- 31 Mart 2011
- 6.298
- 57
-
- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #2.201
gençler bana musade soframı hazırlıyacağım sizede kolay gelsin sizleri tanıdığıma memnun oldum
sen karışmaesra benim hemşerim :86:bana daha çok verir belki............:76::76::76::76:
tamam hemen malatayaya paket
yarım saate adrese teslim
ben çok yaparım yaa hepimize yeter
iki tane olsa
iyi geceler ALLAHA EMANET OL HAYIRLI SAHURLAR...pek tanisamadik amma bende memnun oldum ablacim...gençler bana musade soframı hazırlıyacağım sizede kolay gelsin sizleri tanıdığıma memnun oldum
sen karışmaesra benim hemşerim :86:bana daha çok verir belki............:76::76::76::76:
tamam hemen malatayaya paket
yarım saate adrese teslim
ben çok yaparım yaa hepimize yeter
iki tane olsa
veririm tabii hepinize de ayrımcılık yok bende hepinize 5 er tane
yedin demiii borekleriiiiiiiii
iyi geceler ALLAHA EMANET OL HAYIRLI SAHURLAR...pek tanisamadik amma bende memnun oldum ablacim...
ben yemiyom yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaküstümmmmmmmmmm
sağol canım......
göndermiş kadar oldun...........:13:
yedin demiii borekleriiiiiiiii
yok daha sahur yapmadık..birazdan kalkacağım hazırlamaya...
ama börek yemiyeceğim...genelde sahurda kahvaltı yaparız..:86:hafif oluyor..ama çok su içerim...sürahiyi önüme koydum bardak bardak su içiyorum...
ebru adet olmus yaaa kiza o kadar hamilesin dedikkk
afiyet olsun...yok daha sahur yapmadık..birazdan kalkacağım hazırlamaya...
ama börek yemiyeceğim...genelde sahurda kahvaltı yaparız..:86:hafif oluyor..ama çok su içerim...sürahiyi önüme koydum bardak bardak su içiyorum...
kreb krebbbbaa aşk olsun
ne demek her zaman ablacım
börek mi :44:
kusura bakmayın krebi çevirmem gerekiyo yanmaması için gidip geliyorum anca cevap verebiliyorum :26:
gerçekten miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
malesef diger topikten ogrendimm ve cok uzuldumm hep dedim hamilesin umitlendi kizz
sorma yaa o kadar şey dedik çok üzüldüm bak şimdi neyse hayırlısı artık vardır bunda da bir hayır Rabbim neylerse güzel eyler
ben çıkıyorum canım hoşçakal Allah'a emanet ol görüşürüz yine
selam canlarim
evett malesef adet oldummm, kimyasal gebelik gecirmisim öyle dedi doktorum... o yüzden testler silik cikiyormus.. neyse bakalim hayirlisi
evet ablacım bunlar bölee gece vampirleriii :))) gündüz ayılamıolar bu arada annemle yaşıtsınız :)) size anne die bilirmiyim :)))selam kıslar nasılsınız sabahladınızmı şimdide uyuyorsunuz tabi