Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

Allah sabredenle beraberdir canım hayırlısı neyse o olsun sadece bunu iste belkide hamile kalıcaktın sonra düşük yapıcaktın bu durum daha üzücü değil mi sence her şerde bir hayır vardır mutlaka takma kafana sakın

nerdeeeeeeeeeee mutlu tweetyim gül bakalım biraz

bilmiyorum ki ne yapsammm takmamak elde degil esracim...bizi nelerin bekledigini daha bilmiyorum...nasil olcak ne yapacam bugunlerde biraz zor gulerimmm bi kac gun gecsin belki atlatirim ama bilmiyorumm kusura bakma seninde basini agritiyorummm

bilmiyorum ki ne yapsammm takmamak elde degil esracim...bizi nelerin bekledigini daha bilmiyorum...nasil olcak ne yapacam bugunlerde biraz zor gulerimmm bi kac gun gecsin belki atlatirim ama bilmiyorumm kusura bakma seninde basini agritiyorummm

bunu duymamış olayım aşk olsun
haklısın canım ama iyi yönünden de düşün sen nereden bileceksin yaşamayınca diyebilirsin ama kendimi senin yerine koyduğumda bende üzülürdüm tamam üzülmemek elde değil zaten ama buymuş hayırlısı derdim yine. Örnek vereyim sana yakın akrabamızın 12 sene çocuğu olmadı sonra tüp bebek denediler oldu. Bir tanesinin tüp bebek yapsa bile çocuğu olmayacağını da söylesem kadın çok üzülüyo bir şansı bile yok evlatlık almayı bile düşündü biraz pozitif düşün tamam mı

oyle dusunmek istiyorum bunada sukur diyorummm benim bi cok akrabam var tup bebek sayesinde cocuklari olan ama beni korkutan o zorlu surecc iste beni nelerin bekledigini bilmiyorum ve cok korkuyorummm

oyle dusunmek istiyorum bunada sukur diyorummm benim bi cok akrabam var tup bebek sayesinde cocuklari olan ama beni korkutan o zorlu surecc iste beni nelerin bekledigini bilmiyorum ve cok korkuyorummm

süreç elbette zor olacaktır ama üstesinden gelirsin sen buna inanıyorum sende inanmalısın ki Allah'ın izniyle inşallah bu sürece de gerek kalmaz.

Son düzenleme:
süreç elbette zor olacaktır ama üstesinden gelirsin sen buna inanıyorum sende inanmalısın ki Allah'ın izniyle inşallah bu sürece de gerek kalmaz.
INSALLAH ALLAHIM BI MUCIZE VERIR...NE DIYIM SAGLIKLI OLSUNDA GEC OLSUN ZOR OLSUN

süreç zorda olsa allah sabrını verir sonucundaki kazanımları düşün

sagol ablacim...sabrin sonu selamettir kazanimlarrINSALLAH

süreç zorda olsa allah sabrını verir sonucundaki kazanımları düşün

kesinlikleeee

iyi diyelim iyi olalimmm:93:

ewet umutluyuzzzzzz

INSALLAH ALLAHIM BI MUCIZE VERIR...NE DIYIM SAGLIKLI OLSUNDA GEC OLSUN ZOR OLSUN

sagol ablacim...sabrin sonu selamettir kazanimlarrINSALLAH

hep benim başıma mı geliyor deriz işte bu yazıyı hep tekrar tekrar okuyup rahatlarım umarım sana da iyi gelir

Allah'ın kendi haline bıraktığı kul çırpınır durur ufacık bir dert bile ona dağlar kadar ağır gelir. Hep bunalım stres içerisinde dolaşır. Sonucuda genelde haberlerde,gazetelerde gördüğümüz gibi intiharlarla sonuçlanıp hem bu dünya'yı heç ahiret hayatını kendi eliyle yok eder.

Çok sevdiği kişilere gelince: Onlara sürekli dert verir. Küçük veya büyük, çünkü; kuluna derdi verir ki, Rabbini hatırlasın hep onu anarak yardım istesin ve buda aradaki, Allah ve kul sevgisini dahada çoğaltsın güçlü kılsın ister. Kuluna sürekli acımı çektirir? Hayır! Çünkü o kullarına derdi verir ama onlara kıyamaz,bazen taşıyamayacağı zaman yükünü hafifletip ona mutlu olacağı küçük sevinçli müjdeler verir.

cok guzelmis canimDERDI VEREN ALLAH DERMANINIDA VERIR INSALLAH...cok sagol canim bana destek oldugun icinnn
selam nasılsınız.............

selammmmmm iyiiii senn nasilsin abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…