Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

:KK1::KK1::KK1::KK1:

yiyorumm ama nerde bunye meselesi bencee:KK3:

bencede herhalde sitede cok kisi var ondan:KK52:

evet bazıları yiyip yiyip kilo almıyor.. ama inan senin durumun daha iyi hiç dert etme kilo alamıyorum falan diye bebişin olacağı zaman zaten alıcaksın nasılsa e doğumdan sonra da kilo vermek zor oluyormuş anlatılanlara göre tamam iştee hiçbir sorun yokk :KK64:

olabilirr:26:

benim karnim acikti giidip biseyler yiyeyim dondugumde burda olursaniz gorusuruk yoksam kendinize iyi bakin ALLAHA EMANET OLUN...:KK3:

evet bende tam uyumaya gidiyorum diycektim :KK1: kızlar sohbetinize doyum olmaz ama benim fena halde uykum geldi bilgisayarı yastık niyetine kucaklayıp uyuycam nerdeyse haydi öptüm sizi Allah rahatlık versin iyi geceler Allah'a emanet olun :KK16::KK16::KK16:

evet bazıları yiyip yiyip kilo almıyor.. ama inan senin durumun daha iyi hiç dert etme kilo alamıyorum falan diye bebişin olacağı zaman zaten alıcaksın nasılsa e doğumdan sonra da kilo vermek zor oluyormuş anlatılanlara göre tamam iştee hiçbir sorun yokk :KK64:

o ayri ben simcik kilo almak istiyorum...dogum kilolarini dogum yaptiktan sonra dusunurukkk:KK9::KK9::KK9:

evet bende tam uyumaya gidiyorum diycektim :KK1: kızlar sohbetinize doyum olmaz ama benim fena halde uykum geldi bilgisayarı yastık niyetine kucaklayıp uyuycam nerdeyse haydi öptüm sizi Allah rahatlık versin iyi geceler Allah'a emanet olun :KK16::KK16::KK16:

haydin iyi geceler o zaman cumleten bende geri gelmem artikin yarin gorusuruzzzz baaaaaaaaayyyyyyyyyyy
:KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:

kızlar bende yeyip yeyip kilo alamayanlardanım
42 kiloyum evlenınce şişmanlarsın dedıler ama ben hala aynıyım:44:

oyyyyyyyyyyy selamm bacilarim yaaa bende sabahtan beri ayaktayimmmm hergun disarda bi is cikiyor git gel eve zmn ayiramadimmm gocuyor ev tozdannn:21::21::21::21:

X