Genç Kızlar Buyrun Sohbete

[QUOTE=..GkSu..;14490838]Canım yaa nasıl tanıştınız peki ?
Madem bu kadar uzaksınız nasıl yürütüyorsunuz zor olmuyor mu ?

Anlıyorum desem de yaşayan bilir kuzumm..:umursamaz:[/QUOTE]

şey ıııııı söylesem mi ki:kedi: msn den tanıştık
ama dur dur öyle sapık falan değil, rastgele ekleyip ''tanışalım mı'' falan demedi yani:roflol:
uzun hikaye ama azıcık anlatayım:)
onun ilkokuldan sınıf arkadaşı var işte o kızın babasının tayini çıktı bizim sınıfa geldi kızla tanıştık bayağı yakın arkadaş olduk. kız bi kere bizim evde konuşmuştu sevgilimle işte birbirleriyle iyi anlaşıyorlardı kardeş gibi tabi biz daha tanışmamıştık henüz sevgilimle
bigün o arkadaşımın msn ine girdim baktım ''O'' online. işte hemen diğer online olanları engelledim. niye öyle bişey yaptım bilmiyorum ama o güzel sanatlarda okuyordu ve ben de güzel sanatlara ilgim olduğu için o konuda konuşmak istiyordum
işte bu yazdı 'selam kardeşim' dedi ben de dedim 'ben .... değilim onun arkadaşıyım' falan filan derkeeeeeeen biz güzel sanatlar muhabbetiyle başladık ve o beni kandırdı no mu aldıaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3 mesajlaştık veeeee 2 seneyi devirmiş bulunmaktayız:nazar::nazar:
kızlar yanlış anlamayın ikimizin de ilk defa başına geldi böyle msn den tanışma durumları falan işte nasipmiş oldu

canım biz okulda tanıştık ben liseye başladım o da kendi memleketinde değil burda okumayı tercih etmiş ve bizim okulu kazanmış önce arkadaştık daha sonra sevgili olduk :asigim:

liseli aşıklar yanikaydirigubbakcemile2
inşallah bozulmadan devam edersiniz canım
Hoşgeldin canım :-)

ahh ahh face de tanıştık biz..
Ama benim gittiğim dersaneye 3 sene öncesi gitmiş..
Ve okuldakii geometri hocamın kuzeni çıktı sırnaşık şey
Bikaç hocamız ortaktı öyle gelişti muhabbet işte..

Hayat nelerle karşılaştırıyo insanı yauu :1closedeyes:

gerçekten de haklısın canım ya
facedekilere pek güven olmuyo ama senin yakından da tanıdığın çıkmışlaelaelaelaelae

canım yaa inşallah :kedi:

üniversiteden benimki ilk kantinde görmüştüm bakıştık falan önce sonra geldi sandalye istedi benden falan sonra gelişti işte sırnaşık şey

hmm bu da güzelmiş
önemli olan doğru insanı bulmak canlarım ya
sonu kötü olabiliyor sonra
doğru söylüyorsun canım ama herşey senin elinde sen etkilenmesine izin varmezsen etkilemez diye düşünüyorumolumunekankayizsmile
teşekkür ederimopuyorumnanaktan

eğer anlaşabiliyosanız o konuda çok iyi
hem ikinizinde iyi öğrenci olması da avantaj

ayy çok alıntı yaptım bakalım olcak mıgamyoncuiremsu

Anlıyorum desem de yaşayan bilir kuzumm..:umursamaz:

ama dur dur öyle sapık falan değil, rastgele ekleyip ''tanışalım mı'' falan demedi yani:roflol:
onun ilkokuldan sınıf arkadaşı var işte o kızın babasının tayini çıktı bizim sınıfa geldi kızla tanıştık bayağı yakın arkadaş olduk. kız bi kere bizim evde konuşmuştu sevgilimle işte birbirleriyle iyi anlaşıyorlardı kardeş gibi tabi biz daha tanışmamıştık henüz sevgilimle
bigün o arkadaşımın msn ine girdim baktım ''O'' online. işte hemen diğer online olanları engelledim. niye öyle bişey yaptım bilmiyorum ama o güzel sanatlarda okuyordu ve ben de güzel sanatlara ilgim olduğu için o konuda konuşmak istiyordum
işte bu yazdı 'selam kardeşim' dedi ben de dedim 'ben .... değilim onun arkadaşıyım' falan filan derkeeeeeeen biz güzel sanatlar muhabbetiyle başladık ve o beni kandırdı no mu aldıaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3 mesajlaştık veeeee 2 seneyi devirmiş bulunmaktayız:nazar::nazar:
kızlar yanlış anlamayın ikimizin de ilk defa başına geldi böyle msn den tanışma durumları falan işte nasipmiş oldu
[/QUOTE]

yanlış anlaşılcak bi durum yok cnaım merak etme yadırgamadım

Bizde faceden olduk iştee (ama Allah'tan tanıdıklar vardı )

Güzel bi hikayee güzel sanatlar ve aşkınızz vaayy çok güzel doğrusu :KK3:

hmm bu da güzelmiş

allah kimseyi hayal krııklığına uğratmasın tatlım ya

Anlıyorum desem de yaşayan bilir kuzumm..:umursamaz:

[/QUOTE]

gayet normal bence canım doğru insanın nerden geleceği belli olmuyor kaydirigubbakcemile2

hmm bu da güzelmiş

eğer anlaşabiliyosanız o konuda çok iyi
hem ikinizinde iyi öğrenci olması da avantaj

ayy çok alıntı yaptım bakalım olcak mıgamyoncuiremsu

hangisini bana yazdın canım :KK70:

afferin güzel gözlümezemuszemusgerçi ben sen yaştayken sözlenmiştim:uhm:kaydirigubbakcemile3

yerimseniben

hoşbuldum canım:teytey:

kız benim gözlerimii nirdenn bilyoooonn seeenn fisfisfis

hehe ama ben sözlenmicem sana sözüm var kuzum guclubacismile

..GkSu.. kullanıcısından alıntı
Hoşgeldin canım :-)

ahh ahh face de tanıştık biz..
Ama benim gittiğim dersaneye 3 sene öncesi gitmiş..
Ve okuldakii geometri hocamın kuzeni çıktı
Bikaç hocamız ortaktı öyle gelişti muhabbet işte..

Hayat nelerle karşılaştırıyo insanı yauu

gerçekten de haklısın canım ya
facedekilere pek güven olmuyo ama senin yakından da tanıdığın çıkmış

bunu yazmıştım canım:KK70:

rabbim ayırmasında canım onlar halledilir şeyler:asigim:
bak benim 4 yıllık ilişkim bitti:1ninca:

canım benin çok üzüldüm:gitme:
peki nie ayrıldınız özel değilse sorabilirmiyim:kedi:

teşekkür ederim canımopuyorumnanaktan

yanlış anlaşılcak bi durum yok cnaım merak etme yadırgamadım

Bizde faceden olduk iştee (ama Allah'tan tanıdıklar vardı )

Güzel bi hikayee güzel sanatlar ve aşkınızz vaayy çok güzel doğrusu :KK3:

evet canım nasip işte
bazen büyük tepkiler aldım msn den tanışığın adama mı güveniyorsun falan filan diyemirmirmirmir
gayet normal bence canım doğru insanın nerden geleceği belli olmuyor kaydirigubbakcemile2

evet canım

X