Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

şimdide unutulmaz başladı :KK47: bu diziyi hiç sevmiyorum ama annem işte dinlemiyo ki beni :84::84::84::84:

izledimdee ne sacma bitti dugunleri oldu sonunda 12 yil sonra diolar 7 tane cocuklari olmus bole piknikteler bebeler dizilmis...foto cekeceekler sonra yagmur buyumus sevgilisini getirmiss edayada baksan hic bi degisiklik yok insan bi sacina bi kac beyaz yapar 7 cocuk dogurmus 12 sene gecmis ayni eski tas eski hamam ne hikmetse:KK60: annene soyle izlemesine gerek yok yazdim sonunu:KK60::KK60::KK60::KK60:

izledimdee ne sacma bitti dugunleri oldu sonunda 12 yil sonra diolar 7 tane cocuklari olmus bole piknikteler bebeler dizilmis...foto cekeceekler sonra yagmur buyumus sevgilisini getirmiss edayada baksan hic bi degisiklik yok insan bi sacina bi kac beyaz yapar 7 cocuk dogurmus 12 sene gecmis ayni eski tas eski hamam ne hikmetse:KK60: annene soyle izlemesine gerek yok yazdim sonunu:KK60::KK60::KK60::KK60:

:KK60::KK60: ayy hiç sorma izledi zaten sonunu:KK47: ilk başlarını izleyememiş onu izliyo şimdi :KK60::KK60:

:KK1::KK1: evde sadece annenle senmi varsin kardeslerin yokmu:44: merak ettim kusura bakma:KK53:

yok canım ne kusuru sorabilirsin istediğini bende mümkün olabildiğince cevaplamaya çalışırım:)) bi tanecik abim var iki kardeşiz yani anlıycağın abim üniversiteye gidiyo şuanda yaz okulunda olduğu için evde 3 kişiyiz annem, ben ve babam :KK61:

hoşgeldinnnn çilekk naber? :KK3::KK3:

hoşbuldum esracımm iyiyimm sen nasılsınn?

bu arada az önce forum takipte gördüm ben et yemem yazmışsın vejeteryan mısın yoksa sadece kırmızı et mi yemiyorsun?

ben vejeteryanım da ondan merak ettim :KK1:

yok canım ne kusuru sorabilirsin istediğini bende mümkün olabildiğince cevaplamaya çalışırım:)) bi tanecik abim var iki kardeşiz yani anlıycağın abim üniversiteye gidiyo şuanda yaz okulunda olduğu için evde 3 kişiyiz annem, ben ve babam :KK61:

hoşgeldinnnn çilekk naber? :KK3::KK3:

hmmm...anladim canim:KK9:bende meraklandimdi hep annenden bahsedince baska kimse yukmu didim acaba ne guzel annen baban yaninda ALLAH SAGLIKLI UZUN OMURLER VERSIN BUTUN AILENE...(AMIN):nazar:

hoşbuldum esracımm iyiyimm sen nasılsınn?

bu arada az önce forum takipte gördüm ben et yemem yazmışsın vejeteryan mısın yoksa sadece kırmızı et mi yemiyorsun?

ben vejeteryanım da ondan merak ettim :KK1:

beyaz et yemeye çalışıyorum desek daha iyi olur :KK1: tavuk falan yiyorum zor olsada ama kırmızı et hiç yemiyorum.

annenlere söyle alsınlar buzluğa falan atsınlar bari şimdiden :))) gerçi buzlukta erik olur mu bilemiyorum ama :) bu arada sen nerdeydin almanya mı hollanda mı attım biraz :KK1:

aklima gelmedi degil ama hic duymadigimdan ses etmedim:KK1:oralarda bi yerlerdeyimmm:KK53: ayy disardan cok urkutucu ruzgar sesi geliyorrrr:KK14::KK14::KK14::KK14: korktumm:KK53::18:

hmmm...anladim canim:KK9:bende meraklandimdi hep annenden bahsedince baska kimse yukmu didim acaba ne guzel annen baban yaninda ALLAH SAGLIKLI UZUN OMURLER VERSIN BUTUN AILENE...(AMIN):nazar:

Aminnnn canım çok saol Allah seninkilere de uzun, sağlıklı, huzurlu ömür versin inşallah aminn. senin var mı kardeşin? özel olmazsa tabii :)

X