- 2 Temmuz 2011
- 4.060
- 18
-
- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #2.661
canım afiyet olsun kolay gelsinn ohh canımıda çektirdin kıss gece gece şölee sıcak sıcakk :)))) amanınnnnnnnn avucumu yalayım bari :)) iyi ssahurlar sanadahadi ben çıkıyorum size iyi muhabbetler böreğimi yapmam lazım güzel olursa resmini de eklerim
görüşürüz şimdiden hayırlı sahurlar Allah rahatlık versin
bu arada teşekkür ederim kristalbebek tarif için :)
biliom demedimkiiiiii kim demiski hamuru ayni yada peynirli olmasi onemliii diyeee
atmaaaaaaaaaaaaa atmaaaaaaaaaaaaa atmaaaaaaaaaa bana yanlis yerlerinden atmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ZAFER BENIMDIR YASASINNNNNNNNNNNNNNNNNNNnn
OLEYYYY OLEYY OLEYYY OLEYYYYYY SAMPIONNNNN TWEETYYYY OLEYYYY OLEYYY OLEYYY OLEYYY SAMPIONNNN TWEEETYYYY
TWEETYYYY
TWEETYYYY
LAYYY LAYY LAYY LAY LAYYYLAYYLAY LAAYYYLAYYLAY LAYY LAYYL AYYYYYYYYYYYYY LAYYYL AYYL AYY LAYYYYYLAYYYYYYYYYYYYYY DUYMADIN SESIMI SURUNUYORUMMMM
ayy kıyamma canım yaa :)) sende onun niyetine başka bişi ye hemen kıs sütün çekmesin :) öle derler yaabooo kızlar ben emziren bi annneyim canım çekti walla gece gece su böreği falan...benim yerimede yiyin gari
afiyet bal şeker olsun
abooo kızlar ben emziren bi annneyim canım çekti walla gece gece su böreği falan...benim yerimede yiyin gari
afiyet bal şeker olsun
bende kaçtım arkadaşlar :) gidimde yavrumun koynuna doğruu sırnaşıyım :)) canım oğlum benim yaaa öpüorum seni ggıııııı gıcık şey kendine ve kendinize iyi bakın iyi sahurlr diliorum :))
selam gençler nehaber...................
selammm ablacım iyidir çok senden naber
selam gençler nehaber...................
iyiyim canım.bugün evime geldim sonunda.....:86:.
çok yorgunum yol çok yordu.:97:.sonrada eşyaları,valizleri yerleştir,birde 3 çocukbu saat oldu...............:84:
selammmmmmm evet abla yolculukkk zor is sen nerdeydin almanyamiii:26:
yok kız ben türkiyedeyim.....
allah korusun 5-6 saati zor çekiyorum.:97:.onu hiç çekemezdim..beni yol tutar,birde oruç oruç bittim bugün:84:..
sen hangi ülkedesin............:26:
iyi geceler kıslar sahur hazırlarken size bakayım dedim nasılsınız
diger yazioda ondan dedimmmm bende orda bi ulke var cok uzakta ordayimmmm
iyiyim canım.bugün evime geldim sonunda.....:86:.
çok yorgunum yol çok yordu.:97:.sonrada eşyaları,valizleri yerleştir,birde 3 çocukbu saat oldu...............:84:
iyi geceler kıslar sahur hazırlarken size bakayım dedim nasılsınız
evet canım torun sizler nasılsınız