Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

ebrucummm boşver üzülmeee elbelt bir gün olur er yada geç allah hayırlısını nasip eder inşallahh

allahtan erken yatıcam erken kalkıcam demişsin hee bakıorumda gece 3 te anca uydun sanırım yuhh sana :)))

selam kıslar nasılsınız sabahladınızmı şimdide uyuyorsunuz tabi
ben 5 bucukta uyudmmm 12 bucukta uyandimmmm
evet ablacım bunlar bölee gece vampirleriii :))) gündüz ayılamıolar bu arada annemle yaşıtsınız :)) size anne die bilirmiyim :)))
sanki senin bizden assa kalir yanin var beaaaaaa
nolmuş kısss meraklandım şimcik kimden bahsediosnuz
iliskiye giremeyen bir kizcagiz varmis ondanmerakliiiiiiiiiiiiiii
bööööööööööööö :86::86::86::86::86::86::86:

allahtan erken yatıcam erken kalkıcam demişsin hee bakıorumda gece 3 te anca uydun sanırım yuhh sana :)))

ne ucu 5 bucukta uyudummmmm oyle istiyorummm erken uyuyup erken uyanmakkkkkkkkkkkk ammmmmmmmaaaaaaaaaa zooooooooooooooor

hayirlisi olsun ebusummmm...uzuldum ama elden ne gelir...sen sevin kimyasalda olsa gebe kaldin biz daha onuda kalamadik

ebrucummm boşver üzülmeee elbelt bir gün olur er yada geç allah hayırlısını nasip eder inşallahh

hayirlisi canimlarim yaa.. zaten hamile olsaydim tatil iptal olcakti
simdi tatilimi yaparim ondan sonrada tekrar baslarim calismalara

ciddi misin :26::26: üzülme canım ya başka doktora da gidin bi onada muayene olun hemen ümitsizliğe kapılma

bende oyle dusunuyorum ama bu 2.doktor ilk doktorum kac ay ilac kullandim hala ilaca devam dedi esimi muayne etti yok sonra bida cagirdi bu adam 2 kere gittik adam hemen cozdu sorunu ve kesin konustu bilmiyorum adam tup bebek diyince ben bi aglamaya basladimmm sinirlerin bosaldi resmen evede geldim agladim bayagi ama esimide uzmek istemiyorum ALLAHTAN UMIT KESILMEZ...

tabiki kesilmez canım üzülme üzülürsen daha çok yıpranırsın eşine de destek olman lazım bence olsun siz yinede birkaç tane doktora daha gidin olmazsa tüp bebeğe başvurun ki buda üzücü bi olay değil ki canım tüp bebekle hamile kalma şansı olamayanlar bile var bide bu yönden düşün

ewet canim yipranmamam lazim ama beklemiodum boyle biseyi hersey ALLAHTAN ALANDA O VERENDE O demekki bizimde bunlari yasamamiz lazim cevremde duyuyodum tup bebegi ama bigun benimde basima gelecegini ummadim hic hep kendimi ilaclarima kaptirdim onlari ictigim zmn hamile kalirim dedim boyle olacagini dusunmedim ama bu doktorum gebeligimle ilaclarimin alakasinin olmadigi soylemis vs tup bebek sureci cok zorlu bi surec hem mannevi hemde madi sonucu ne olur bilemiyorum hayirlisi olur insALLAH...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…