Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

selam kızlar nasılsınız bakayım..:KK3::KK34::KK9:
selammmm iyiyizzz sen nasilsinnnn KANDILIN MUBAREK OLSUN...ALLAH HERSEYI GONLUNE GORE VERSIN...IYI VE DOGRU INSANLARLA KARSILASMAYI NASIP ETSIN...SANA VE AILENE SAGLIKLI HUZURLU OMURLER NASIP ETSIN(AMIN)
evet öyle oluyormuş bir kaç kişiden daha duydum bunu. Ne tuhaf ama yaa kaç sene yaşadığın evde misafir olarak hissetmen kendini gerçi ben evli olmadığım için idrak edemeyebilirim bunu :KK1:

banada tuhaf gelirdi ama gercekten oyle ordan uzaklasinca yabancilasiyorsun canim...:KK1:

seninde kandilin mübarek olsun ikiz ablacım Allah dualarını kabul günahlarını affeylesin hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah.

selammmm iyiyizzz sen nasilsinnnn KANDILIN MUBAREK OLSUN...ALLAH HERSEYI GONLUNE GORE VERSIN...IYI VE DOGRU INSANLARLA KARSILASMAYI NASIP ETSIN...SANA VE AILENE SAGLIKLI HUZURLU OMURLER NASIP ETSIN(AMIN)

banada tuhaf gelirdi ama gercekten oyle ordan uzaklasinca yabancilasiyorsun canim...:KK1:

haklısın ilerde anlarım artık :) tabii evlenirsem :KK37: :KK1:

iyiyim canım sağol....:KK16:.
sağol canım seninde kandilin mübarek olsun.......
iyi dileklerin için teşekkürler....:KK9:
allahım senide kötü insanlarla karşılaştırmasın.......
hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin.............:KK49::emir_bebek::nazar:

iyigeceler kızlar,:KK55:kendinize iyi bakın.:KK9:.esracım seninde kandilin mübarek olsun.....:KK34:....

iyiyim canım sağol....:KK16:.
sağol canım seninde kandilin mübarek olsun.......
iyi dileklerin için teşekkürler....:KK9:
allahım senide kötü insanlarla karşılaştırmasın.......
hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin.............:KK49::emir_bebek::nazar:

iyigeceler kızlar,:KK55:kendinize iyi bakın.:KK9:.esracım seninde kandilin mübarek olsun.....:KK34:....

iyi geceler ablacım sende kendine çok iyi bak görüşürüz :KK16:

iyi geceler ikiz abla ALLAH RAHATLIK VERSIN...AMINNN:nazar:

ESRA SENDE EVLENME CANIM EVDE KALABILDIGIN KADAR KALMAYA BAK:KK1::KK1::KK1:

selammmmmmmm ayyy ev cok sicak oldummm ya bunaldim resmennnnn bayilacam sicaktannnn:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::84::84::84::84::84:

X