Genç Kızlar Buyrun Sohbete

Sen anlıyosun alışveriş işinden sempatiksalakcinni

Ben de iyi pazarlık ederim laelaelaelaelae

İyi bi ikili olduk delikafaduldendelikafadulden

Sen anlıyosun alışveriş işinden sempatiksalakcinni

Ben de iyi pazarlık ederim laelaelaelaelae

İyi bi ikili olduk delikafaduldendelikafadulden

hehehe:)) ama normal giyim alışverişi yaparken biraz dingilim hiç pazarlık etmem mesela 40 tl mi jean tamam hemen alırım annem dio kızım azıcık pazarlık et nolcak saf gibi hemen alıp geliosun eve dio :roflol:

hehehe:)) ama normal giyim alışverişi yaparken biraz dingilim hiç pazarlık etmem mesela 40 tl mi jean tamam hemen alırım annem dio kızım azıcık pazarlık et nolcak saf gibi hemen alıp geliosun eve dio :roflol:

bende giyim konusunda çok iyi pazarlık edrim 10-15 tl indirim aptırdığımı bilirim :lepi:
Ama kozmetikde de ben dingilim hayatta pazalık yapmam beğenirsem alırımdelikafadulden

ama mesela avon satan çok yakınlarım var hiç demem yani bana geliş fiyatıyla ver die sonuçta oda onun karı olsun dimi boşamı satıyoo

bende giyim konusunda çok iyi pazarlık edrim 10-15 tl indirim aptırdığımı bilirim :lepi:
Ama kozmetikde de ben dingilim hayatta pazalık yapmam beğenirsem alırımdelikafadulden

vayyy 10-15 haa akannehir zaten avonda pazarlık yapamassın ki fiyat neyse o anca çok yakının yapacakki sana geliş fiyatıyla verecek ancak öle aklinialirimsmile

geldimm :)
Ya bende flormar kullanıyorum da avonun kalemi iyi değil gözleri ağrıtıyo felna diolar bilmiyorumkismile

bilmem benim öyle bir şikayetim olmadı ama kalemde en çok hoşuma giden flormar sürerken akıp gidio resmen değdirmen yeterli oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…