aynen ben de senin gibiyim:)Bende dün abimin kız arkadasıyla tanısırken bayılcaktım heyecandan.Bana ne oluyosa kaydirigubbakcemile3 Bazı insanların yapısında var bu.Össden bigün önce stresten uyuyamamıştım mesela. Ama noldu hiç bişey, soruları esneyerek çözdüm kaydirigubbakcemile3 Yapılacak tek şey bunu minimuma indirebilmek. olumunekankayizsmile
Benim bi son senem gelsinde stresine razıyım delikafadulden
Benim bi son senem gelsinde stresine razıyım delikafadulden
Bende hiç öyle stres heyecan feln olmaz ya sınawlarda :dance:
Ay ben lise hiç bitmesin isterdim. Özlemiyo değilim o yılları opuyorumnanaktan
öss ye hazırlan görcem senii kaydirigubbakcemile3
sen benim böle dememe bakma tatlım bende çok takarım össye hazırlandığım zamanlar buraya takılsaydım kesin uyuz olurdun bana delikafadulden
Bi yandan bende bitmesini istemiyorum hiç
vala bilmiyorum ki sbsde felanda hiç heyecanlanmadım benlaelaelaelaelae
Herkez okunmuş sular felan ben sallana sallana girip sallana sallana çıktım sempatiksalakcinni
Bu tip insanlarada hayranım alkisalkisalkis
Bu tip insanlarada hayranım alkisalkisalkis
vala bilmiyorum ki sbsde felanda hiç heyecanlanmadım benlaelaelaelaelae
Herkez okunmuş sular felan ben sallana sallana girip sallana sallana çıktım sempatiksalakcinni
sbsde bende öleydim canım öss başka oluyo yerimseniben sbsyi kazanamasan bile illaki liseye gidiceksin ama össyi kazanamassan okul hayatın bitiyoo :1shok::1shok:
Kızz strese sokcan beni şimdidenn eyvahedigeldismile
Kızlar ya yarın çok sevdiğim bi kız arkaşımın doğmn günü ver ona güzel bi msj atmak istiyorum ne yazmalıyım sizce .?
doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım.... yeni yaşında herşeyin gönlünce olmasını,seni hak eden insanların hayatında olmasını,hak etmeyenlerin hayatının dışında olmasını dilerim...herşey gönlünce olsun... İYİKİ DOĞDUN
biraz klasik ama elimden bu kadar geldi kaydirigubbakcemile3
Saol cnm ya bende bu tarz şeylerden hiç anlamam a.s.