- 10 Ocak 2011
- 14.966
- 47
-
- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #2.801
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
iyi akşamlar şekerler................
fıstıklarım nerdesiniz bakımm :) esracım yine iftaramı davetlisin yoksamm
twetysale sende mesaidemisin :)))
öpüorum siziiii
esracım hastasın galiba geçmiş olsun dikkat et kendineeee öpürum şifalı şifalı:))
iyi akşamlar ablacım
nasıl oldun esracım iyimisin..............
iyiyim ablacım çok şükür ilaçlarla iyi oldum birazsen nasılsın ?
iyiyim canım ne olsun...dolanıyorum kkda....eşim görevde,:97:çocuklarda uykuda.............
Allah iyilik versin zor olmuyo mu ablacım evde tek başına 3 tane çocuklaeşin ne görev yapıyor sorması ayıp
yok canım daha öncede bahsetmiştim...kızlar büyük bana zararları yok..ama ufaklık facia hiç yakamı bırakmıyor......:84:
emniyet canım............
olsun büyük olsa da zordur yine:) evet erkekler zaten tam yaramaz olurlar ondandırAllah kolaylık versin eşine zordur emniyette görevler :97:
selam kızlar ben de kendimi genç hissediyom gelebilir miyim ki:26:
tabiki canım yemek,bulaşık,çamaşır,ütü......:95:.....:84:5 kişi yaşıyoruz vede yalnızca ben koşuşturuyorum...:97:..birde kk ya bakıyorum boş zamanlarda, uykuda yok.........
oğlum çok yaramaz birde bana çok bağımlı, yakamı bırakmıyor....:97:
sağol canım allah hepsini korusun işleri çok ama çok zor............
tabiki canım yemek,bulaşık,çamaşır,ütü......:95:.....:84:5 kişi yaşıyoruz vede yalnızca ben koşuşturuyorum...:97:..birde kk ya bakıyorum boş zamanlarda, uykuda yok.........
oğlum çok yaramaz birde bana çok bağımlı, yakamı bırakmıyor....:97:
sağol canım allah hepsini korusun işleri çok ama çok zor............
Aminnn :)
valla Allah seninde yardımcın olsun ne diyim ben bile okuyunca şöyle bir duraklıyorum
erkekler anneye düşkün olurmuş doğru galiba kızlarda babaya
hoşgeldin canım nasılsın................
tabii ki hoşgeldinnnnn selam
Aminnn :)
valla Allah seninde yardımcın olsun ne diyim ben bile okuyunca şöyle bir duraklıyorum
erkekler anneye düşkün olurmuş doğru galiba kızlarda babaya
hoş buldum kızlar..........
ikizcim iyiyim canım sen nasılsın?
esracım ben yalnızım burda.ailem dışarda biliyorsun....ev sahibimiz evi satıyormuş,taşınacağım..:95:ama 3 çocukla yalnız başıma nasıl yapacam bilmiyorum:44:...okul açılmadan halletmem lazım.:97:..işim zor anlayacağın................:84: