Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

fıstıklarım nerdesiniz bakımm :) esracım yine iftaramı davetlisin yoksamm
twetysale sende mesaidemisin :)))
öpüorum siziiii

iyi akşamlar kızlar nasılsınız

iyi akşamlar ablacım çok şükür iyiyim ben sen nasılsın?

iyi akşamlar şekerler................

iyi akşamlar ablacım

fıstıklarım nerdesiniz bakımm :) esracım yine iftaramı davetlisin yoksamm
twetysale sende mesaidemisin :)))
öpüorum siziiii

yok canım yarın davetliyim iftara ama bugünde dışarıda yedim oda davet sayılır

esracım hastasın galiba geçmiş olsun dikkat et kendineeee öpürum şifalı şifalı:))

teşekkür ederim canım iyiyim şimdilik

yok canım daha öncede bahsetmiştim...kızlar büyük bana zararları yok..ama ufaklık facia hiç yakamı bırakmıyor......:84:
emniyet canım............

olsun büyük olsa da zordur yine:) evet erkekler zaten tam yaramaz olurlar ondandır Allah kolaylık versin eşine zordur emniyette görevler :97:

Son düzenleme:
olsun büyük olsa da zordur yine:) evet erkekler zaten tam yaramaz olurlar ondandır Allah kolaylık versin eşine zordur emniyette görevler :97:

tabiki canım yemek,bulaşık,çamaşır,ütü......:95:.....:84:5 kişi yaşıyoruz vede yalnızca ben koşuşturuyorum...:97:..birde kk ya bakıyorum boş zamanlarda, uykuda yok.........
oğlum çok yaramaz birde bana çok bağımlı, yakamı bırakmıyor....:97:
sağol canım allah hepsini korusun işleri çok ama çok zor............

selam kızlar ben de kendimi genç hissediyom gelebilir miyim ki:26:

tabii ki hoşgeldinnnnn selam

Aminnn :)
valla Allah seninde yardımcın olsun ne diyim ben bile okuyunca şöyle bir duraklıyorum
erkekler anneye düşkün olurmuş doğru galiba kızlarda babaya

selam kızlar ben de kendimi genç hissediyom gelebilir miyim ki:26:

tabii ki hoşgeldinnnnn selam

valla Allah seninde yardımcın olsun ne diyim ben bile okuyunca şöyle bir duraklıyorum

esracım ben yalnızım burda.ailem dışarda biliyorsun....ev sahibimiz evi satıyormuş,taşınacağım..:95:ama 3 çocukla yalnız başıma nasıl yapacam bilmiyorum:44:...okul açılmadan halletmem lazım.:97:..işim zor anlayacağın................:84:

çok zor ev taşımak canım allah kolaylık versin ben de bir ay oldu taşınalı hala tamamen yerleşemedim ki tek başımaydım bir de üç çocuk düşünemiyorum bile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…