Genç Kızlar Buyrun Sohbete

ben de iyiyim cnm mutluluğunun sebebi ne?:)
okulların açılması mı?:)
benim de son sene ya bi heyecan var stres var...:bbo:

Evet cnm okullar açılıyo ya ondan :dance:

Neden ki streslisin cnm ne güzel işte son senen okul bitiyo

evet izledim ama balarınıhiç izleyemedim Su'yun annesi ne biçim olmuş öle yaa bıyıklı gibi:dance:

hahahahahaayyy :roflol: koptum canım ya onu bende fark ettim hatta o sırada annemde gördü orayı dediki nolmuş bu kadına bıyıklarımı çıkmış diyeee :roflol:

Keşke dedsi rolüne feln girseymiş o bıyıklarla :dance:

:)))))))) bencede yaaa

Kadına diyoruz ama benimde ondan aşağı kalır bi yanım yok bildiğin pala olmuşum almak şart oldu delikafaduldendelikafaduldennaniknanik

maraba sanatcımmm nasılsın bakalımm dicem ama streslisin galibaa aman canım kafaya tokadan başka bişi takma

Evet, son zamnlarda giremedim çok fazla olumunekankayizsmile[/QUOTE]

özlettin kendini :1hug:

Evet cnm okullar açılıyo ya ondan :dance:

Neden ki streslisin cnm ne güzel işte son senen okul bitiyo
ben seni görcem son sene papatya hanımsırnaşık şey

maraba sanatcımmm nasılsın bakalımm dicem ama streslisin galibaa aman canım kafaya tokadan başka bişi takma

ah keşke takmasam canım ama yapı meselesi işte herbişeyi takıyorum böylemirmirmirmir

ben seni görcem son sene papatya hanımsırnaşık şey

ah keşke takmasam canım ama yapı meselesi işte herbişeyi takıyorum böylemirmirmirmir

Ah canım anlayabiliyorum ben seni.Bende öyleydim sürekli stres ve panik hali.Ama bunu bi şekilde yenmeye bak.O zaman herşey daha kolay olucak olumunekankayizsmile

Ah canım anlayabiliyorum ben seni.Bende öyleydim sürekli stres ve panik hali.Ama bunu bi şekilde yenmeye bak.O zaman herşey daha kolay olucak olumunekankayizsmile

merhaba cnm
malesef stres benim kankam oldu artıksempatiksalakcinni
bi sınava girecekken bi doktora gidecekken mideme sancılar girer bu stres yüzünden başım ağrır bayılacak gibi hissederim kendimi
nasıl yeneceğim hiç bilmiyorum

merhaba cnm
malesef stres benim kankam oldu artıksempatiksalakcinni
bi sınava girecekken bi doktora gidecekken mideme sancılar girer bu stres yüzünden başım ağrır bayılacak gibi hissederim kendimi
nasıl yeneceğim hiç bilmiyorum

Bende dün abimin kız arkadasıyla tanısırken bayılcaktım heyecandan.Bana ne oluyosa kaydirigubbakcemile3 Bazı insanların yapısında var bu.Össden bigün önce stresten uyuyamamıştım mesela. Ama noldu hiç bişey, soruları esneyerek çözdüm kaydirigubbakcemile3 Yapılacak tek şey bunu minimuma indirebilmek. olumunekankayizsmile

X