bu kıl gibi parçacıklar avonun rimellerinde varmı kızlar bi bilginiz var mu
bundan kullanıorum süper
bu kıl gibi parçacıklar avonun rimellerinde varmı kızlar bi bilginiz var mu
var tatlım ben kullanıyorum aldım hemen ha bu uzun kirpiklere bile manyak oluyoor kaydirigubbakcemile3
Silliow Diwpsey yazıyor sanırım üstünde kuzum yaa tam okuyamadım allana bullana yazmışlarr yayık yayık okuyamadım tamm kaydirigubbakcemile3
gerçekten parçacıklar var içinde görüyosunuz aklinialirimsmile
bebeğim o dediğin böyle sıvı gibi şeffaf bişe var özel üretim falan diyodu bu ayki katalogda 12 liraydı sanırım o mu
evet canım bende bunu kullanıorum çok güzel de bi sorun var makyajı temizlerken devamlı pamukta kirpik buluyorum her gün 3 4 tane avonun başka rimeli yapmıyor sadece bunda oluyor bu durum kirpiğmde de bi azalma yok.acaba bunda da minik kirpikçikler var mı diye düşündüm
bende düşündüm alsam mı almasam mı diye ama parfümlere yüklendim onu alamadımkaydirigubbakcemile3
bi daha inidirime girsin hemen denemeliyim
bende düşündüm alsam mı almasam mı diye ama parfümlere yüklendim onu alamadımkaydirigubbakcemile3
bi daha inidirime girsin hemen denemeliyim
ben onu rimel diye aldımmm annecimee..
ama rimel felan değilmiişş rimeli sürdükten sonra onu uyguluyormuşsun.. ardından bi kat daha rimel sürüyormuşsunn .. ben hiç öyle denemedimm
sadece onu sürüyorum hem de çok doğal duuryoo
anneme bırakmadım açıkcası ben kullanıyorum sırnaşık şey
denemelisin tatlım
Hoşgeldin Domi'm a.s.
avonun parfümlerini tek geçerim hele perceive bayılıyorum bu kokuya bi de soft musk bayanssulusmile
avonun parfümlerini tek geçerim hele perceive bayılıyorum bu kokuya bi de soft musk bayanssulusmile
benim kirpikler baya kıt kirpik fakiriyim
mutlaka deniycem canım biraz çok gösterirse nu mutlu bana :)
Hoşbuldum
Nasılsınız görüşmeyeli:? aklinialirimsmile