- 16 Ağustos 2010
- 293.104
- 603.056
- 43
-
- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #2.821
çok zor ev taşımak canım allah kolaylık versin ben de bir ay oldu taşınalı hala tamamen yerleşemedim ki tek başımaydım bir de üç çocuk düşünemiyorum bile...
canım taşınmak zor,birde sıkışacağız...ev okula yakın olsun istiyorum:44:.burası çok yakındı...:97:.bu çevrede bulamazsamokulda değişecek oyüzden okul başlamadan taşınmam lazım....:97:
sağol canım......
inş kendine uygun ve yakın bir ev bulursun....
inşaallah canım.....
senin durumlar nasıl,bebiş için çalışmalar devam mı?
devam da geleceği yok bu bebişin benim gibi nazlı......bu ay klomen kullandım ama yumurtam gelişmemiş napıcam bilmiyorum....
esracım ben yalnızım burda.ailem dışarda biliyorsun....ev sahibimiz evi satıyormuş,taşınacağım..:95:ama 3 çocukla yalnız başıma nasıl yapacam bilmiyorum:44:...okul açılmadan halletmem lazım.:97:..işim zor anlayacağın................:84:
esra seni tanımak isterim......
vuvvv senin işin çok zormuş be ablacım inşallah en kısa zamanda halledersin :97:
vuvvv senin işin çok zormuş be ablacım inşallah en kısa zamanda halledersin :97:
tanışalım
ben esra
21 yaşındayım
evli değilim
başka sorularınız varsa elimden geldiği kadarıyla cevaplamaya çalışırım
bana dua edin tatlım................
esra arkadaşlık teklif ediyorum.......
bende esra 20 yaşındayım nişanlıyım
ederim tabii ablacım en güzel dua ve en çok kabul olan dua birbirine uzak olan insanların ettiği duaymış ablacım sende et bana hakkımda hayırlısı olması için
kabul ettim bende
hoşgeldin
bende esra 20 yaşındayım nişanlıyım
rabbim dualarını kabul ,yolunu açık etsin.....hiç bir zaman kötü insanlarla karşılaştırmasın.....................amin...........
teşekkürler akadaşım.........
hoşbulduk da bişey sorcam hani msjları alıntı yapıyosunuz ya o bana bildirim olarak gelmiyor mu malum yeni üye oldum=)
seni de tanıyalım prenses
bildirim olarak gelmez zaten