Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

gençler bana musade soframı hazırlıyacağım sizede kolay gelsin sizleri tanıdığıma memnun oldum:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:
iyi geceler ALLAHA EMANET OL HAYIRLI SAHURLAR...pek tanisamadik amma bende memnun oldum ablacim...:KK12:

sen karışma :63::KK22:esra benim hemşerim :86:bana daha çok verir belki............:76::76::76::76::KK1:

tamam hemen malatayaya paket :KK64::KK64:

yarım saate adrese teslim :KK1:

ben çok yaparım yaa hepimize yeter :KK1:

:KK1::KK1::KK1:

:KK1::KK1::KK1: iki tane olsa :KK64::KK64:

ben yemiyom yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:küstümmmmmmmmmm:kk77:

iyi geceler ALLAHA EMANET OL HAYIRLI SAHURLAR...pek tanisamadik amma bende memnun oldum ablacim...:KK12:

ben yemiyom yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:küstümmmmmmmmmm:kk77:

aa aşk olsun :KK5:

sağol canım......:KK34:
göndermiş kadar oldun...........:13:

:KK16::KK16: ne demek her zaman ablacım :KK34:

yedin demiii borekleriiiiiiiii:KK19::KK19::KK19::KK19:

börek mi :44:

kusura bakmayın krebi çevirmem gerekiyo yanmaması için gidip geliyorum anca cevap verebiliyorum :26:

yok daha sahur yapmadık.:KK50:.birazdan kalkacağım hazırlamaya...:KK55:
ama börek yemiyeceğim..:KK59:.genelde sahurda kahvaltı yaparız..:86:hafif oluyor..ama çok su içerim...sürahiyi önüme koydum bardak bardak su içiyorum...:KK1:
afiyet olsun...:KK56:

aa aşk olsun :KK5:

:KK16::KK16: ne demek her zaman ablacım :KK34:

börek mi :44:

kusura bakmayın krebi çevirmem gerekiyo yanmaması için gidip geliyorum anca cevap verebiliyorum :26:
kreb krebbbb:KK34:

sorma yaa o kadar şey dedik çok üzüldüm bak şimdi neyse hayırlısı artık vardır bunda da bir hayır Rabbim neylerse güzel eyler :KK5:
ben çıkıyorum canım hoşçakal Allah'a emanet ol görüşürüz yine :KK16:

ewet canim vardir bundada bi hayiir kendine iyi bak ALLAHA EMANET OL HAYIRLI SAHURLAR GORUSURUZZZ:KK16:

selam canlarim :KK16:
evett malesef adet oldummm, kimyasal gebelik gecirmisim öyle dedi doktorum... o yüzden testler silik cikiyormus.. neyse bakalim hayirlisi

selam canlarim :KK16:
evett malesef adet oldummm, kimyasal gebelik gecirmisim öyle dedi doktorum... o yüzden testler silik cikiyormus.. neyse bakalim hayirlisi

hayirlisi olsun ebusummmm...uzuldum ama elden ne gelir...sen sevin kimyasalda olsa gebe kaldin biz daha onuda kalamadik:KK52::KK52::KK52::KK52:

X