Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

aminnn canım senden de Allah razı olsun
hımm unuttu bizi sanırım ebru
ahh ahh evet eskiden doktora gitmek ayıp derlerdi gitmezlerdi Allah'tan artık öyle değil ve artık her şeyinde hemen hemen bir tedavisi var hatta birkaç farklı yöntemleri var ilk yöntem olmazsa ikincisi olur

kilo aldın mı biraz

Son düzenleme:

yok kiz nerde kilo kim ben kim

nabersiniz bakalımmm hepinize ayrı ayrı selamlarımı gönderiyorumm

bu arada evet tweety sarma yaptım bugünde afiyetle yedim şöylee zeytin yağlı ekşi ekşi ohh canıma değsin :))) amann ne görgüsüzlük yaptım şimdii kıss avucunu yalada memene sür şişmesin biyerin :))) gıcıııkkkkkk

selammmmm afiyet bal seker olsun kristal yediysen yedin ne hava atiyon bende yaparim bende yerim
harbi gorgusuzlugun bu kadariiiisanki hic sarma yememissssavucunu yala bilmem nerene sür diyoyaaa oldu canimmm baska senin kadar olmasamda evet gicigimmm

çok komiksiniz....

genclerr konularıı hafıften gecelım forumda yazdıı gıbı sonucta nano tecrube:))12 yasıma dondum valla bu arada ben gennc dııl hısssedenlerı duyup geldım:))

genclerr konularıı hafıften gecelım forumda yazdıı gıbı sonucta nano tecrube:))12 yasıma dondum valla bu arada ben gennc dııl hısssedenlerı duyup geldım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…