merak ettim kaç kilosunuz:)
40 demeyin sakın bööle olurum yoksaakannehir
bana da bu kilon yakıştı diyorlar ama bence beni kandırıyorlarsempatiksalakcinni
merak ettim kaç kilosunuz:)
40 demeyin sakın bööle olurum yoksaakannehir
51im ben ama boy 173 o yüzden daha zayıf görünüyorum
oh maaşAllah:)51im ben ama boy 173 o yüzden daha zayıf görünüyorum
söylememboyun kaç ? :uhm:
40 olsam ölürüm ben kız kaydirigubbakcemile3 50yim ben ama bikere 48 olmuştum okadar çirkinleşmiştimki 50 oldum yüzüm doldu daha ii oldu ama gene zayıfsın diolar
bana da bu kilon yakıştı diyorlar ama bence beni kandırıyorlarsempatiksalakcinni
40 olsam ölürüm ben kız kaydirigubbakcemile3 50yim ben ama bikere 48 olmuştum okadar çirkinleşmiştimki 50 oldum yüzüm doldu daha ii oldu ama gene zayıfsın diolar
ben de 2-3 ay önceye kadar 50 kiloydum
tedavi görüyorum haplarla iştahım açıldı ve bidaha
kapanmadısempatiksalakcinni
yok kandırmıolardır bi tanesi kandırsa bile hepsimi kandırcak sanki
dimi:roflol:
ramazanda versem azıcık ne iyi olur ama eminim daha çok alırım biri durdursun beniiisırnaşık şey
aşkım beni görünce böyle olacak:1shok:
ne tedavisi canım sormamda sakınca yok dimi
sen benden daha zayıf görünürsün eminim ben 1.65 im 50 kiloyum
oh maaşAllah:)
söylemem1.64:2:
benim arkadaşım da öyle.zayıflayınca çirkinleşiyor gözlerinin altları falan morarıyorbenneyaptımki
rahatlatmak için demiom kız kilon gerçekten çok iyi 60 desen bak derdim hafif varmış fazlan ama 55 gerçekten ideal bi kilo sevgilin olmaz öle merak etme :asigim:
ben de 2-3 ay önceye kadar 50 kiloydum
tedavi görüyorum haplarla iştahım açıldı ve bidaha
kapanmadısempatiksalakcinni
gayet uygun bence ben düdük gibiyim keşke 168 falan olsaydı boyum
rahatlatmak için demiom kız kilon gerçekten çok iyi 60 desen bak derdim hafif varmış fazlan ama 55 gerçekten ideal bi kilo sevgilin olmaz öle merak etme :asigim:
o haplardan ben de kullanayım bari cokacimcoook
yok canım ne sakıncası olacak
hem anemi için tedavi gördüm uzun yıllar hem de yumurtalığımda kist var şimdi o yüzden tedavi görüyorum
biraz dayanıksız bi bünyem var kışın özellikle hastalıklar hiç ayrılmaz benden.bu kış böbrek ağrısı çektim hep