- Konu Sahibi audreywaldorf
-
candy,lolitanın serilerini,she nin parfümlerini önerebilirim canım sana.
audreycim bir kaç önerim var belki birini seversin.
1.red door revealed - elizabeth arden ; kırmızı kapaklı red door klasik olan değil , pembe kapaklı olan revealed versiyonu
2.amethiste - bulgari
3.naomi campell sütlü kahve renginde olan
4.monteil -pembe kutudaki
5. oo7 bond girl -avon (avonun sadece 2 parfümünü seviyorum .Biri bu)
6. L'occitane Rose nuit de mai : gül
6. Spellbound -Estee Lauder;kış kokusu
7.amour -kenzo : biliyorum kenzoyla aran yok ama dene de vazgeç ! testırı genellikle olmadığı için dw den deneyebilirsin.
kaçının testırına ulaşabilirsin bilmiyorum ama olur da karşına çıkarlarsa dene derim
en güzeli hem senin sevdiğin hem de tenine yakışandır
naomi campell baharatlı ama tatlı baharatlı.ben yine de pek günlük kullanıma uygun olduğunu düşünmüyorum.gençlere hitap eden parfüm ama esmersen ve akşam kullanırsan güzel gider.ben bu parfümü kullanan bir bayan siyah kıyafetli kırmızı rujlu siyah şal giymiş biri olarak gözümün önüne geliyor.ama saatler sonra parfüm kremsi bir yapıya dönüşüyor ilginç.yine de karar senin sen yine de bir dene.
bahsettiğin sütlü kahve olanı bu ise;Eki Görüntüle 499845
içeriği aynen şöyle ;;,kaliteli, modern ve benzersiz olduğu için dikkate değer ,gördüğü ilgiyi hakeden bir parfüm.Ursula Wandel tarafından 1999 yılında kompoze edildi.Üst notalarda tatlı, taze ve egzotik bir çiçeksi-meyveli kokteyl;portakal çiçeği, şeftali, hindistan cevizi, bergamot, mandalina, manolya ve hafif baharatlı kırmızı biber. Orta notalarda; gül, sümbülteber, kediotu, yasemin ve müge.Tatlı pudramsı -misk vurgusundaki alt notalarda ise karamel, benzoin, sedir, sandal ağacı, amber, Tonka, oppopanax ve misk bulunmaktadır.
tenine sıkıp koklamanı tavsiye ederim,eğer esmersen tabi.kırmızıyla yazdıklarımın hepsi tatlı baharat yapıyor bu parfümü.çiçekler olmasaydı,mandalina meyvesi olmasaydı,hepten baharatlı bi parfüm olurdu ama bunlara göre tatlı baharat oluyor.sanırım baharat anlayışımız farklı.
Selamm kızlar ben geldim , deneyipte.
Ne kadar ilgilisiniz yaa teşekkür ederim
öncelikle esans, elizabeth arden'i bulamadım maalesef.Bvlgari parfümünü buldum ve aşık oldum çok güzel.Hafif sabunsu bir parfüm gibi daha çok yaza ilk bahara uygun sanırım.Naomi ccampbell sütlü kahveyi beğenmedim ne biliyim bana göre değil.Monteili bulamadım oysa internette şişesi falan çok çekiciydiAvon parfümleri kullanmıyorum.L'occitane Rose bunu da bulamadım maalesef.Spellbound harika tek kelimeyle.Kenzonun hiçbi kokusunu sevmiyorum kalıcılığını falan oyüzden denemedim
Spellbound ve bvlgari kolumda şimdi kalıcılıklarını test ediyorum
spaniard,cat deluxe süppper ama annem kullanıyor ya
kansu,lolita lift hımmm hemen deniycem canım saol
canim konu actigini görünce bende bir tavsiyede buliniyim dedim malesef zamanim olmadigimdan yazilanlari okuyamadim eger vaktin varsa bence dior addict 2 bir denemelisin bence tam bir yaz kokusu ve genc kizlara cok yakisir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?