Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

ay kiz ondanmi dersin
bak bu hic aklima gelmemistiii.... yaa kiz sen naptin calisabildinmi ben daha hic calisamadimmm
hem ramazandan dolayi hemde esim calisiyor üfff bu ay bos geccek ama napalim artik umutlarimi eylüle sakladim

ben oyle tahmin ediomm genelde oyle oluo bende de bi sicaklik var hemide hissediom agrilar var...bu ay bizdende is cikmaz bizimkide calisio oruclu halime denk gelio...emme yarin tam yumurtlama gunum oruc tutmicam sonra kaza yaparim...olmadi eylule sen keci boynuzunu icirionmu:26:ben sogan kurunu bi bardak icene kadar kusacaktim icemicem olmassa incir kurunu bi deniyim napim...

ya bu ay bendede bi agri var... ama bende aynen senin gibi calisamicam hem orucluyuz hemde esim calisiyor..
ben keciboynuzu iciremiyom canim.. yokki icireyim.. belki TRde bulursam getiririm...
sogan suyunu bu ay bende icemedim.. ya zaten ramazandan dolayi hic bisey yapamadim bide TRye gidicez az kaldi.. ondan pek fazla biseyde almak istemiyom eve nede olsa 5 haftaligina gitcez.. simdilik evde ne var ne yok onlari bitirmeye calisiyorum soganim bile yok yani
ondan yapamadimmm... ama eylülde baslicam ben calismalara ya.. bu ay hic iyi olmadi ama olsun bakalimmm :97:

ebusum seni bazen kendime benzetiom bole ayni seyler denk gelinceeetr marketi yokmu orda kesin vardir...bende sansimi deniyim dedim yimirtlama zamanimi ilk defa takip ediomdaa

ebusum seni bazen kendime benzetiom bole ayni seyler denk gelinceeetr marketi yokmu orda kesin vardir...bende sansimi deniyim dedim yimirtlama zamanimi ilk defa takip ediomdaa

hehe
ya var marketler ama baktim hic yok k. boynuzu o yüzden TR de aktarlardan alayim diyorum...
zaten kacirdik sayilir yumurtlamayi
sen yumurtlamani dil altindanda ölcüp takip edebilirsin cnm... ben bu ay yapicaktim ama olmadiii

hehe
ya var marketler ama baktim hic yok k. boynuzu o yüzden TR de aktarlardan alayim diyorum...
zaten kacirdik sayilir yumurtlamayi
sen yumurtlamani dil altindanda ölcüp takip edebilirsin cnm... ben bu ay yapicaktim ama olmadiii

dereceynenmi o nasil oluomuskine amannn ben hissediom zatiii bosverrrriyi bi cuval getirirsiniz artikinnnn

ay hic duymadim deme
atesini ölcüceksin canim... atesin düserse yumurtlarsin... ama yükselirse o zaman calismayada gerek yok anlamina geliyoo

forumda gormustum ates olcme yontemi diede bakmadim hic atesin dusersemiii tersi olmasinmiiii atesin yuksek olmasi gerekmiomu...dil alti dedigin baska bi tarafimiz degil demeee

forumda gormustum ates olcme yontemi diede bakmadim hic atesin dusersemiii tersi olmasinmiiii atesin yuksek olmasi gerekmiomu...dil alti dedigin baska bi tarafimiz degil demeee

yokk atesin düserse canim... 3 derecelik bi düsüs olmasi gerekiyo yumurtlama zamaninda.. ozaman yumurtlama günün canim...
adete kadarda ates yüksekse ozaman biseyler var demek
ama sabah saat 7-8 gibi ölcmen gerekiyor en az 4 saat uykudan sonra :97:

zahmetli ismis ben almayimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…