- 16 Ağustos 2010
- 293.105
- 603.059
- 43
-
- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #2.721
kızlarr benim çok uykum geldi acaip bi uyku bastırdı :)) ben yatmaya gitmece size iyi sohbetler bu arada şu gıcık nerelerde bu akşam yok hayırdır :)) hepinizi öpüorum iyi geceler.....
ayy bak üzdün beni kıss benim sana bişi dediğim yokki sağolsın çok düşüncelisin ama böle yapma :)) saçma sapan olan bişide yok :) bk esprine gülüorum:)) canım benimmm
kulaklarim cinliyoduuuuuuuu kostummm geldimmmmm selammmmmmmmmmnasilsiniz bayanlar herkesin menusu supermis kristalin menude ne varmis herkese sormus kendi soylememisss bende bugun ilk defa kurdan kebabi denedimmm guzel olduuuuu biraz zahmetliydi ama olsunnnn
kulaklarim cinliyoduuuuuuuu kostummm geldimmmmm selammmmmmmmmmnasilsiniz bayanlar herkesin menusu supermis kristalin menude ne varmis herkese sormus kendi soylememisss bende bugun ilk defa kurdan kebabi denedimmm guzel olduuuuu biraz zahmetliydi ama olsunnnn
sagolunnnniyilik canım...........
ellerine sağlık afiyet olsun.........
vayyyy süperr senin menü daha bir güzelmiş afiyet olsunbende kocişi evdedir ondan girmiyordur demiştim ama geldin
sagolunnnn
misafir vardiii anca geldimmmm
bu daha büyük bir gelişmedemek kendine güvenip misafir çağırdın
yok yemege cagirmadim cay icmeye...ama arkadaslarimi iftara cagirmayi dusunuyorum:26:daha belli degil
çağır çağır kurtul şu güvensizlikten aaa
iyi geceler kızlar nasılsınız bakıorumda dün ben çıkmışım hemen gıcık damlamış biliorum benim çıkmamı beklemiş :))) ben dünki menümü deilde bu akşamkini yazayım
yayla çorbası
fırında beşamel soslu ıspanak
şinitzel tavuk
patlıcan musakka
pide
ayran
çatal
kaşık
peçetelik falan filan işte:)))))
sağol canım
afiyet olsun...
sağol canım