Genç Kızlar Buyrun Sohbete

Cnm her şey her saça iyi gelmiyo ki turplu suda bende hiç uzama yapmadı ve kaşıntı yaptı başka bişe dene istersen Şeniz

saçtan saça değişir herhalde ama yaa:S

haklısın tatlım

Abim askerde de az önce netteydi kamera felan açtı konuştuk ondan çok özlemiştim zaten opuyorumnanaktan

ay canım kıyamam allah kavuştursun nerde askerde?

Cnm her şey her saça iyi gelmiyo ki turplu suda bende hiç uzama yapmadı ve kaşıntı yaptı başka bişe dene istersen Şeniz

işte şimdide avon kataloğunda bir krem gördüm çok iddialı şeyler yazıo %95 oranında kırıkları gideriomuş onu sipariş verdim bekliyorum gelsin kullanıcam inşallah geçer bilmiyorumkismile

benim abim hakkaride

Ayy seninki çok uzakyamış tatlım ya ALLAH bi an önce kavuşmayı nasip etsin

abim izmirde asker.O kremi biliyorum şu reklamlarda felan sürekli çıkan mı

Hmm evet biliyorum bunu ama hiç kullanmadım sen kullanda iyise bende alıyımsempatiksalakcinni

bak sen hemşerime hiç görüyo mu benii..
kız ben çıkıyorum sen geliyorsunkaydirigubbakcemile
yaw kızlar anketime kimse gelmiyo üzülüyom kankalarım olarak bir oy atın:))))
karar veremedim bensempatiksalakcinni
Abim askerde de az önce netteydi kamera felan açtı konuştuk ondan çok özlemiştim zaten opuyorumnanaktan

Allah kavuştursun canımturkbayragi
Ben de az önce aşkımı gördüm biz de kamera açtık çok özlemişim:asigim:

karar veremedim bensempatiksalakcinni

:))))))

Allah kavuştursun canımturkbayragi
Ben de az önce aşkımı gördüm biz de kamera açtık çok özlemişim:asigim:[/B][/COLOR][/QUOTE]

aşıkklar sizii :asigim:

hani bazen kataloglarda ürünler yarı fiyatına oluyoya mesela 30 tlyse 15e düşüyo bidahaki katalogta tekrar 30 oluyo öle bişi yani mesela ben 60 tllik parfümü 30 tlye aldım :dance:

Çakallc aklinialirimsmileaklinialirimsmile

Ben bu katalogdan alıyım en iyisi kaydirigubbakcemile2

Çakallc aklinialirimsmileaklinialirimsmile

Ben bu katalogdan alıyım en iyisi kaydirigubbakcemile2

:roflol: :roflol:
bi yaptığım şeyide anlatayım hani far away parfüm varya tek olarak 60 tl ve hiç düşmüyo geçen katalogta parfümü deodarantı el kremi 3ü 40 tlydi kaçırmadım hemen aldım delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…