- 19 Nisan 2009
- 1.268
- 0
yaa kızlar topiğin birinde sıcak zeytinyağı saç kırıklarını geçiriyomuş diye bişi duymuştum belki sizde duymuşsunuzdur yazan kişi 1. uygulamada bile fark ediyo demişti ama benim 3. uygulamam oldu ama değişme yok ya ohaoldumsmile
nerede asker papatyaaa
saçtan saça değişir herhalde ama yaa:S
Abim askerde de az önce netteydi kamera felan açtı konuştuk ondan çok özlemiştim zaten opuyorumnanaktan
Cnm her şey her saça iyi gelmiyo ki turplu suda bende hiç uzama yapmadı ve kaşıntı yaptı başka bişe dene istersen Şeniz
benim abim hakkaride
haklısın tatlım
ay canım kıyamam allah kavuştursun nerde askerde?
işte şimdide avon kataloğunda bir krem gördüm çok iddialı şeyler yazıo %95 oranında kırıkları gideriomuş onu sipariş verdim bekliyorum gelsin kullanıcam inşallah geçer bilmiyorumkismile
İzmirde
benim abim hakkaride
allah kavuştursun kızlarrr turkbayragi turkbayragi turkbayragi
kız ben çıkıyorum sen geliyorsunkaydirigubbakcemilebak sen hemşerime hiç görüyo mu benii..
karar veremedim bensempatiksalakcinniyaw kızlar anketime kimse gelmiyo üzülüyom kankalarım olarak bir oy atın:))))
Abim askerde de az önce netteydi kamera felan açtı konuştuk ondan çok özlemiştim zaten opuyorumnanaktan
Hmm evet biliyorum bunu ama hiç kullanmadım sen kullanda iyise bende alıyımsempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3 kız bu yeni katalogtan al işte pahalanmadan 7.5 tl şimdiki katalogta 15 ekime kadar yolu var alabilirsin
Doğru ya haklısın arkdşımı buluyum da söliyim ona :lepi:
hadi ya o kadar pahalanıyo mu akannehir
hani bazen kataloglarda ürünler yarı fiyatına oluyoya mesela 30 tlyse 15e düşüyo bidahaki katalogta tekrar 30 oluyo öle bişi yani mesela ben 60 tllik parfümü 30 tlye aldım :dance:
Çakallc aklinialirimsmileaklinialirimsmile
Ben bu katalogdan alıyım en iyisi kaydirigubbakcemile2