- 16 Ağustos 2010
- 293.150
- 603.134
- 43
- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #2.581
selam.........nasılsınız gençler..........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiiym valla ablcım bu arada a.s :) sen nasılsınn ben deli oldum şu gıcıkla uğraşmaktannn :))selam.........nasılsınız gençler..........
iyiiym valla ablcım bu arada a.s :) sen nasılsınn ben deli oldum şu gıcıkla uğraşmaktannn :))
yaww ne kadar gıcıksınn yaa yap işte al eczaneden alllah allahhh bi yerinmi eksilcek yapınca nolcakk kocana keçi boynuzu suyu içir
selam ablaaaa iyiyizz sen nasilsinn abla sen kac yasindaydin kristalde sana abla diodaaaaselam.........nasılsınız gençler..........
iyiyim canım....
tweetye laf yok......
bak şimcik ortada bi gerçek var gıcık kelmesini okuyunca aklına gelen twety olmuş :)) ben isim yazmamıştım sende onaylıosun yani :)))iyiyim canım....
tweetye laf yok......
selam ablaaaa iyiyizz sen nasilsinn abla sen kac yasindaydin kristalde sana abla diodaaaa
sürekli bana satastigina gore kadinin bilmesi gayet normal taaaaaammiiiii:86:bak şimcik ortada bi gerçek var gıcık kelmesini okuyunca aklına gelen twety olmuş :)) ben isim yazmamıştım sende onaylıosun yani :)))
bak şimcik ortada bi gerçek var gıcık kelmesini okuyunca aklına gelen twety olmuş :)) ben isim yazmamıştım sende onaylıosun yani :)))
sürekli bana satastigina gore kadinin bilmesi gayet normal taaaaaammiiiii:86:
kess kess kendini suçsuz duruma düşürme şimcikk sende az deil :))) bu arada ikiz81 kaç yaşındaki:))sürekli bana satastigina gore kadinin bilmesi gayet normal taaaaaammiiiii:86:
iyiyim canım sağol....
30 a yeni girdim tatlım...
kristal senin yaş kaçtı.....:26:
bende 3 temmuzda tam 25 oldum 26 dan gün alıorum :))iyiyim canım sağol....
30 a yeni girdim tatlım...
kristal senin yaş kaçtı.....:26:
kess kess kendini suçsuz duruma düşürme şimcikk sende az deil :))) bu arada ikiz81 kaç yaşındaki:))
yuhhhh 65 yazaydınnnn bariiii
kess kess kendini suçsuz duruma düşürme şimcikk sende az deil :))) bu arada ikiz81 kaç yaşındaki:))
yuhhhh 65 yazaydınnnn bariiii
yaş tahmini yapıyomusunuz yapıyosanız ben bi tane almak isterim