Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

2.5 yufkadan sonrasına peynir koyuyorum demiş iyi oku iyiiii bide su böreği gibi oluyor demiş su böreği peynirli olur patateslisine hiç rastalamadım valla ben
eksik okumusummmmmm

sorduk muuuuuuuu

patatesli oluyor mu ki
annem şu son 1 senedir hiçbir şey demiyor ben kendim yapıyorum ondan öncesinde çok söylerdi esra yemek yapmayı öğren esra gel şu evleri süpür ben amann boşver ne işime yarayacak derdim şimdi evde zaman geçmeyince tutuştu paçalarım hem zaman geçiyor hemde öğreniyorum

olur öyle şeyler : acıktın mı sen yoksa sana da gönderim mi

bide soruyonmuuuuu gonder tabeeeee

hani nerde hani bende bakayimmm nerde nerde...

aşk hikayelerimiz/dertlerimiz de internet ve gerisini söylemeyeyim bulursun artık

bilmediğim için soruyor olamaz mıyım sence patatesli oluyor mu diye şaşırdım zaten hııhhhh

Son düzenleme:

biliom demedimkiiiiii kim demiski hamuru ayni yada peynirli olmasi onemliii diyeee
atmaaaaaaaaaaaaa atmaaaaaaaaaaaaa atmaaaaaaaaaa bana yanlis yerlerinden atmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ZAFER BENIMDIR YASASINNNNNNNNNNNNNNNNNNNnn
OLEYYYY OLEYY OLEYYY OLEYYYYYY SAMPIONNNNN TWEETYYYY OLEYYYY OLEYYY OLEYYY OLEYYY SAMPIONNNN TWEEETYYYY
TWEETYYYY
TWEETYYYY

LAYYY LAYY LAYY LAY LAYYYLAYYLAY LAAYYYLAYYLAY LAYY LAYYL AYYYYYYYYYYYYY LAYYYL AYYL AYY LAYYYYYLAYYYYYYYYYYYYYY DUYMADIN SESIMI SURUNUYORUMMMM

ben pc değiştirip geliom yaw bu notebook çok yavaş gıcık oldum kociş yokken onun ımacine sulanayım bariii:)))

ben pc değiştirip geliom yaw bu notebook çok yavaş gıcık oldum kociş yokken onun ımacine sulanayım bariii:)))

yaww o kadarda dedim tedavisi bitmeden salmayın die ama yok :)))) gıcıkk seniii delüüüüüü

ayyy havasinida attiiiii note book cok yavasmisss hahahahahahahaah atmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa atmaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bana yanlis yerlerinden atmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yaww o kadarda dedim tedavisi bitmeden salmayın die ama yok :)))) gıcıkk seniii delüüüüüü

bende dedimmm dinleyen yok

diyarbekir hanim aglar hanimeeelorkeeee sulari buz gibi caglar delaleee lorkeeeeeeeeeeeeali pasa mahlesindeee hanimee lorkeeeeeeeeelorke oynar guzel kizlar canimeee lorkeeeeeeeeeeeeeeelorke lorke lorkeeee lorkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeteyyyyyyyyyyyyyyyyy teyyyy teyy teyyyyyyyyyyyyy ililililililililililililililillililililiilil

hadi ben çıkıyorum size iyi muhabbetler böreğimi yapmam lazım güzel olursa resmini de eklerim
görüşürüz şimdiden hayırlı sahurlar Allah rahatlık versin
bu arada teşekkür ederim kristalbebek tarif için :)

iyi geceler ALLAH RAHATLIK VERSIN...HAYIRLI SAHURLAR...ALLAHA EMANET OL...
ayyy hiç bişi anlamıorum valla :)))))

sen anlamasandaaa olurrr nanikkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…