- 16 Ağustos 2010
- 293.109
- 603.063
- 43
-
- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #2.701
iyiyim ablacım sen nasılsın :)
bugün iftara davetliydim
iyiym çok şükür :) 7 eylüldde ameliyat olucam :)) burunda kemik eğriliği varda ondan :)
sağol şekerimmm biliosun bende malatyalıların geliniyim :) hemşeri sayılırız eşim benim kütüğü malatyaya almış :))geçmişolsun...............
iyiym çok şükür :) 7 eylüldde ameliyat olucam :)) burunda kemik eğriliği varda ondan :)
iyiiym çok şükür ohh rahattın yanee bu akşam :))
ee iftarda ne vardı kıss neler yedin dün börekleri mörekleri yaptın oturdun kendi başına yedin bizimde burda biyerlerimiz şiştii bilionmu :)))
kendime konu bilemm açtım :))
http://www.kadinlarkulubu.com/kbb-k...onu-hakkinda-goruslerinize-ihtiyacim-var.html
bişi sorucam size ben bu konyu akşam 9:30 gibi açtım kendi profilimden açtığım konulara bakıorum ama bu konuyu göremiorum nedendir bilginiz varmı siz benim profile girip açtığım konulara bakarmısınız görebilecekmisiniz?
sağol şekerimmm biliosun bende malatyalıların geliniyim :) hemşeri sayılırız eşim benim kütüğü malatyaya almış :))
evet evet rahattım
yemekte;
yayla çorbası
sulu köfte
pilav
tavuk
salata
kadayıflı muhallebi
yediğimde 2 dilim börek yahugönderirdim ya bu kadar canının çektiğini bilseydim aşk olsun bir böreğin lafı mı olur aramızda
iyiyim canım,bugün temizlik yaptım,çok yoruldum..:97:...eşim görevde...bende kk da geziniyorum......
hım neler yedin ............
sağol şekerimmm biliosun bende malatyalıların geliniyim :) hemşeri sayılırız eşim benim kütüğü malatyaya almış :))
sende mi
saol ablacım sizde neler vardı
esra topiği malatyalılar topiği olarak değiştirsek mi?
canım eşim bugün erken gitti...bende dünden kalanları yedim...
yayla çorbası, taze fasulye,yoğurtlu makarna......
yok canım estetikmi allah korusun :) rabbimin yarattığını asla bozamamm o günaha girmeye cesaret edemem vallageçmiş olsun canımhemde estetik gibi bir şey mi olucak bu
evet evet rahattım
yemekte;
yayla çorbası
sulu köfte
pilav
tavuk
salata
kadayıflı muhallebi
yediğimde 2 dilim börek yahugönderirdim ya bu kadar canının çektiğini bilseydim aşk olsun bir böreğin lafı mı olur aramızda
yok canım estetikmi allah korusun :) rabbimin yarattığını asla bozamamm o günaha girmeye cesaret edemem valla
canım afiyet şeker olsun sanaa keşke hepsini yiyeydin kıs :))) bizim yerimizede yanii
kızlarr benim çok uykum geldi acaip bi uyku bastırdı :)) ben yatmaya gitmece size iyi sohbetler bu arada şu gıcık nerelerde bu akşam yok hayırdır :)) hepinizi öpüorum iyi geceler.....
ayy bak üzdün beni kıss benim sana bişi dediğim yokki sağolsın çok düşüncelisin ama böle yapma :)) saçma sapan olan bişide yok :) bk esprine gülüorumşaka yaptım yahu ameliyat öncesi güldüreyim seni dedim ama saçma bir espri oldu farkındayım
yok canım diyetteyim ben zayıflamam lazım :84::84: bu kadarı kafi