-
- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #2.561
kendi izgarani kendin yeee afiyet olsun...şimdi sna burdan bi recep ivedik tokadı gelioo hee :) sende kulak çınlaması istermisinn bakimm :)))
bu arada benim ızgaram güzel olur :)) onu tavsiye ederimmm
hmm demekk siz onları yiysunuz tadı nasıl biz daha yemedik :))))
bizde de;
yayla çorbası
barbunya
pirinç pilav
kızarmış tavuk
yaprak sarma
limonata
annem
babam
abim
ben
masa
tabak
çatal
bıçak
kaşık
kendi izgarani kendin yeee afiyet olsun...hee biz yiyozz sandalyenin tadi superr siddetle tavsyie ederimm...
sizin menu bayagi kalabalikmisssss
bizde kahvaltılık yiyoruz canım yemekler gerçekten susatıo sahurda bazen tost yapıorum bazen domates peynir reçel falan ama her sahurda liptonıce içeriz karı koca çaydan nefret edioruz :)) harraretimizi alsın die soğuk çay içioruz faydasıda oluyor he:))firinda patates but karisik iste...
salata...
üzüm...
icecek...bu kadar...
sahurdada...kahvaltilik felan yerimmm...bakalimmm
siz ne yiyonuz bakimm sahurdaaa
sandalye ağaçmı plastikmi? tat olarak fark varmı acaba:))
bizde kahvaltılık yiyoruz canım yemekler gerçekten susatıo sahurda bazen tost yapıorum bazen domates peynir reçel falan ama her sahurda liptonıce içeriz karı koca çaydan nefret edioruz :)) harraretimizi alsın die soğuk çay içioruz faydasıda oluyor he:))
kısss afiyet olsunn armut tadıda varmıydı :)))))burdan oraya firlatirsammm anlarsinn
he agac agacc armut agaciiiiiiiiiiii
hahahahahahahahahahaahhhhhhhhhhhhhahahahahahaahahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhahahaahahahahah
sizin menü gerçekten çok kalabalıkmış :)) afiyet şeker olsun :)))
evde yokuzzzzkısss afiyet olsunn armut tadıda varmıydı :)))))
bizde iadeyi ziyaret ie bişi var anlıyacağın sandalye sana geri dönüş yapabülürrr:))))
acaipp hemde
istermisin bakemm yapanlar çok memnunmuş bende denicem bi ara
muhabbetiniz bol olsun ben çıkıyorum patates kızartıcam dahagörüşürüz Allah'a emanet olun hayırlı sahurlar
aaaaaa aşkk olsunnnnnnn valla darıldım şimcikk neyse du verimver hele neymis bakemmmm:44:sana guven olmaz emmeeee
canım afiyet olsunn gıı gel bizim sahuruda hazırlaa :))muhabbetiniz bol olsun ben çıkıyorum patates kızartıcam dahagörüşürüz Allah'a emanet olun hayırlı sahurlar
aaaaaa aşkk olsunnnnnnn valla darıldım şimcikk neyse du verim
bende birinden duydum yapmış acaip temizlemiş yumurtalıkları
bildiğimiz tamponu alıosun uç kısmına bi kaç damla adaçayı yağı damlatıosun sonra o tamponu hazneye yerleştiriosun 15 dk. duruyormuş bunu her akşam yapıcakmışsın öyle bi akıntı geliomuş ki bide adaçağı kokusu bütün vucudu sarıomuş yani kokusunu ağızında hissediomussun o kadar dolaşımuş içeriyi :)) ben eczaneye sordumda alıcaktım adaçayı elma yağı karışık varmış onu almadım bizim burda aktarcılarda araba mesafesinde orayada bakamadım ama yapıcam bi gün valla
yaww ne kadar gıcıksınn yaa yap işte al eczaneden alllah allahhh bi yerinmi eksilcek yapınca nolcakk kocana keçi boynuzu suyu içirASK OLMASSA MESK OLSUN
yok ya ne isim olur tamponla felan