- 31 Mart 2011
- 6.298
- 57
-
- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #2.241
ewet canim yipranmamam lazim ama beklemiodum boyle biseyi hersey ALLAHTAN ALANDA O VERENDE O demekki bizimde bunlari yasamamiz lazim cevremde duyuyodum tup bebegi ama bigun benimde basima gelecegini ummadim hic hep kendimi ilaclarima kaptirdim onlari ictigim zmn hamile kalirim dedim boyle olacagini dusunmedim ama bu doktorum gebeligimle ilaclarimin alakasinin olmadigi soylemis vs tup bebek sureci cok zorlu bi surec hem mannevi hemde madi sonucu ne olur bilemiyorum hayirlisi olur insALLAH...
Allah sabredenle beraberdir canım hayırlısı neyse o olsun sadece bunu iste belkide hamile kalıcaktın sonra düşük yapıcaktın bu durum daha üzücü değil mi sence her şerde bir hayır vardır mutlaka takma kafana sakın
nerdeeeeeeeeeee mutlu tweetyim gül bakalım biraz
bilmiyorum ki ne yapsammm takmamak elde degil esracim...bizi nelerin bekledigini daha bilmiyorum...nasil olcak ne yapacambugunlerde biraz zor gulerimmm bi kac gun gecsin belki atlatirim ama bilmiyorumm kusura bakma seninde basini agritiyorummm
iyi geceler gençler nasılsınız
bunu duymamış olayım aşk olsun
haklısın canım ama iyi yönünden de düşün sen nereden bileceksin yaşamayınca diyebilirsin ama kendimi senin yerine koyduğumda bende üzülürdüm tamam üzülmemek elde değil zaten ama buymuş hayırlısı derdim yine. Örnek vereyim sana yakın akrabamızın 12 sene çocuğu olmadı sonra tüp bebek denediler oldu. Bir tanesinin tüp bebek yapsa bile çocuğu olmayacağını da söylesemkadın çok üzülüyo bir şansı bile yok evlatlık almayı bile düşündü biraz pozitif düşün tamam mı
oyle dusunmek istiyorum bunada sukur diyorummm benim bi cok akrabam var tup bebek sayesinde cocuklari olan ama beni korkutan o zorlu surecc iste beni nelerin bekledigini bilmiyorum ve cok korkuyorummm
oyle dusunmek istiyorum bunada sukur diyorummm benim bi cok akrabam var tup bebek sayesinde cocuklari olan ama beni korkutan o zorlu surecc iste beni nelerin bekledigini bilmiyorum ve cok korkuyorummm
iyi diyelim iyi olalimmm:93:iyi geceler gençler nasılsınız
u/mutluyuz ablacım tweetyle değil mi tweetycim
iyi diyelim iyi olalimmm:93:
ewet umutluyuzzzzzz
INSALLAH ALLAHIM BI MUCIZE VERIR...NE DIYIM SAGLIKLI OLSUNDA GEC OLSUN ZOR OLSUNsüreç elbette zor olacaktır ama üstesinden gelirsin sen buna inanıyorum sende inanmalısın ki Allah'ın izniyle inşallah bu sürece de gerek kalmaz.
süreç zorda olsa allah sabrını verir sonucundaki kazanımları düşün
sakın umudunu kaybetme canım allah büyüktür
süreç zorda olsa allah sabrını verir sonucundaki kazanımları düşün
iyi diyelim iyi olalimmm:93:
ewet umutluyuzzzzzz
INSALLAH ALLAHIM BI MUCIZE VERIR...NE DIYIM SAGLIKLI OLSUNDA GEC OLSUN ZOR OLSUN
sagol ablacim...sabrin sonu selamettir kazanimlarrINSALLAH
cok guzelmis canimkesinlikleeee
hep benim başıma mı geliyor deriz işte bu yazıyı hep tekrar tekrar okuyup rahatlarım umarım sana da iyi gelir
Allah'ın kendi haline bıraktığı kul çırpınır durur ufacık bir dert bile ona dağlar kadar ağır gelir. Hep bunalım stres içerisinde dolaşır. Sonucuda genelde haberlerde,gazetelerde gördüğümüz gibi intiharlarla sonuçlanıp hem bu dünya'yı heç ahiret hayatını kendi eliyle yok eder.
Çok sevdiği kişilere gelince: Onlara sürekli dert verir. Küçük veya büyük, çünkü; kuluna derdi verir ki, Rabbini hatırlasın hep onu anarak yardım istesin ve buda aradaki, Allah ve kul sevgisini dahada çoğaltsın güçlü kılsın ister. Kuluna sürekli acımı çektirir? Hayır! Çünkü o kullarına derdi verir ama onlara kıyamaz,bazen taşıyamayacağı zaman yükünü hafifletip ona mutlu olacağı küçük sevinçli müjdeler verir.
selam nasılsınız.............
hoşgeldin ikizim uyudumu bebişler sen nasılsın
selammmmmm iyiiii senn nasilsin abla
hoşbulduk ablacım..uyudular ,bende sahuru bekliyorum,:97:iyiyim çok şükür.....