Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

bilgisayar öğretmenliği istiyordum ben şimdi de ingilizceye kaydım bayağı bir değişiklik oldu ondan bir ipte oyna dedi :KK1::KK1:
ama haklıyım yani çünkü bilgisayar öğretmenlerinin çok fazla atamaları yapılmıyor araştırdım ingilizce öğretmenlerine daha çok ayrıcalık tanınıyor bende niye okuduktan sonra atama bekleyeyim ki dedim zaten 2 senem boşa gitti bilgisayar okuyarak :44:

o zaman baban hakli bi ipte oyna sende ordan orayaa ucma :KK1::KK1: INSALLAH SORUNSUZ BITER OKULUN MESLEGINE KAVUSURSUN:KK34:

bilgisayar öğretmenliği istiyordum ben şimdi de ingilizceye kaydım bayağı bir değişiklik oldu ondan bir ipte oyna dedi :KK1::KK1:
ama haklıyım yani çünkü bilgisayar öğretmenlerinin çok fazla atamaları yapılmıyor araştırdım ingilizce öğretmenlerine daha çok ayrıcalık tanınıyor bende niye okuduktan sonra atama bekleyeyim ki dedim zaten 2 senem boşa gitti bilgisayar okuyarak :44:

Canım Allah emeğini zayi etmesin umarım en sevdiğin işi en zirvede olarak yaparsın :KK34:

Canım Allah emeğini zayi etmesin umarım en sevdiğin işi en zirvede olarak yaparsın :KK34:

çok teşekkür ederim güzel dileklerin için :KK70: tanıştığımıza çok memnun oldum ben esra bu arada ismini bilmiyorum ama asya desem olur sanırım :KK1: görüşmek üzere :KK34:

Son düzenleme:
Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız:KK54:

esracık nerelerdesin nasılsın

selammm ablacım derslerle uğraşıyorum ondan fazla giremiyorum sen nasılsın :21:

Nasilsiniz gacilarrrrr iyisijiz insallahhhhhhhhhh

iyiyim ben :)) sen nasılsın canım :KK3: pazar nasıldııı :KK1::KK1:

ah canım benim ablan çok yoğun çok sık takılamıyorum..:KK59:ama inşaallah karşılaşırız..........:KK19:

inşallah :)) bende çok sık giremiyorum ablacım dersler yoğun :KK25:

X