çok kötü değil ama hoş da görünmüyor işte
ya şöyle 4-5 ayda takıp çıkacak olsa taktırayım daaa bildiğim kadarıyla 1-2 sene kalıyor
selam canım
koskoca Samsunda golden rose bulamadım bugün küçükpazarda vardı oradada %50 indirim varmış goldenroselarda ondan kalmamış:umursamaz:
diş telisempatiksalakcinniee ne konuşuyosunuz bakalımm
olabiliyor öyle canım,bi göster istersen doktora.teller 3-4 ay kalıp da sonra tedaviye seffaf kalıplar takarak devam edenler var sanırım.bu yaşa ve dişin durumuna göre değişiyo.ama bana sorarsan acılı bi iş ne yazıkki
goldenroseun hangi ürününü arıyorsun canım :)
3d varmış rimeli onu bulamadım ama vazgeçtim zaten çok çabuk kuruyormuş öyle yazmışlar forumda şakkıdı
bende tecrübeliyim o rimel konusunda ne yazık ki burda yazılanlara aldandım gittim aldım ama pişman oldum kuruyordu ve pul pul dökülüyordu yüzüme.çöpü boyladı:icecream:
koskoca Samsunda golden rose bulamadım bugün küçükpazarda vardı oradada %50 indirim varmış goldenroselarda ondan kalmamış:umursamaz:
hmm ben zaten avon super shock kullanıyordum doro arkadaşımız çok iiyi bnde ondan alıcam dedi benimde rimel,m bitmek üzere bende alayım bari ondan dedim ama ben avondan çok menmunum geçen sene ağustosdan beri kullanıyorum hergün ne bitti ne kurudubayanssulusmile
slmmm :s