Genç Kızlar Buyrun Sohbete

koskoca Samsunda golden rose bulamadım bugün küçükpazarda vardı oradada %50 indirim varmış goldenroselarda ondan kalmamış:umursamaz:

kızlar çok yavaşsınız:KK1:
gece yazmaya yetiştiremiyordum şimdi bekliyorum bekliyorum kimse yazmıyor

çok kötü değil ama hoş da görünmüyor işte:KK43:
ya şöyle 4-5 ayda takıp çıkacak olsa taktırayım daaa bildiğim kadarıyla 1-2 sene kalıyor
:KK43:

selam canım

olabiliyor öyle canım,bi göster istersen doktora.teller 3-4 ay kalıp da sonra tedaviye seffaf kalıplar takarak devam edenler var sanırım.bu yaşa ve dişin durumuna göre değişiyo.ama bana sorarsan acılı bi iş ne yazıkki

ee ne konuşuyosunuz bakalımm
diş telisempatiksalakcinni
olabiliyor öyle canım,bi göster istersen doktora.teller 3-4 ay kalıp da sonra tedaviye seffaf kalıplar takarak devam edenler var sanırım.bu yaşa ve dişin durumuna göre değişiyo.ama bana sorarsan acılı bi iş ne yazıkki

gideceğim yakın zamanda doktora sorarım canım

nyse kızlar ben çıkıyorum azıcık yatıcam öptüm hepinizi akşam görüşürüzopuyorumnanaktan

3d varmış rimeli onu bulamadım ama vazgeçtim zaten çok çabuk kuruyormuş öyle yazmışlar forumda şakkıdı

bende tecrübeliyim o rimel konusunda ne yazık ki burda yazılanlara aldandım gittim aldım ama pişman oldum kuruyordu ve pul pul dökülüyordu yüzüme.çöpü boyladı:icecream:

bende tecrübeliyim o rimel konusunda ne yazık ki burda yazılanlara aldandım gittim aldım ama pişman oldum kuruyordu ve pul pul dökülüyordu yüzüme.çöpü boyladı:icecream:

hmm ben zaten avon super shock kullanıyordum doro arkadaşımız çok iiyi bnde ondan alıcam dedi benimde rimel,m bitmek üzere bende alayım bari ondan dedim ama ben avondan çok menmunum geçen sene ağustosdan beri kullanıyorum hergün ne bitti ne kurudubayanssulusmile

hmm ben zaten avon super shock kullanıyordum doro arkadaşımız çok iiyi bnde ondan alıcam dedi benimde rimel,m bitmek üzere bende alayım bari ondan dedim ama ben avondan çok menmunum geçen sene ağustosdan beri kullanıyorum hergün ne bitti ne kurudubayanssulusmile

Canım Avon rimelleri yerine Maybelline denemeyi neden tercih etmiyorsun ?

Avon'un Super Shock da güzel bi maskara..
Fakat rimel diyince benim aklıma tek bir marka gelir o da MaybeLLine.

MaybeLLine Volume Express tek geçerim tatlım tavsiye ediyorum ..

X