Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

Kizlarrr sohbetinize doyum olmuyor ama bendeniz kacar yarin sosyeteye karisicammm biraz yatayim gozlerim sismesinn bakirkoyde oturuorum yarin bi sosyete pazarina gideyim diorumm :KK66:)))) beni anca orasi paklar.....
Esracim.....yerimm yerimmm bisey olmaaas:KK66:) insallah basarili bir ogrenci olursun...sana kolay gele
Twety,makara kukara, yakisikli oglu olan kullanici iyi geceler optum hepiniziiiiii

:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:
Waaayy Benim Eski Mekanlara Takılıyorsun :KK53:

Evet peşpeşe oldu spiral kaymasının kurbanı oldum :KK1:

Yok şekerim asya değil ismim ama bende bu ismi çok sevdiğim için öle yazdım ama kızımın ismi asya olabilir belki

benim yorumumu okudunmu konudaki :KK60:
buyuk konusmak gibi olmasin tamam sorun olabilir ama bu kadarda ozelini paylasmak sacma yani...

şimdi okudum bende bütün yorumları :KK53: bu kadarı bence de fazla :44:

Evet peşpeşe oldu spiral kaymasının kurbanı oldum :KK1:

Yok şekerim asya değil ismim ama bende bu ismi çok sevdiğim için öle yazdım ama kızımın ismi asya olabilir belki

olsun bence listenin başında yer almalı bu isim :21:

evet cok yawas maselefff
ee baska ne var ne yok okulu kazanmana herkes sevinmistir ne guzel:KK1:

nolsun canım işte aynı ders çalışmaya başladım öyle devam ediyor işte :)) sende ne var ne yok uzun zamandır konuşamıyorduk :)
evet canım çok sevindiler gerçi babam bir ipte oyna falan demeye başladı bir zaman sonra ama sonunda o da sevindi :KK1::KK1:

nolsun canım işte aynı ders çalışmaya başladım öyle devam ediyor işte :)) sende ne var ne yok uzun zamandır konuşamıyorduk :)
evet canım çok sevindiler gerçi babam bir ipte oyna falan demeye başladı bir zaman sonra ama sonunda o da sevindi :KK1::KK1:

nolsun bendede ayni degisen hic bisey yok...bi ipte oyna derken :KK1:

Ne kadar genişledi mezhebimiz hadi bi hastalık olur bi dert olur utana sıkıla sorarsın ama yatak gıcırtısına çözüm aramak ilginç tabi

nolsun bendede ayni degisen hic bisey yok...bi ipte oyna derken :KK1:

bilgisayar öğretmenliği istiyordum ben şimdi de ingilizceye kaydım bayağı bir değişiklik oldu ondan bir ipte oyna dedi :KK1::KK1:
ama haklıyım yani çünkü bilgisayar öğretmenlerinin çok fazla atamaları yapılmıyor araştırdım ingilizce öğretmenlerine daha çok ayrıcalık tanınıyor bende niye okuduktan sonra atama bekleyeyim ki dedim zaten 2 senem boşa gitti bilgisayar okuyarak :44:

Ne kadar genişledi mezhebimiz hadi bi hastalık olur bi dert olur utana sıkıla sorarsın ama yatak gıcırtısına çözüm aramak ilginç tabi

yani dert olur paylasirsin vs.ama gercekten ilginc yani burdakiler ne yapabilirki...birde cvblarda cok acik yani yorgan ser yok sigmiyoruz felan:KK1:bende yorum yapmistim :KK1::KK1:

X