- 30 Nisan 2010
- 2.839
- 3
:roflol: :roflol:
bi yaptığım şeyide anlatayım hani far away parfüm varya tek olarak 60 tl ve hiç düşmüyo geçen katalogta parfümü deodarantı el kremi 3ü 40 tlydi kaçırmadım hemen aldım delikafadulden
Sen anlıyosun alışveriş işinden sempatiksalakcinni
Ben de iyi pazarlık ederim laelaelaelaelae
İyi bi ikili olduk delikafaduldendelikafadulden
hehehe:)) ama normal giyim alışverişi yaparken biraz dingilim hiç pazarlık etmem mesela 40 tl mi jean tamam hemen alırım annem dio kızım azıcık pazarlık et nolcak saf gibi hemen alıp geliosun eve dio :roflol:
ama mesela avon satan çok yakınlarım var hiç demem yani bana geliş fiyatıyla ver die sonuçta oda onun karı olsun dimi boşamı satıyoo
bende giyim konusunda çok iyi pazarlık edrim 10-15 tl indirim aptırdığımı bilirim :lepi:
Ama kozmetikde de ben dingilim hayatta pazalık yapmam beğenirsem alırımdelikafadulden
vayyy 10-15 haa akannehir zaten avonda pazarlık yapamassın ki fiyat neyse o anca çok yakının yapacakki sana geliş fiyatıyla verecek ancak öle aklinialirimsmile
Yani bende demem çok yakın arkadşlarım satıyo benim de onların hakkı onlarda kalsınbuyrunnnnnnnnn
benim yakın bi arkadaşım satıyo bi kızz dio işte bana geliş fiyatıyla ver diye kız da bişi diyemio tabi sinir oluyorum öyle insanlara
Cnm avonun göz kalemini hiç kullandın mı.?
hayır cnm okuyor o da ama uzaktayızboshayallersmileSaol cnm :)
Oda mı askerde.?