Genç Kızlar Buyrun Sohbete

vay çok hoş resim yeteneği olanlara hep imrenmişimdir:)

belki sende de vardır o yetenekyerimseniben
sınıf öğretmenliği de güzel. çocukları çok severim. ama bazen çok uyuz davranıyor çocuklar. o zaman içimden pek iyi şeyler geçmiyorkötükedihüso:roflol:

ben deeeeeeyvahedigeldismile
tatil bitecek hala gidemedimeyvahedigeldismile
ramazan ayına girmeden gitmem lazım:sinifsinif:

bende hazirandan beri gidicem bi ara gittim benim doktorum izindeymiş ondan başkasına açamam ağzımıdelikafadulden başka doktora görünmeden kaçtım hemen:dilcikar:

belki sende de vardır o yetenekyerimseniben
sınıf öğretmenliği de güzel. çocukları çok severim. ama bazen çok uyuz davranıyor çocuklar. o zaman içimden pek iyi şeyler geçmiyorkötükedihüso:roflol:

yok bende yetenek yok ondan eminim :KK1:
çocuklar evet bazen uyuz olabiliyor ama bu benim nayalimdeki meslek liseden beri istiyorum ben razıyım :1rolleyes:

bende şimdi geldim yayıldım klimanın karşısına çok sıcak var ya bide nem -tatlicadiarzu-
oh serin serin
bende hazirandan beri gidicem bi ara gittim benim doktorum izindeymiş ondan başkasına açamam ağzımıdelikafadulden başka doktora görünmeden kaçtım hemen:dilcikar:
ben de bi kere gittim doktorun hastası dolmuş yani anlayın işte sıra vermediler ben de bidaha o cesareti bulup gidemedim:bbo:

yok bende yetenek yok ondan eminim :KK1:
çocuklar evet bazen uyuz olabiliyor ama bu benim nayalimdeki meslek liseden beri istiyorum ben razıyım :1rolleyes:

ben de hep öğretmenlik istiyordum
arkeolog olmak çok isterdim bi de coğrafya öğretmeni
önceden coğrafya öğretmeni olacağım diyordum sonra resim çıktı işte ama hala coğrafya aşkım var yaohaoldumsmile

oh serin serin

ben de bi kere gittim doktorun hastası dolmuş yani anlayın işte sıra vermediler ben de bidaha o cesareti bulup gidemedim:bbo:

ben de hep öğretmenlik istiyordum
arkeolog olmak çok isterdim bi de coğrafya öğretmeni
önceden coğrafya öğretmeni olacağım diyordum sonra resim çıktı işte ama hala coğrafya aşkım var yaohaoldumsmile

resim en güzeli bence ya hem eğlenceli ne güzel sıkılmaz insan ne okurken ne de çalışırken
bu arada dişci fobisi kokuları mı alıyorum nedelikafadulden

resim en güzeli bence ya hem eğlenceli ne güzel sıkılmaz insan ne okurken ne de çalışırken

olsun resimi de seviyorum:lepi:
evetttt dişçiden korkuyorum
küçükken dişimi kendim çektiğimi hatırlıyorum şimdi yapamazdım düşününce içim tuhaf oluyo:bbo:
küçükken daha korkusuzmuşumm yaaa:1ninca:

olsun resimi de seviyorum:lepi:
evetttt dişçiden korkuyorum
küçükken dişimi kendim çektiğimi hatırlıyorum şimdi yapamazdım düşününce içim tuhaf oluyo:bbo:
küçükken daha korkusuzmuşumm yaaa:1ninca:

küçükken hakkaten gözü kara oluyo insansırnaşık şey
bende de vardı dişci korkusu ya küçükken kaç kere koltuktan kalkıp kaçtım o yüzdn dişlerim bozuldu hatta :KK43:
şimdi korkum yüzünden şu yaşımda tel takıyorum ama artık dişci korkum yok:sm_cool:

malesef çok korkuyorum küçükken anneme yalvarıyordum hadi dişçiye gidelim diye ama acayip tırsıyorum şimdi bi ortopediden bide dişçidendelikafadulden delikafadulden

küçükken hakkaten gözü kara oluyo insansırnaşık şey
bende de vardı dişci korkusu ya küçükken kaç kere koltuktan kalkıp kaçtım o yüzdn dişlerim bozuldu hatta :KK43:
şimdi korkum yüzünden şu yaşımda tel takıyorum ama artık dişci korkum yok:sm_cool:
benim dişlerim de pek düzgün değil ama tel takmıyorum
aslında bazen aklıma geliyor daaa şeffaf taktırsam diyorum onun da maliyeti yüksek

malesef çok korkuyorum küçükken anneme yalvarıyordum hadi dişçiye gidelim diye ama acayip tırsıyorum şimdi bi ortopediden bide dişçidendelikafadulden delikafadulden

sırnaşık şey

delikafadulden

benim dişlerim de pek düzgün değil ama tel takmıyorum
aslında bazen aklıma geliyor daaa şeffaf taktırsam diyorum onun da maliyeti yüksek

sırnaşık şey
aman çok kötü değilse hiç gerek yok o acıları çekmeye ama benimki berbattısırnaşık şey

X