Genç Kızlar Buyrun Sohbete

aynen ben de senin gibiyim:)
lise sınavında elimin titremesinden kodlama yapamamıştım bi 10 dakika:roflol:
sonra rahat rahat çözdüm soruları

Benim bi son senem gelsinde stresine razıyım delikafadulden

sen de benim gibi erken bıkmışsın okuldansırnaşık şey
bitmesine çok seviniyorum tabidelikafadulden

ah keşke takmasam canım ama yapı meselesi işte herbişeyi takıyorum böylemirmirmirmir[/B][/COLOR][/QUOTE]

sen benim böle dememe bakma tatlım bende çok takarım össye hazırlandığım zamanlar buraya takılsaydım kesin uyuz olurdun bana delikafadulden

Ay ben lise hiç bitmesin isterdim. Özlemiyo değilim o yılları opuyorumnanaktan

Bi yandan bende bitmesini istemiyorum hiç
öss ye hazırlan görcem senii kaydirigubbakcemile3

vala bilmiyorum ki sbsde felanda hiç heyecanlanmadım benlaelaelaelaelae

Herkez okunmuş sular felan ben sallana sallana girip sallana sallana çıktım sempatiksalakcinni

Herkez okunmuş sular felan ben sallana sallana girip sallana sallana çıktım sempatiksalakcinni
[/QUOTE]

sbsde bende öleydim canım öss başka oluyo yerimseniben sbsyi kazanamasan bile illaki liseye gidiceksin ama össyi kazanamassan okul hayatın bitiyoo :1shok::1shok:

sbsde bende öleydim canım öss başka oluyo yerimseniben sbsyi kazanamasan bile illaki liseye gidiceksin ama össyi kazanamassan okul hayatın bitiyoo :1shok::1shok:[/QUOTE]

Kızz strese sokcan beni şimdidenn eyvahedigeldismile

Kızlar ya yarın çok sevdiğim bi kız arkaşımın doğmn günü ver ona güzel bi msj atmak istiyorum ne yazmalıyım sizce .?

sbsde bende öleydim canım öss başka oluyo yerimseniben sbsyi kazanamasan bile illaki liseye gidiceksin ama össyi kazanamassan okul hayatın bitiyoo :1shok::1shok:

Kızz strese sokcan beni şimdidenn eyvahedigeldismile[/QUOTE]

yok yok girmee stres iyi bişi değil ama çok rahatta olma hafife alma yani şimdiden küçük küçük test çözmeye başla sık demiyorum ama başlarsan senin için daha iyi olur össye hazırlanırken fazla zorlanmassın

Kızz strese sokcan beni şimdidenn eyvahedigeldismile

yok yok girmee stres iyi bişi değil ama çok rahatta olma hafife alma yani şimdiden küçük küçük test çözmeye başla sık demiyorum ama başlarsan senin için daha iyi olur össye hazırlanırken fazla zorlanmassın[/QUOTE]

Çlışıcam bu sene gerçekten çok çalışıcam

Kızlar ya yarın çok sevdiğim bi kız arkaşımın doğmn günü ver ona güzel bi msj atmak istiyorum ne yazmalıyım sizce .?

doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım.... yeni yaşında herşeyin gönlünce olmasını,seni hak eden insanların hayatında olmasını,hak etmeyenlerin hayatının dışında olmasını dilerim...herşey gönlünce olsun... İYİKİ DOĞDUN

biraz klasik ama elimden bu kadar geldi kaydirigubbakcemile3

Saol cnm ya bende bu tarz şeylerden hiç anlamam a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…