Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

selamm şekerlerrr nasılsınzz bakalımmmm
esram hayırlııı olur inşalahhhh kazanırsınnn
twetymmm kızz çok konuşmussun gene alçakk senii :))) senide özledim hepinizi özledimmmm karşılaşırız inşallah bi gün :))))

gene kimsecikler yokkkkkk:KK37:
demek okullu olacan esraaa INSALLAH KAZANIRSIN canim...
:KK61:

teşekkür ederim canım biraz geç oldu haber vermem ama kazandım kazandımmmm :KK64::KK64: :KK1:

ben geldiim. bende gencim bende güzelim beni de sevin :))

hoşgeldin :KK1::KK1:

twetymmm kızz çok konuşmussun gene alçakk senii :))) senide özledim hepinizi özledimmmm karşılaşırız inşallah bi gün :))))

selammm canım iyiyim çok şükür sen nasılsın :KK3:
kazandım canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için :KK19: dua edin bana farklı bir alana yöneldim umarım başarırım :KK55:

selam kızlar ben geldim nasılsınız

selammm ablacım hoşgeldin iyiyim sen nasılsın :KK3:

selammm ya karsilasamiyoruz paspasimmm bi gun karsilasirsak iki lafin belini kirariz kac zamandir karsilasamiyoruz:KK9:
teşekkür ederim canım biraz geç oldu haber vermem ama kazandım kazandımmmm :KK64::KK64: :KK1:

hoşgeldin :KK1::KK1:

selammm canım iyiyim çok şükür sen nasılsın :KK3:
kazandım canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için :KK19: dua edin bana farklı bir alana yöneldim umarım başarırım :KK55:

selammm ablacım hoşgeldin iyiyim sen nasılsın :KK3:
esracimmmmm tebrik ederimmmm :KK64::KK64:
hangi bolumu kazandinnn istanbuldamiii :KK64:
cok sewindimmm ALLAH HERKESIN GONLUNE GORE VERSIN INSALLAH...AMIN:nazar:

selamm şekerlerrr nasılsın twetyy....sevgi ablam,,,,ikiz ablamda kayboldu :))) bu arada esram hayırlı uğurlu olsunn...inşallahhh bize hayırlı bi meslek seçersin kıs:)))))

selammm ya karsilasamiyoruz paspasimmm bi gun karsilasirsak iki lafin belini kirariz kac zamandir karsilasamiyoruz:KK9:

esracimmmmm tebrik ederimmmm :KK64::KK64:
hangi bolumu kazandinnn istanbuldamiii :KK64:
cok sewindimmm ALLAH HERKESIN GONLUNE GORE VERSIN INSALLAH...AMIN:nazar:

teşekkür ederim canım Aminnn Aminnn Allah hepimizin gönlüne göre versin :KK19: evet istanbulda ingilizce çevirmenlik kazandım güya 4 yıllık öğretmenlik yazacaktım bir daha çalışmayı göze alamadım zor geldi valla :KK61: bende ingilizcemi ilerletmek için yazdım çevirmenliği valla hayırlısı artık hazırlığı da bayağı zormuş dua et bana :KK43:

iyi akşamlar kızlar nasılsınız:KK54:

iyi akşamlar ablacım :KK3:

bu topikkk artik yooooooooooooohhhhhh:KK50:
kimseciklerr ugramaz olmus...
selam sevgi ablaaa:KK3:

ahh ahh eski günler sabahlara kadar dolanırdım buralarda :26: ama artık kısmet yaz tatiline şu hazırlığı geçseydim bir zor bayağı dersleri giremiyorum çok fazla :KK5:

selamm şekerlerrr nasılsın twetyy....sevgi ablam,,,,ikiz ablamda kayboldu :))) bu arada esram hayırlı uğurlu olsunn...inşallahhh bize hayırlı bi meslek seçersin kıs:)))))

selammm canım iyidir senden naber nasılsın :KK3:
çok teşekkür ederim canım hayırlı olur inş. :KK19:

teşekkür ederim canım Aminnn Aminnn Allah hepimizin gönlüne göre versin :KK19: evet istanbulda ingilizce çevirmenlik kazandım güya 4 yıllık öğretmenlik yazacaktım bir daha çalışmayı göze alamadım zor geldi valla :KK61: bende ingilizcemi ilerletmek için yazdım çevirmenliği valla hayırlısı artık hazırlığı da bayağı zormuş dua et bana :KK43:

iyi akşamlar ablacım :KK3:

ahh ahh eski günler sabahlara kadar dolanırdım buralarda :26: ama artık kısmet yaz tatiline şu hazırlığı geçseydim bir zor bayağı dersleri giremiyorum çok fazla :KK5:

selammm canım iyidir senden naber nasılsın :KK3:
çok teşekkür ederim canım hayırlı olur inş. :KK19:
olsun canim bunada sukur hic kazanmamakta vardi...
senin adina sevindimmm ingiliz olacan yani :p
HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN CANIM...ALLAH ZIHIN ACIKLIGI VERSIN...AMIN:nazar:

olsun canim bunada sukur hic kazanmamakta vardi...
senin adina sevindimmm ingiliz olacan yani :p
HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN CANIM...ALLAH ZIHIN ACIKLIGI VERSIN...AMIN:nazar:

çok şükür çok :)
valla ingiliz mi olcam ne olcam artık seneye belli olacak :KK1: 4 yıla tamamlayabilirsem ingiliz dili ve edebiyatı okuyacağım ordan da formasyonla ingilizce öğretmenliği kısmetse tabii :KK1:
şuan en ihtiyacım olan dua saol canım Allah razı olsun :KK70: :KK16::KK16:

Son düzenleme:
Ooooooo esracim cevirmenliktede iyi para var heeeee artik bizede bahsis mahsis atarsin o kadar topicine bakioruzzzz amaaaaa

X