- 27 Haziran 2009
- 9.310
- 3
iyidir tatlım senden
iyi sayılır ben de :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyidir tatlım senden
Allah iyiliğini versinnn hemencik ev mi özlenirmiş kızz sırnaşık şey
şşeyyy :kedi: aşkımla bulştuk bugün o yüzden :kedi:
Ben çıkıyorum Elifcan'm
1saat sonra burdayımm gece gel muhabbet oluyor buralarda
Öptüm kocaman canLarım
iyi sayılır ben de :)
cnm geçen gün baktım golden rose rimel bulamadım yok hiçbir yerde ama burada gksu arkadşaımızla konuşuyorduk o rimeli hiç önermiyorlarbilmiyorumkismile baktım sonra forumdan kimse menmun değil ben vazgeçtim ondanbuyrunnnnnnnnn yine avon super shock alıcam sanırım bide maybeline dediler bakalım HAE
cnm geçen gün baktım golden rose rimel bulamadım yok hiçbir yerde ama burada gksu arkadşaımızla konuşuyorduk o rimeli hiç önermiyorlarbilmiyorumkismile baktım sonra forumdan kimse menmun değil ben vazgeçtim ondanbuyrunnnnnnnnn yine avon super shock alıcam sanırım bide maybeline dediler bakalım HAE
biraz da sürme becerisiyle alakalı aslında canım ben iğne fırçalı rimelleri pek kullanamam ama onu çok övdüklerini okudum burda o yüzden not etmiştim gidip deneyeceğim belki güzel değildir, en yakın arkadaşım da kuzeninin yanına tatile gitmişti kuzeni de ondan kullanıyomuş, arkadaşım da denemiş süper demişti, ben şu an maybelline sarı tombul rimeli kullanıyorum iki kat sürünce süper oluyor onu da bi dene istersen, bi de flormar x5 turbo boost u öneririmyerimseniben
Maybellinee :lepi:
ya onu ben gördüm ama fırçasını hiç beğenmedim topak yapar gibime geldi
Çoook şükür iyiyiz haaytım seni sormalı ?
yok canım öyle değil içinde kıl gibi parçacıklar var dolgun gösteriyor çok da uzatıyor
yok canım öyle değil içinde kıl gibi parçacıklar var dolgun gösteriyor çok da uzatıyor