Genç Kızlar Buyrun Sohbete

hee anladım canım normalmiş o zaman niye sinir oluyomuş gibi yapıyosun bakıyım kız evi naz evi hesabı mı :) :)

kendimi basite almamak için ki yolda bakanlarla çok kavgetmişliğim vardırkaydirigubbakcemile3

gidenlerede iyi gecelerŞeniz

aaa kızlar çoşmuşumunuz zemuszemusben yoktumakannehir kızlar tercihlerimi yaptım ne olur dua ettin bana hayırlısı olsun lütfen canlarım çok ihtiyacım var:gitme:

bizimki daha ilginç, benim sevgilim bi grupta çalıyo, e doğal olarak siteleri var, o sitenin forumunda tanıştık, sonra buluşalım dedik, o zaman ben lisedeydim, o benim yanıma geldi 1 günlüğüne başka şehirden geldi canım benim 10 saatlik yol çekti, sonra sevgili olduk çıkmaya devam ettik, o geldi gitti netten görüştük telefonda görüştük öyle yuvarlanıp gidiyoruz :emir_bebek:

şu net olmasaymış ne yapacakmışız acaba:)
10 saat uzakmış canım bizim de 7-8 saat var aramızda

aaa kızlar çoşmuşumunuz zemuszemusben yoktumakannehir kızlar tercihlerimi yaptım ne olur dua ettin bana hayırlısı olsun lütfen canlarım çok ihtiyacım var:gitme:

hakkında hayırlısı neyse o olsun canım inşallah istemediğin bi sonuç almazsın :Saruboceq:

hayırlısı olsun inşallah hakkında gönlünce olsun herşeyopuyorumnanaktan

anladım canım çok üzüldüm ama 4 senelik bir ilişki izleri kolay kolay silinmez
:gitme:

tamam canım iyi seyirler sana
:KK3:

ömür boyu kalbimde kalıcak canım.silinmicek hiç.o benim tüm hayallerimdeydi hayallerimde yaşamaya devam edicekmafoldumben
neyse güzel şeylerden bahsedelim kimler okuyo kimler çalışyo:icecream:

ama seni sıkan kitabı da okuyup bitireceğim diye boşuna okuma canım zaman kaybı olur ver başkasına o okusun insan sevdiği beğendiği kitabı okumalı:)

sıkma değil diğerini merak ediyorum malesef kitap verme gibi huyum yok okumalığına çok çok yakın arkadaşım yani kankalarıma olsa belki ama başkasına veremem çünkü mesela o an içimden geçen duygularımıda yazıyorum köşesine falan:asigim:

şu net olmasaymış ne yapacakmışız acaba:)
10 saat uzakmış canım bizim de 7-8 saat var aramızda

ben lisedeyken 10 saatlik yol geliyordu o
ben lisede olduğum için gidemiyordum tabii
şimdi ünideyim diye hep ben gidiyorum
ank-ısp. arası 6 saat allahtan
gidince onların evinde kalıyorum bayanssulusmile

canım hakkında hayırlısı olsun
gönlünden geçen yeri kazanırsın inşAllah

sıkma değil diğerini merak ediyorum malesef kitap verme gibi huyum yok okumalığına çok çok yakın arkadaşım yani kankalarıma olsa belki ama başkasına veremem çünkü mesela o an içimden geçen duygularımıda yazıyorum köşesine falan:asigim:

aa o huyun çok güzelmiş ben de özenirim bazen yazmak isterim ama o konuda sıfırım ilham gelmez döktüremem hiç :)

ömür boyu kalbimde kalıcak canım.silinmicek hiç.o benim tüm hayallerimdeydi hayallerimde yaşamaya devam edicekmafoldumben
neyse güzel şeylerden bahsedelim kimler okuyo kimler çalışyo:icecream:

üzülme canım benim eminmki karşına seni daha mutlu edecek biri çıkacaktır:teselli:
ben okuyorumkaydirigubbakcemile2

X