- 2 Temmuz 2011
- 4.060
- 18
-
- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #2.221
nolmuş kısss meraklandım şimcik kimden bahsediosnuzbende baktimmm zor bi durum ve karisikkkk...ALLAH YARDIMCISI OLSUN...AMIN...
bööööööööööööö :86::86::86::86::86::86::86:
ben 5 bucukta uyudmmm 12 bucukta uyandimmmmselam kıslar nasılsınız sabahladınızmı şimdide uyuyorsunuz tabi
sanki senin bizden assa kalir yanin var beaaaaaaevet ablacım bunlar bölee gece vampirleriii :))) gündüz ayılamıolar bu arada annemle yaşıtsınız :)) size anne die bilirmiyim :)))
iliskiye giremeyen bir kizcagiz varmis ondannolmuş kısss meraklandım şimcik kimden bahsediosnuz
bööööööööööööö :86::86::86::86::86::86::86:
allahtan erken yatıcam erken kalkıcam demişsin hee bakıorumda gece 3 te anca uydun sanırım yuhh sana :)))
selam canlarim
evett malesef adet oldummm, kimyasal gebelik gecirmisim öyle dedi doktorum... o yüzden testler silik cikiyormus.. neyse bakalim hayirlisi
hayirlisi olsun ebusummmm...uzuldum ama elden ne gelir...sen sevin kimyasalda olsa gebe kaldin biz daha onuda kalamadik
ebrucummm boşver üzülmeee elbelt bir gün olur er yada geç allah hayırlısını nasip eder inşallahh
hayirlisi canimlarim yaa.. zaten hamile olsaydim tatil iptal olcakti
simdi tatilimi yaparim ondan sonrada tekrar baslarim calismalara
naberrrrrr
pek iyi sayilmammm canim bu yuzden her topige laf yetistiirip kafa dagitiyorummm
hayırdır noldu ? :44:
bizim bebek isi biraz zorlastiii:44:
neden kötü bişey mi oldu :44::44:
hani yeni bi doktora gitmistim ya beni esimi muayne etti ve tup bebek yapacaksiniz dedii
ciddi misin :26::26: üzülme canım ya başka doktora da gidin bi onada muayene olun hemen ümitsizliğe kapılma
bende oyle dusunuyorum ama bu 2.doktor ilk doktorum kac ay ilac kullandim hala ilaca devam dedi esimi muayne etti yok sonra bida cagirdi bu adam 2 kere gittik adam hemen cozdu sorunu ve kesin konustu bilmiyorum adam tup bebek diyince ben bi aglamaya basladimmm sinirlerin bosaldi resmen evede geldim agladim bayagi ama esimide uzmek istemiyorum ALLAHTAN UMIT KESILMEZ...
tabiki kesilmez canım üzülme üzülürsen daha çok yıpranırsın eşine de destek olman lazım benceolsun siz yinede birkaç tane doktora daha gidin olmazsa tüp bebeğe başvurun ki buda üzücü bi olay değil ki canım tüp bebekle hamile kalma şansı olamayanlar bile var bide bu yönden düşün