Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

gençler bana musade soframı hazırlıyacağım sizede kolay gelsin sizleri tanıdığıma memnun oldum
iyi geceler ALLAHA EMANET OL HAYIRLI SAHURLAR...pek tanisamadik amma bende memnun oldum ablacim...

sen karışma esra benim hemşerim :86:bana daha çok verir belki............:76::76::76::76:

tamam hemen malatayaya paket

yarım saate adrese teslim

ben çok yaparım yaa hepimize yeter

iki tane olsa

ben yemiyom yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaküstümmmmmmmmmm

iyi geceler ALLAHA EMANET OL HAYIRLI SAHURLAR...pek tanisamadik amma bende memnun oldum ablacim...

ben yemiyom yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaküstümmmmmmmmmm

aa aşk olsun

sağol canım......
göndermiş kadar oldun...........:13:

ne demek her zaman ablacım

yedin demiii borekleriiiiiiiii

börek mi :44:

kusura bakmayın krebi çevirmem gerekiyo yanmaması için gidip geliyorum anca cevap verebiliyorum :26:

yok daha sahur yapmadık..birazdan kalkacağım hazırlamaya...
ama börek yemiyeceğim...genelde sahurda kahvaltı yaparız..:86:hafif oluyor..ama çok su içerim...sürahiyi önüme koydum bardak bardak su içiyorum...
afiyet olsun...

aa aşk olsun

ne demek her zaman ablacım

börek mi :44:

kusura bakmayın krebi çevirmem gerekiyo yanmaması için gidip geliyorum anca cevap verebiliyorum :26:
kreb krebbbb

ewet canim vardir bundada bi hayiir kendine iyi bak ALLAHA EMANET OL HAYIRLI SAHURLAR GORUSURUZZZ

selam canlarim
evett malesef adet oldummm, kimyasal gebelik gecirmisim öyle dedi doktorum... o yüzden testler silik cikiyormus.. neyse bakalim hayirlisi

selam canlarim
evett malesef adet oldummm, kimyasal gebelik gecirmisim öyle dedi doktorum... o yüzden testler silik cikiyormus.. neyse bakalim hayirlisi

hayirlisi olsun ebusummmm...uzuldum ama elden ne gelir...sen sevin kimyasalda olsa gebe kaldin biz daha onuda kalamadik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…