Genç kokular arıyorum,günlük kullanım için

audreywaldorf

Aşkım Sen Benim Balımsın
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2010
433
5
96
İzmir
Başlıktan anlaşılıyor sanırım.Çiçekli-Şekerli parfümler arıyorum ne çok ağır ne çok fresh olsun herkesin önerilerini bekliyorum

Bir de balerin.com dan alıcam alışveriş yapanınız oldu mu oradan güvneli mi?

evet bende secret fantasy kullanıyorum bazı arkadaşlar bayıyor demiş ama benim çok beğendiğim ve kullandığım avon parfümleri arasında en kalıcı bulduğum kokulardan biri...ben 13 tl ye almıştım o fiyata bulursam 2-3 tane alıp depolicam malum avon parfümleri piyasadan çekmesiyle meshur...

Hediye geldi,sevemedim ama.Avon parfümlerini pek kalıcı bulmuyorum.Önerileriiniz için çok teşekkürler.Başka önerisi olan?

Bulunduğun şehirde Rossmann var mı bilmiyorum ama Rossmann'ın Helene D'arcy ve Mel Merio adı altında muhteşem EDP leri var. Hem de çok uygun fiyatlarla. Geçen gün denk geldim aldım 2-3 tane günlük kullanım için. Çok hoşlarrr.

candy,lolitanın serilerini,she nin parfümlerini önerebilirim canım sana.

She küçükken kullandım canım.lolitanın bi tanesini beğendim gibiiama arkadaşım ağır dedi.Ben beğendim alabilirim.Candy sanırım açık parfümde.Açık parfüm sevmiyorum pek.Lolitanın hangisini önerirsin ?Çok teşekkür ederim

Tweety 26,ilgin için teşekkürler.Normalde oturduğum şehirde var ama okullar açılana kadar başka bir şehirdeyim ve burası küçük bir yer,yani internetten almak zorundayım

audreycim bir kaç önerim var belki birini seversin.

1.red door revealed - elizabeth arden ; kırmızı kapaklı red door klasik olan değil , pembe kapaklı olan revealed versiyonu

2.amethiste - bulgari

3.naomi campell sütlü kahve renginde olan

4.monteil -pembe kutudaki

5. oo7 bond girl -avon (avonun sadece 2 parfümünü seviyorum .Biri bu)

6. L'occitane Rose nuit de mai : gül

6. Spellbound -Estee Lauder;kış kokusu

7.amour -kenzo : biliyorum kenzoyla aran yok ama dene de vazgeç ! testırı genellikle olmadığı için dw den deneyebilirsin.

kaçının testırına ulaşabilirsin bilmiyorum ama olur da karşına çıkarlarsa dene derim

en güzeli hem senin sevdiğin hem de tenine yakışandır

Son düzenleme:

Ayy esanscım bana çok güzel fikirler verdin sen bugün gidicem akşama yorum yaparım bunlardan deneyebildiklerime. Çok öpüyorum.

naomi campell baharatlı ama tatlı baharatlı.ben yine de pek günlük kullanıma uygun olduğunu düşünmüyorum.gençlere hitap eden parfüm ama esmersen ve akşam kullanırsan güzel gider.ben bu parfümü kullanan bir bayan siyah kıyafetli kırmızı rujlu siyah şal giymiş biri olarak gözümün önüne geliyor.ama saatler sonra parfüm kremsi bir yapıya dönüşüyor ilginç.yine de karar senin sen yine de bir dene.

3 tane naomi campbell var; kahverengi olan baharatlı değil, pembe ve koyu leylak ya da mor olan hem baharatlı ve hem şekerli.Gündüze değil geceye uygun iddialı parfümler .Sanırım farklı kokulardan bahsediyoruz.

Son düzenleme:
bahsettiğin sütlü kahve olanı bu ise;
içeriği aynen şöyle ;;,kaliteli, modern ve benzersiz olduğu için dikkate değer ,gördüğü ilgiyi hakeden bir parfüm.Ursula Wandel tarafından 1999 yılında kompoze edildi.Üst notalarda tatlı, taze ve egzotik bir çiçeksi-meyveli kokteyl;portakal çiçeği, şeftali, hindistan cevizi, bergamot, mandalina, manolya ve hafif baharatlı kırmızı biber. Orta notalarda; gül, sümbülteber, kediotu, yasemin ve müge.Tatlı pudramsı -misk vurgusundaki alt notalarda ise karamel, benzoin, sedir, sandal ağacı, amber, Tonka, oppopanax ve misk bulunmaktadır.
tenine sıkıp koklamanı tavsiye ederim,eğer esmersen tabi.kırmızıyla yazdıklarımın hepsi tatlı baharat yapıyor bu parfümü.çiçekler olmasaydı,mandalina meyvesi olmasaydı,hepten baharatlı bi parfüm olurdu ama bunlara göre tatlı baharat oluyor.sanırım baharat anlayışımız farklı.

benim görüşüm audrey,eğer bu parfümü kullanacaksan ten rengine dikkat et,kremsi yapısının yanında çok keskin kahve ve baharat kokusunu alıyorsun,tamamen çiçeksi bir parfüm değil.haa çikolata parfümü diyorlar buna çikolata kokusu en son çıkıyor saatler sonra.

audrey sana verebileceğim öneri
naomi campell'a bakacağım diyorsan cat deluxe'e bak.cat deluxe at night değil ama dışı tamamen açık pembe.çiçeksi pudramsı bir parfümdür.hatta benim yukarıda resmini koyduğum parfüme de bakarsın merak ettiysen ama önce bloglarda yazılanları araştırmanı tavsiye ederim.

evet ! dediğim parfüm bu .Bu şişeyi tenime sıkıp denemeyi bırakın.1,5 yıl önce 1 şişesini orjinalini kullandım .Audrey'e önermiş olduğum tüm parfümler kullandığım parfümler.İş yerinde de çok beğenilip soruluyordu.Bir çalışma arkadaşım aynısını gidip almış ve aynı ortamda o da kullanmaya başladı :/ E aynı elbiseyi giyiyor ,aynı takıları takıyor gibi olduk.Sonra başka bir tanıdıkta açık parümden almış o da paslı kokuyordu.Çok beğenmeme rağmen soğudum parfümden,bitirinceye kadar dış ortamlarda kullandım ve almadım bir daha.

Siz hem baharatlı ,hem de gündüze uygun değil üstelik frapan deyince bende öteki frapan geceye daha uygun naomileri çağrıştırdı.Çünkü tarif ettiğinz gibi olan parfmleri günlük hayatta kullanmam.

Tatlı baharata okey derim.Naomi kahve bana daha ilk sıktığım andan itibaren yumuşak gelir:Burnuma baskın gelen koku yasemin,karamel,amber,sandal ağacı,gül,misk ve evet tarifinde olduğu gibi tatlı pudramsı koku .Kırmızı biber baharatının kokusu bütün bunların arasında hiç esamesi okunmuyor ya da benim burnum o kokuyu algılamıyor:)

Selamm kızlar ben geldim , deneyipte.
Ne kadar ilgilisiniz yaa teşekkür ederim
öncelikle esans, elizabeth arden'i bulamadım maalesef.Bvlgari parfümünü buldum ve aşık oldum çok güzel.Hafif sabunsu bir parfüm gibi daha çok yaza ilk bahara uygun sanırım.Naomi ccampbell sütlü kahveyi beğenmedim ne biliyim bana göre değil.Monteili bulamadım oysa internette şişesi falan çok çekiciydi Avon parfümleri kullanmıyorum.L'occitane Rose bunu da bulamadım maalesef.Spellbound harika tek kelimeyle.Kenzonun hiçbi kokusunu sevmiyorum kalıcılığını falan oyüzden denemedim
Spellbound ve bvlgari kolumda şimdi kalıcılıklarını test ediyorum

spaniard,cat deluxe süppper ama annem kullanıyor ya

kansu,lolita lift hımmm hemen deniycem canım saol

Bravo ! gerçekten de az zamanda çok işler başarmışsın
Monteil hobby parfümeride .Küçük şişe var bende .60tl
Spellboundu kolay kolay bulabileceğini sanmıyordum şaşırdım .Bu önerdiklerim içinde en kalıcı olan ama belki ağır bulabilirsin dye düşünmüştüm.
Bulgari amts ben de çok seviyorum .4 mevsim sıkıyorum.
Red door revealedi ben strawberryden ve gittigidiyordan getirtmiştim. Geçenlerde bir yerde rafta görünce çok şaşımıştım.Neredeydi hiç hatırlamıyorum

canim konu actigini görünce bende bir tavsiyede buliniyim dedim malesef zamanim olmadigimdan yazilanlari okuyamadim eger vaktin varsa bence dior addict 2 bir denemelisin bence tam bir yaz kokusu ve genc kizlara cok yakisir :)

canim konu actigini görünce bende bir tavsiyede buliniyim dedim malesef zamanim olmadigimdan yazilanlari okuyamadim eger vaktin varsa bence dior addict 2 bir denemelisin bence tam bir yaz kokusu ve genc kizlara cok yakisir :)

Yaaa hay aksi bugün deniycektim unuttum uf
Çok merak ediyorum şişesi de çok hoş.E zaten diorun parfümlerinin kalitesi karşılaştırılmazz
Gerçi ben kışlık istiyorum ama onu da denicimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…