- 31 Mart 2011
- 6.298
- 57
-
- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #2.621
kazak bitti corap oruyorum
tv izliorum kim bir milyon ister...
kazak bitti corap oruyorum
tv izliorum kim bir milyon ister...
selammm meleklerimm nasılsınız bakemm nediysinizz
bizde çizgi film açık dısney junior
sana yohhhhhhhhhhhhhben hepsinden isterimm :))))
selammmiyiyim ben çok şükür sen nasılsın börek tarifi arıyorum var mı güzel bir tarifiniz
sana yohhhhhhhhhhhhh
borek yapmadim hic
su telkinli ses dosyalariyla boy felan uzarmi ya:26:
ben inanmıyorum ya o tür şeylereama yinede bilemiyorum :97::97:
bende bir kere yaptım ıspanaklı pek de güzel olmamıştı ama neyse
şimdide hazır yufka ile patatesli yapayım diyorum sahura çok ağır olur mu :44:
banada sacma geldigogus buyutme felanda var :44:bende bilemiyorum yaniii
bence olmaz bilemiyorummmm:44:
benimde saclarim acayip dokuluyo mevsimden mi sudanmi cektikce gelio sackel kalacam yaaaa
saçma sapan şeyler işte
mevsimdendir benimde dökülüyor ama bence normal sıkıntı yapma hemen bir ara bende yaptım ondan biliyorum
insALLAH mevsimdendir...
:97:doktora gitmekten yoruldummm herseyde doktora damliom bu sefer beklim devam ederse giderim:97:inşAllah ama yinede sen bir doktora görün istersen için rahat etmeyecekse :97:
çok lezzzetli oluyor..
harcına 2 yumurta yarım kutudan fazla süt 1 soda yarım su bardağı yağ koyup bu harcı cırpıosun biraz
sonra yağlanmış tepsiye ilk önce büyük bi şekilde yufkayı serioruz kenarları taşıcak tepsinin dışında durucak sonra her yufka sermede hazırladığımız harctan döküoruz bu arada büyük olarak serdiğimiz bir yufkadan sonrasını parçalayarak tepsiye serioruz ben normal fırın tepsisine 5 yufkadan yapıorum 2.5 yufkadan sonrasına pernir koyuyorum son 2.5 yaprağıda koyuyorum en üstünede kalan harctan her yeri kaplıcak şekilde sürüorum üzerine susam çörek otu pul biber serpip 170 derece fırında 35-40 dk. pişirioruum su böreği gibi oluo valla
çok lezzzetli oluyor..
harcına 2 yumurta yarım kutudan fazla süt 1 soda yarım su bardağı yağ koyup bu harcı cırpıosun biraz
sonra yağlanmış tepsiye ilk önce büyük bi şekilde yufkayı serioruz kenarları taşıcak tepsinin dışında durucak sonra her yufka sermede hazırladığımız harctan döküoruz bu arada büyük olarak serdiğimiz bir yufkadan sonrasını parçalayarak tepsiye serioruz ben normal fırın tepsisine 5 yufkadan yapıorum 2.5 yufkadan sonrasına pernir koyuyorum son 2.5 yaprağıda koyuyorum en üstünede kalan harctan her yeri kaplıcak şekilde sürüorum üzerine susam çörek otu pul biber serpip 170 derece fırında 35-40 dk. pişirioruum su böreği gibi oluo valla
canım yaa keşke biraz daha önce söyleseydin patatesleri koydum ocağa güzele benziyormuş böreğin bunu yapardım :26:
sende patatesli yap ne fark ederki zaten ic malzemeden bahsetmemis boregin tarifini vermis
çok lezzzetli oluyor..