- 31 Mart 2011
- 6.298
- 57
-
- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #2.281
nasılsınız kızlarrrrrr benimde uykum kaçtıda dahada yatmıyım dedim sahur vakti yakın :))
bu arada twety kıs nerde o konu ilişkiye giremeyen merak ettim bide ben yokluyum :))
bu aradaaaaa yine ana yuhhh diorum peki kaçtaa uyanıosun sen bakimmm heee evi kim topluo yemeği kim yapıooo çabuk açıklama yap bakimmm seni kaynana şikayet edicemm sabahlara kadar çene çalıo dicem :)))
canımm bebişimm neyin var ?icime kapanmak istemiyorummm hic bisey olmamis gibi devam edecem hayatimaaaa
biraz ama gecti uzulmicemmmmgeçmişi okumadım canın mı sıkkın?:26:
ewet ustelemiyorummmmtebrik ederim kararından dolayı. Biraz da akışına bırakmak lazım olayları fazla üstelersen geri teper beklediğim hareketler bunlarr labalabalabalaplaplap
nasılsınız kızlarrrrrr benimde uykum kaçtıda dahada yatmıyım dedim sahur vakti yakın :))
bu arada twety kıs nerde o konu ilişkiye giremeyen merak ettim bide ben yokluyum :))
bu aradaaaaa yine ana yuhhh diorum peki kaçtaa uyanıosun sen bakimmm heee evi kim topluo yemeği kim yapıooo çabuk açıklama yap bakimmm seni kaynana şikayet edicemm sabahlara kadar çene çalıo dicem :)))
aşk olsun adaşımmmm :))) ne fark eder dimii onunzaten morali yok sanırımiyiyiz ya senjinekolojide o konu tweetye sormuştun ama atladım hemen ben :)
uzuldumde biraz evvelki sayflaarda yaziyorrcanımm bebişimm neyin var ?
iyi geceler...ALLAHA EMANET OL HAYIRLI SAHURLAR...iyigeceler kızlar.............
aşk olsun adaşımmmm :))) ne fark eder dimii onunzaten morali yok sanırımsen nasılsın iyimiisnnnn
iyigeceler kızlar.............
biraz ama gecti uzulmicemmmm
ewet ustelemiyorummmm
kiz dunki konuyu nirden bilimm jinekolojiye bakiver oralarda bi yerdeydiii
12de 1 de uyaniyorum aslinda canim ne zaman isterse evide kendim topluommm yemegide kendim yapiommmm et canim kaynanam annem gibi bisi demez
aşk olsun adaşımmmm :))) ne fark eder dimii onunzaten morali yok sanırımsen nasılsın iyimiisnnnn
ben hem jinelog sayfasına hemde eskiye bakıpp gelimm o zamannn :)))
de gettttttttt
bitanemmmm üzülmee dicemm ama bi işe yaramıcak sen yinede allahına şükürlerini eksiltme allah beterinden saklasın canımm tüp bebekle umudunun olmasıda iyi bişey deilmi ya hiç olma oranı olmasaydı o dahada kötü deilmi o yüzden hep senden daha kötülerini düşün sıkma canını derdi veren allah çaresinide verirr inşallahhhhh tedaviye başlayınca şöleee nur topuu gibi ikizlerin olur :))) nee kadar güzel bişi aslında dimi kısssss :) artıkınn sabahlara kadar bebişlerinle oturursun :))
bana bakk gaccıııı senin o tependeki iki tutamm tüyünü yolarım şimcikk :))) öleee kıvırıp kıvırpp duruosun :))
ben hem jinelog sayfasına hemde eskiye bakıpp gelimm o zamannn :)))
canimmm sagolasinesram teselli etti sukur ediyorum halime...ya hic ihtimalim olmasaydi bunada sukur ALLAH BUYUK...ikizlerimmm saglikli olsun varsin gec olsunnn otururummm canim ne olacakkk
kızlarrr ben çıkıyorum sofrayı kurmam lazım artık görüşürüz twetycim kendine çok çok iyi bak tamam mı adaşım sende kendine iyi bak Allah'a emanet olun hayırlı sahurlar
kendine iyi bak canimmm hayirli sahurlar...ALLAHA EMANET OL...tekrar tesekkur ederimmmmm