Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

hımm anladım evet biraz kötü bir şeye benziyor :97: ama olsun iç sen burnunu kapa içtiğinde yada başka birşeyle ilgilen unut yani içtiğini o zaman belki daha iyi içebilirsin :26:

icilecek gibi degil yaffff icsem iyi olacak ama ne edcemm bilemedimmm:44:sen napion ne pisirdin bahimmm :KK1:beni sorarsan firinda patatesli but felan bide salata bide uzum bide icecek bu kadar:KK37:

icilecek gibi degil yaffff icsem iyi olacak ama ne edcemm bilemedimmm:44:sen napion ne pisirdin bahimmm :KK1:beni sorarsan firinda patatesli but felan bide salata bide uzum bide icecek bu kadar:KK37:

vayy hamaratlı kız :KK9::KK9: ellerine sağlık menün süper :KK64: bugün birşey yapmadım ben dünden kalan yemekler vardı annem maşAllah kazanlarda yapmış yemekleri :KK60:

vayy hamaratlı kız :KK9::KK9: ellerine sağlık menün süper :KK64: bugün birşey yapmadım ben dünden kalan yemekler vardı annem maşAllah kazanlarda yapmış yemekleri :KK60:
afiyet olsun...:KK56::KK56::KK56::KK56:40 kisiyi nasil doyuracakti kadinnn:KK1::KK1::KK1::KK1:
uzum ney onu anlamadım yalnız üzüm mü pişirdin:44:
he uzumu salcayla kavurunca super oluoooo:KK37:
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:uzum bildigin uzum sana menuyu saydimmm uzum pisermi deliiiiiiiiiiiiiii:KK60::KK60::KK60::KK60:

naber:26:yaaa acayip migdem bulandi su sogan kurune baslicaktim ama bu gidisle zor bi bardagi icene kadar kusacaktim nerdeyseeee iyyyyyy:KK14::KK14:
ayyy iğreniorum arık ondan :)) bende 2 gündür sabah akşam içiorum canım inşallah allah şifasını verir ama eğer illada içemiosn bi kür var bende denicem onu istersen verimm sanaaa ne dersin ?

ayyy iğreniorum arık ondan :)) bende 2 gündür sabah akşam içiorum canım inşallah allah şifasını verir ama eğer illada içemiosn bi kür var bende denicem onu istersen verimm sanaaa ne dersin ?

icilecek gibi degil en iyisimi ben incir kurunu deniyimm :KK9:
ayrica yinemiiiiiiiiiiiii sennnnn:KK37::KK60:

bende iyiyim adaşcım bi saat kadar uydum az önce uyandım uykum kaçtı gireyim bi dedim :)
amaaaaan eksik kalmaaaaa hihhhhoyyyyyyyyyyyyyyt:KK60:
gıcıkksınnn sen varyaaaa hemdeee koyu bi gıcıkkkkkk :))
ben sana özel kür vericem diorum yaw hemde çok kolay zahmetsizz:)) içmek yok koklamak yok tatmak yokkk
senin kadar gicik olmasamdaaa iweett gicigimmm hemde sanaaaaa:KK60::KK60:istemiomm senin verecegin tarifin icinde kesin bi adet tweety vardir...ben sana bi kur tarifi verioomm not et:KK1:1 adet gaffur 2 bas kristal bebek 1 bas sogan 1 adet havuc bol yag hepsini kavur afiyetle yee:KK9::KK9:
sebze çorbası (rondadan geçirilmiş)
kıymalı makarna
patates püresi
karpuz
pide
su
tuz
çatal
kaşık
tabak
:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
bide ayran
:KK60::KK60::KK60:tabak cataldami yiyonuz siz vay vayyyy ne tesaduf bizdede bugun tabak catal tencere vardiiii haaa bide masaaa sandalyeeee:KK60::KK60::KK60::KK60:

bide sen :KK60: :KK60:
ellerine sağlık seninkide güzelmiş :KK64:
sağaolasıın canım benim eşim çok yemek seçer o yüzden hep standarttır yaptıklarım :) sevdiği şeyler o kadar azki :)) iyi oluo aslında zahmetli yemekleri pek sevmio benimki :)) ama ben yemek seçmem herşeyi ham yaparım
sizde neler vardı bakemmm

amaaaaan eksik kalmaaaaa hihhhhoyyyyyyyyyyyyyyt:KK60:

senin kadar gicik olmasamdaaa iweett gicigimmm hemde sanaaaaa:KK60::KK60:istemiomm senin verecegin tarifin icinde kesin bi adet tweety vardir...ben sana bi kur tarifi verioomm not et:KK1:1 adet gaffur 2 bas kristal bebek 1 bas sogan 1 adet havuc bol yag hepsini kavur afiyetle yee:KK9::KK9:

:KK60::KK60::KK60:tabak cataldami yiyonuz siz vay vayyyy ne tesaduf bizdede bugun tabak catal tencere vardiiii haaa bide masaaa sandalyeeee:KK60::KK60::KK60::KK60:
şimdi sna burdan bi recep ivedik tokadı gelioo hee :) sende kulak çınlaması istermisinn bakimm :)))
bu arada benim ızgaram güzel olur :)) onu tavsiye ederimmm
hmm demekk siz onları yiysunuz tadı nasıl biz daha yemedik :))))

sağaolasıın canım benim eşim çok yemek seçer o yüzden hep standarttır yaptıklarım :) sevdiği şeyler o kadar azki :)) iyi oluo aslında zahmetli yemekleri pek sevmio benimki :)) ama ben yemek seçmem herşeyi ham yaparım
sizde neler vardı bakemmm

bizde de;
yayla çorbası
barbunya
pirinç pilav
kızarmış tavuk
yaprak sarma
limonata
annem
babam
abim
ben