- 31 Mart 2011
- 6.298
- 57
- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #3.481
yani dert olur paylasirsin vs.ama gercekten ilginc yani burdakiler ne yapabilirki...birde cvblarda cok acik yani yorgan ser yok sigmiyoruz felanbende yorum yapmistim
gördüm yorumunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yani dert olur paylasirsin vs.ama gercekten ilginc yani burdakiler ne yapabilirki...birde cvblarda cok acik yani yorgan ser yok sigmiyoruz felanbende yorum yapmistim
bilgisayar öğretmenliği istiyordum ben şimdi de ingilizceye kaydım bayağı bir değişiklik oldu ondan bir ipte oyna dedi
ama haklıyım yani çünkü bilgisayar öğretmenlerinin çok fazla atamaları yapılmıyor araştırdım ingilizce öğretmenlerine daha çok ayrıcalık tanınıyor bende niye okuduktan sonra atama bekleyeyim ki dedim zaten 2 senem boşa gitti bilgisayar okuyarak :44:
o zaman baban hakli bi ipte oyna sende ordan orayaa ucma INSALLAH SORUNSUZ BITER OKULUN MESLEGINE KAVUSURSUN
İnşAllah canım benim teşekkür ederim
bilgisayar öğretmenliği istiyordum ben şimdi de ingilizceye kaydım bayağı bir değişiklik oldu ondan bir ipte oyna dedi
ama haklıyım yani çünkü bilgisayar öğretmenlerinin çok fazla atamaları yapılmıyor araştırdım ingilizce öğretmenlerine daha çok ayrıcalık tanınıyor bende niye okuduktan sonra atama bekleyeyim ki dedim zaten 2 senem boşa gitti bilgisayar okuyarak :44:
kızlar ben çıkıyorum uykum geldi :) Allah'a emanet olun iyi geceler Allah rahatlık versin
rica ederimmm canim
Canım Allah emeğini zayi etmesin umarım en sevdiğin işi en zirvede olarak yaparsın
güzelmiş bu smilies beğendim ilk defa gördüm
gördüm yorumunu
gencim ve hep öyle hissedeceğim balık süpermiş
gencim ve hep öyle hissedeceğim balık süpermiş
hangi balik
esra gelmiş..............
evet ablacım ben geldim ama seni göremedim nerelerdesin nasılsın :))
selam kızlar nasılsınız
esracık nerelerdesin nasılsın
Nasilsiniz gacilarrrrr iyisijiz insallahhhhhhhhhh
ah canım benim ablan çok yoğun çok sık takılamıyorum..ama inşaallah karşılaşırız..........