Konu sahibi nerde ki
Ester c yi aldım ve kullanmaya başladım..Aslında omnium adlı başka bir vitamin alma planım vardı ama sigara içtiğim için önceliği c vitaminine verdim umarım işe yarar...
Ben 500 mg aldım ve günde bir tablet alıyorum yeni başladığım için yeterli olduğunu düşünüyorum..Sizde güle güle kullanın..
ben bu antioksidant hapların hemen hepsini aldım. ama zamanla ne oldu. doğru dürüst kullanamadım.o yüzden faydasını gördüm diyemem. düzenli kullanan var ise yorum yapabilir.
ayşenur yazıcı da ara sıra imedeen kullandığını ve faydalı olduğunu söylemişti.
benim elimde de var. hem inneov hem ester,lipoik asit,q10,imedeen .ve selülit için inneovun içeceğini..
ama içeceği bol bol kullandığımdan çok faydasını görmüştüm....
Evet canım haklısın likopen gerçekten müthiş birşey ama birde dediğim gibi birebir kullanan birilerinden yorum alsak harika olucak:lepi:inneov'u ben de merak ediyorum.fiyatı biraz pahalı gelmişti ama kampanyası var 2 alana 1 bedava diye bu ara cazip geldi.kullanan bir yakınım olmadı sadece netten yorumlar okudum fakat likopen içeriyor ve likopenin anti aging etkisiyle ilgili herkes fikir birliğinde.etkilidir gibi geliyor ama keşke birebir kullanan birilerinden yorum duysak...
ben kampanyalardan şimdiye kadar 3 defa inneov fermete yani domates hapını aldım. fakat düzenli kullanamadım.
a dan z ye tüm anti aging haplardan solgarın kini almıştım. ama kullanmaya gelince hiç birr zaman düzenli kullanmadım. ilk başta insan heves ile alıyor.ama sonra sıkılıyorsun.
tıpki bir spor aletini almaya karar vermemiz gibi.