Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

iyiym çok şükür :) 7 eylüldde ameliyat olucam :)) burunda kemik eğriliği varda ondan :)

geçmiş olsun canım :KK71: hemde estetik gibi bir şey mi olucak bu :KK34:

iyiiym çok şükür ohh rahattın yanee bu akşam :))
ee iftarda ne vardı kıss neler yedin dün börekleri mörekleri yaptın oturdun kendi başına yedin bizimde burda biyerlerimiz şiştii bilionmu :)))

evet evet rahattım :KK1:
yemekte;
yayla çorbası
sulu köfte
pilav
tavuk
salata
kadayıflı muhallebi
yediğimde 2 dilim börek yahu:nazar: gönderirdim ya bu kadar canının çektiğini bilseydim aşk olsun bir böreğin lafı mı olur aramızda :KK60::KK60:

iyiyim canım,bugün temizlik yaptım,çok yoruldum..:97:...eşim görevde...bende kk da geziniyorum.....:KK55:.
hım neler yedin ............:KK34:

Allah iyilik versin :)
ben sadece yayla çorbası, pilav, küçük bir parça da tavuk, 4 tane yaprak sarma birde salata yedim daha bir sürü şey vardı da ben doydum :KK1:

geçmiş olsun canım :KK71: hemde estetik gibi bir şey mi olucak bu :KK34:

evet evet rahattım :KK1:
yemekte;
yayla çorbası
sulu köfte
pilav
tavuk
salata
kadayıflı muhallebi
yediğimde 2 dilim börek yahu:nazar: gönderirdim ya bu kadar canının çektiğini bilseydim aşk olsun bir böreğin lafı mı olur aramızda :KK60::KK60:
yok canım estetikmi allah korusun :) rabbimin yarattığını asla bozamamm o günaha girmeye cesaret edemem valla

yok canım estetikmi allah korusun :) rabbimin yarattığını asla bozamamm o günaha girmeye cesaret edemem valla

şaka yaptım yahu ameliyat öncesi güldüreyim seni dedim ama saçma bir espri oldu farkındayım:KK37::KK60::KK60:

canım afiyet şeker olsun sanaa keşke hepsini yiyeydin kıs :))) bizim yerimizede yanii

yok canım diyetteyim ben zayıflamam lazım :84::84: bu kadarı kafi :KK1:

kızlarr benim çok uykum geldi acaip bi uyku bastırdı :)) ben yatmaya gitmece size iyi sohbetler bu arada şu gıcık nerelerde bu akşam yok hayırdır :)) hepinizi öpüorum iyi geceler.....

şaka yaptım yahu ameliyat öncesi güldüreyim seni dedim ama saçma bir espri oldu farkındayım:KK37::KK60::KK60:

yok canım diyetteyim ben zayıflamam lazım :84::84: bu kadarı kafi :KK1:
ayy bak üzdün beni kıss benim sana bişi dediğim yokki sağolsın çok düşüncelisin ama böle yapma :)) saçma sapan olan bişide yok :) bk esprine gülüorum :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::)) canım benimmm

X