Genç Kızlar Buyrun Sohbete

Spectra-Lash-Maskara-Black-9ml-AVON3-BOYUTLU__17180087_0.jpg

bundan kullanıorum süper

Spectra-Lash-Maskara-Black-9ml-AVON3-BOYUTLU__17180087_0.jpg

bundan kullanıorum süper

evet canım bende bunu kullanıorum çok güzel de bi sorun var makyajı temizlerken devamlı pamukta kirpik buluyorum her gün 3 4 tane avonun başka rimeli yapmıyor sadece bunda oluyor bu durum kirpiğmde de bi azalma yok.acaba bunda da minik kirpikçikler var mı diye düşündüm

bu kıl gibi parçacıklar avonun rimellerinde varmı kızlar bi bilginiz var mu

var tatlım ben kullanıyorum aldım hemen ha bu uzun kirpiklere bile manyak oluyoor kaydirigubbakcemile3

Silliow Diwpsey yazıyor sanırım üstünde kuzum yaa tam okuyamadım allana bullana yazmışlarr yayık yayık okuyamadım tamm kaydirigubbakcemile3

gerçekten parçacıklar var içinde görüyosunuz aklinialirimsmile

var tatlım ben kullanıyorum aldım hemen ha bu uzun kirpiklere bile manyak oluyoor kaydirigubbakcemile3

Silliow Diwpsey yazıyor sanırım üstünde kuzum yaa tam okuyamadım allana bullana yazmışlarr yayık yayık okuyamadım tamm kaydirigubbakcemile3

gerçekten parçacıklar var içinde görüyosunuz aklinialirimsmile

bebeğim o dediğin böyle sıvı gibi şeffaf bişe var özel üretim falan diyodu bu ayki katalogda 12 liraydı sanırım o mu

bende düşündüm alsam mı almasam mı diye ama parfümlere yüklendim onu alamadımkaydirigubbakcemile3

bi daha inidirime girsin hemen denemeliyim :KK1:

evet canım bende bunu kullanıorum çok güzel de bi sorun var makyajı temizlerken devamlı pamukta kirpik buluyorum her gün 3 4 tane avonun başka rimeli yapmıyor sadece bunda oluyor bu durum kirpiğmde de bi azalma yok.acaba bunda da minik kirpikçikler var mı diye düşündüm

aaa bak hiç düşünmemiştim hee dikkat etmedim bidahaki sefere bakarım

bende düşündüm alsam mı almasam mı diye ama parfümlere yüklendim onu alamadımkaydirigubbakcemile3

bi daha inidirime girsin hemen denemeliyim :KK1:

ben onu rimel diye aldımmm annecimee..

ama rimel felan değilmiişş rimeli sürdükten sonra onu uyguluyormuşsun.. ardından bi kat daha rimel sürüyormuşsunn .. ben hiç öyle denemedimm
sadece onu sürüyorum hem de çok doğal duuryoo

anneme bırakmadım açıkcası ben kullanıyorum sırnaşık şey

denemelisin tatlım :-)

avonun parfümlerini tek geçerim hele perceive bayılıyorum bu kokuya bi de soft musk bayanssulusmile

ben onu rimel diye aldımmm annecimee..

ama rimel felan değilmiişş rimeli sürdükten sonra onu uyguluyormuşsun.. ardından bi kat daha rimel sürüyormuşsunn .. ben hiç öyle denemedimm
sadece onu sürüyorum hem de çok doğal duuryoo

anneme bırakmadım açıkcası ben kullanıyorum sırnaşık şey

denemelisin tatlım :-)

benim kirpikler baya kıt kirpik fakiriyim :KK70:
mutlaka deniycem canım biraz çok gösterirse nu mutlu bana :)

avonun parfümlerini tek geçerim hele perceive bayılıyorum bu kokuya bi de soft musk bayanssulusmile

Perceive gerçekten harika bi koku hayatm aklinialirimsmile
benim kirpikler baya kıt kirpik fakiriyim :KK70:
mutlaka deniycem canım biraz çok gösterirse nu mutlu bana :)

canım o zaman mutlaka denemelisin sositososito

Hoşbuldum :KK1:

Nasılsınız görüşmeyeli:? aklinialirimsmile

teşekkürler canım iyiym ben ssen naslsın bakm :KK70:

X