Genç kız anneleri

Loiseauxrouge

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2007
3.570
927
İçinizde genç kızı veya genç oğlu olan anneler var mı? Varsa ilişkileriniz nasıl paylaşırmısınız ?a.sşutarafagitti

Benim 17 yasinda kizim var...iliskimiz cok iyi diyebilirim...bir ara ergenlik problemleri oldu...kapi carpmalar...aniden aglamalar...premenstrual dönemlerinde ...duygusal gel gitler...ama en zorlarini atlattik gibi...kolay bir cocuktu...sorunlarimiz pek olmadi...simdide güzel bir paylasimimiz var...sanirim birde tek cocuk yaa...
birde yillarca iki taraf icinde tek torundu...sorunlar olusmadan cözmeye calisiyorduk...o yüzden asilmiyacak sorunlar olusmadi sanirim ...
Her seyi konusuyoruz...giderek daha da keyifli olmaya basliyor sohbetler...:icecream:annelik cok daha farkli bir sekilde keyif vermeye basliyor...bazen bakiyorum ...ahhh bunu ben mi dogurdum :dance:

Benim 17 yasinda kizim var...iliskimiz cok iyi diyebilirim...bir ara ergenlik problemleri oldu...kapi carpmalar...aniden aglamalar...premenstrual dönemlerinde ...duygusal gel gitler...ama en zorlarini atlattik gibi...kolay bir cocuktu...sorunlarimiz pek olmadi...simdide güzel bir paylasimimiz var...sanirim birde tek cocuk yaa...
birde yillarca iki taraf icinde tek torundu...sorunlar olusmadan cözmeye calisiyorduk...o yüzden asilmiyacak sorunlar olusmadi sanirim ...
Her seyi konusuyoruz...giderek daha da keyifli olmaya basliyor sohbetler...:icecream:annelik cok daha farkli bir sekilde keyif vermeye basliyor...bazen bakiyorum ...ahhh bunu ben mi dogurdum :dance:

Evet canım ,tek çocuklar genelde daha nazlı oluyor,ama kardeşler de birbirinden o kadar farklı ki,benim iki çocuğum var kız 21 yaşında ,oğlan ondan daha büyük,oğlum son derece sakin mizaçlıdır bir şey söyleyince kesinlikle itiraz etmez ama yine de bildiğini okur o başka,kıza gelince burnundan kıl aldırmaz kendi dedikleri onun için kanun gibidir ,ama yinede kızım en iyi arkadaşımdır kızsam da biz onunla kankiyiz ,zaten o nedenle arkadaş da pek edinmez ,işin komik yanı çalıştğı iş yerindeki geceye birlikte gidelim istemiş di,her yere benimle gitmek ister,makyaj malzemelerini beraber alırız ,birlikte süsleniriz yani paylaşımımız çok fazladır tatlı cadımla,oğlum daha kendi halindedir,onunla da ilişkilerimiz çok iyidir ama paylaşımımız kızla olduğu kadar değil:içelim:

benim kizim henuz 13 yasinda ama ergenlige biraz erken girdi.bazen sorunlar yasiyoruz.allahtan kizim iyi bir cocuk o benden daha anlayisli benim cocuklar uc birde esim cocukdan beter yetmiyor kafa yedirten bir kaynana .boyle oluncada sinirlerim cok gergin .kizima fazla anlayisli davranamiyorum.aslinda daha sabirli olsam cok uyumlu ,iyi niyetli bir cocuk.bazen cok iyi oluyor aramiz bazende cok gergin.insallah bunlari atlatacagizda benim korkum kucuk kizimdan .oda 11 yasinda ama cok inat bakalim ergenlik caginda nasil olacak

X