Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

çok zor ev taşımak canım allah kolaylık versin ben de bir ay oldu taşınalı hala tamamen yerleşemedim ki tek başımaydım bir de üç çocuk düşünemiyorum bile...:KK30::KK30::KK30:

canım taşınmak zor,birde sıkışacağız...ev okula yakın olsun istiyorum:44:.burası çok yakındı...:97:.bu çevrede bulamazsam :KK59:okulda değişecek oyüzden okul başlamadan taşınmam lazım....:97:
sağol canım......:KK19:

esracım ben yalnızım burda.ailem dışarda biliyorsun.:KK31:...ev sahibimiz evi satıyormuş,taşınacağım..:95:ama 3 çocukla yalnız başıma nasıl yapacam bilmiyorum:44:...okul açılmadan halletmem lazım.:97:..işim zor anlayacağın................:84:

vuvvv senin işin çok zormuş be ablacım inşallah en kısa zamanda halledersin :97:

esra seni tanımak isterim......:KK48:

tanışalım :KK64::KK64:
ben esra
21 yaşındayım
evli değilim
başka sorularınız varsa elimden geldiği kadarıyla cevaplamaya çalışırım :KK1::KK1:

ederim tabii ablacım en güzel dua ve en çok kabul olan dua birbirine uzak olan insanların ettiği duaymış ablacım sende et bana hakkımda hayırlısı olması için :KK61:

rabbim dualarını kabul ,yolunu açık etsin.....hiç bir zaman kötü insanlarla karşılaştırmasın......:KK9:...............amin...........:KK70:

X