Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

firinda patates but karisik iste...
salata...
üzüm...
icecek...bu kadar...
sahurdada...kahvaltilik felan yerimmm...bakalimmm
siz ne yiyonuz bakimm sahurdaaa

kendi izgarani kendin yeee afiyet olsun...hee biz yiyozz sandalyenin tadi superr siddetle tavsyie ederimm...
bizde de;
yayla çorbası
barbunya
pirinç pilav
kızarmış tavuk
yaprak sarma
limonata
annem
babam
abim
ben
masa
tabak
çatal
bıçak
kaşık
sizin menu bayagi kalabalikmisssss

firinda patates but karisik iste...
salata...
üzüm...
icecek...bu kadar...
sahurdada...kahvaltilik felan yerimmm...bakalimmm
siz ne yiyonuz bakimm sahurdaaa
bizde kahvaltılık yiyoruz canım yemekler gerçekten susatıo sahurda bazen tost yapıorum bazen domates peynir reçel falan ama her sahurda liptonıce içeriz karı koca çaydan nefret edioruz :)) harraretimizi alsın die soğuk çay içioruz faydasıda oluyor he:))

pek bi hararetlisiniz dimeeeek

burdan oraya firlatirsammm anlarsinn
he agac agacc armut agaciiiiiiiiiiii
hahahahahahahahahahaahhhhhhhhhhhhhahahahahahaahahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhahahaahahahahah
kısss afiyet olsunn armut tadıda varmıydı :)))))
bizde iadeyi ziyaret ie bişi var anlıyacağın sandalye sana geri dönüş yapabülürrr:))))

ver hele neymis bakemmmm:44:sana guven olmaz emmeeee
aaaaaa aşkk olsunnnnnnn valla darıldım şimcikk neyse du verim
bende birinden duydum yapmış acaip temizlemiş yumurtalıkları
bildiğimiz tamponu alıosun uç kısmına bi kaç damla adaçayı yağı damlatıosun sonra o tamponu hazneye yerleştiriosun 15 dk. duruyormuş bunu her akşam yapıcakmışsın öyle bi akıntı geliomuş ki bide adaçağı kokusu bütün vucudu sarıomuş yani kokusunu ağızında hissediomussun o kadar dolaşımuş içeriyi :)) ben eczaneye sordumda alıcaktım adaçayı elma yağı karışık varmış onu almadım bizim burda aktarcılarda araba mesafesinde orayada bakamadım ama yapıcam bi gün valla

ASK OLMASSA MESK OLSUN
yok ya ne isim olur tamponla felan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…