-
- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #2.641
eksik okumusummmmmm2.5 yufkadan sonrasına peynir koyuyorum demiş iyi oku iyiiiibide su böreği gibi oluyor demiş su böreği peynirli olur patateslisine hiç rastalamadım valla ben
evet canım patatesli yap hatta biraz sandalye biraz porselen tabakta yakışır yanına :)))
bu arada anneni tebrik ediorum senii bölee yetiştirio yemek yapmayı öğretio kızını hazırlıo :)) benim annemde böyleydi valla hep bana yaptırırdı iyide oldu ama :)
evet canım patatesli yap hatta biraz sandalye biraz porselen tabakta yakışır yanına :)))
bu arada anneni tebrik ediorum senii bölee yetiştirio yemek yapmayı öğretio kızını hazırlıo :)) benim annemde böyleydi valla hep bana yaptırırdı iyide oldu ama :)
yapsana yiyek :)
eksik okumusummmmmm
sorduk muuuuuuuu
patatesli oluyor mu ki
annem şu son 1 senedir hiçbir şey demiyor ben kendim yapıyorum ondan öncesinde çok söylerdi esra yemek yapmayı öğren esra gel şu evleri süpür ben amann boşver ne işime yarayacak derdim şimdi evde zaman geçmeyince tutuştu paçalarım hem zaman geçiyor hemde öğreniyorum
olur öyle şeyler :acıktın mı sen yoksa sana da gönderim mi
bide soruyonmuuuuu gonder tabeeeee
ayy bir yapsaydımgönderirdim umarım güzel olur :26::26:
çok tuhaf bir konu okudum yaaa
canımcımm su böreğinin yapılışını bşiliomusunda konuşuosun bakemmm o daha zor hamuru farklı yapımı farklı önemli olan peynirli olması deil bilmemmm anlata bildimmiiiii ßöÖöÖöÖöÖeksik okumusummmmmm
sorduk muuuuuuuu
hani nerde hani bende bakayimmm nerde nerde...
canımcımm su böreğinin yapılışını bşiliomusunda konuşuosun bakemmm o daha zor hamuru farklı yapımı farklı önemli olan peynirli olması deil bilmemmm anlata bildimmiiiii ßöÖöÖöÖöÖ
hatcemm gel kıss nereye gittin gelde gıcık arkadaşımla tanıştırayım seni :)))) adaşımla tanıştırayımmyapsana yiyek :)
canımcımm su böreğinin yapılışını bşiliomusunda konuşuosun bakemmm o daha zor hamuru farklı yapımı farklı önemli olan peynirli olması deil bilmemmm anlata bildimmiiiii ßöÖöÖöÖöÖ
sanaaa şimcikk soldan soldan geleceklerr heeeeee:)))aşk hikayelerimiz/dertlerimiz de internet ve gerisini söylemeyeyim bulursun artık
bilmediğim için soruyor olamaz mıyım sence patatesli oluyor mu diye şaşırdım zaten hııhhhh
yaww o kadarda dedim tedavisi bitmeden salmayın die ama yok :)))) gıcıkk seniii delüüüüüübiliom demedimkiiiiii kim demiski hamuru ayni yada peynirli olmasi onemliii diyeee
atmaaaaaaaaaaaaa atmaaaaaaaaaaaaa atmaaaaaaaaaa bana yanlis yerlerinden atmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ZAFER BENIMDIR YASASINNNNNNNNNNNNNNNNNNNnn
OLEYYYY OLEYY OLEYYY OLEYYYYYY SAMPIONNNNN TWEETYYYY OLEYYYY OLEYYY OLEYYY OLEYYY SAMPIONNNN TWEEETYYYY
TWEETYYYY
TWEETYYYY
LAYYY LAYY LAYY LAY LAYYYLAYYLAY LAAYYYLAYYLAY LAYY LAYYL AYYYYYYYYYYYYY LAYYYL AYYL AYY LAYYYYYLAYYYYYYYYYYYYYY DUYMADIN SESIMI SURUNUYORUMMMM
ayyy havasinida attiiiii note book cok yavasmisss hahahahahahahaah atmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa atmaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bana yanlis yerlerinden atmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaben pc değiştirip geliom yaw bu notebook çok yavaş gıcık oldum kociş yokken onun ımacine sulanayım bariii:)))
yaww o kadarda dedim tedavisi bitmeden salmayın die ama yok :)))) gıcıkk seniii delüüüüüü
iyi geceler ALLAH RAHATLIK VERSIN...HAYIRLI SAHURLAR...ALLAHA EMANET OL...hadi ben çıkıyorum size iyi muhabbetler böreğimi yapmam lazım güzel olursa resmini de eklerim
görüşürüz şimdiden hayırlı sahurlar Allah rahatlık versin
bu arada teşekkür ederim kristalbebek tarif için :)
ayyy hiç bişi anlamıorum valla :)))))