- 17 Ağustos 2009
- 82
- 6
tabiki cnm doğru diosun sohbet kafa dağıtır :hulya:
vereliniortak haklısın canım.ya kızlar yazın ne yapacağımı bilemiyorum.çok sıkıcı geçiyor. dışarı cıkılmıyor sıcaktan. evde yapilabilecek önerileriniz var mı???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabiki cnm doğru diosun sohbet kafa dağıtır :hulya:
aynen bende yanıorum gündüz rahatım bankada staj yapıorum ya ohh klimalı böle serin serin ordan cıkıorum cehenneme düşmüş gibi oluyorum kaydirigubbakcemile3
ben iyiyimde senin can neden sıkkın anlatmak istersen dinlerim yerimseniben
vereliniortak haklısın canım.ya kızlar yazın ne yapacağımı bilemiyorum.çok sıkıcı geçiyor. dışarı cıkılmıyor sıcaktan. evde yapilabilecek önerileriniz var mı???
bankada mı staj yapıyorsun şey sıkıcı değil mibilmiyorumkismile
çözümü yok valla pasiflikten sıkıldım bütün gün pinekliyorum :)
dışarı falan çık cnm ama bu sıcakta dışarı çıkmaktansa evde oturmak daha mantıklı yerimseniben
anladım canım hayırlısıbankacılık ve sigortacılık okuyorumya ondan sıkıcı tarafı bankadaki bazı burnu havada insanlar beni onlar geriyo ama haftaya son inşallah bitio :dance:
ben evde olunca kendimi hamur işine veriorum sürekli mutfakta pasta kek vs yapıorum:))
anladım canım hayırlısı
sağol cnm
ben de yapıyorum sonra bi güzel yiyorumcokacimcoook:roflol:
tavsiye ederim:roflol:
sonra hep beraber spor yaparız kaydirigubbakcemile2
ben kilo alamıyorum ki afedersin öküz gibi yerim ama alamam :lepi:
evet valla cehennem sıcağı var :1ninca:
ben kilo alamıyorum ki afedersin öküz gibi yerim ama alamam :lepi:
bu da aynı ben :) :)
başka biri bu kadar yese emin olun 55i de geçerdi kim bilir kaç öğün yiyorum:roflol:
hava mı atıyorsunuz bana
ben de aşırı yerim ama yine de bu kadar yediğim halde fazla almam
ama 55 kilo oldum senağlama