Genç Kalmak İçin Önerilerime Kulak Verin...

ben şu anda eczaneden aldığım ester c yi kullanıyorum.ilaç fabrikası olarak kutu üzerinde sadece -bilim- yazıyor.eczaneye sorabilirsin.
aslında başka bir çok marka var.netten araştırabilirsin.

ben nutriway ürünlerini kullanıyorum ve çok memnunum,bende 31 yaşındayım ama 22 gösteriyorum:)çokda iyi oluyor

ben nutriway ürünlerini kullanıyorum ve çok memnunum,bende 31 yaşındayım ama 22 gösteriyorum:)çokda iyi oluyor
nutriway in hangi ürünlerini kullanıyorsun mesela?fiyatları nasıl,gnc ve solgar markalardan daha mı uygun?

merhaba beyhanbanu yazdıkların çok dikkatimi çekti.bende yaşlanmak istemiyorum.Elimden geldiğince dikkat ediyorum.yaşım 28.gittim c vitamini aldım RODEXON adı.3 ytl. ester c yoktu aynısı dedi eczacı.ama bilmiyorum .Ester C mi almalıydım.hangi marka ester c?inneov likopeni aldım.co ennzim Q10 yanlış hatırmıyosam solgar öneriyosun.ESTER c ve CO ENZİM Q10 pahalı bir ilaçmı birde marka belirtirsen çok mutlu olcam.son soru cildine hangi kremleri kullanıyosun. cvp yazarsan çok sevinirim teşekkürler beyyhan

ben de 2 haftadır solgarın likopenini kullanıyorum,gelişmeleri yazarım.

ben de 2 haftadır solgarın likopenini kullanıyorum,gelişmeleri yazarım.

ee sonuç nedir?benim de elastikiyet kaybı var yüzümde bi de alnımda öğretmen olduğum için kaş çatma çizgilerim belirdi.çok üzüyor bular beni valla yaşlı görünüom ben:1no2:

şimdi toparlayalım arkadaşlar likopen,c vitamini başka ne kullanmak gerek ve toplam maliyeti nedir bunların?

valla 33 yaşındayım fıstık gibiyim gece ayaktayım en çok 6 saat uyr 1 pk sigara içerim sadece biraz şişkoyum 65 kadrcık 38 e gelincede azcık kırışsın onlar bizim ANILARIMIZZZ

likopeni 56 ya aldım sevikcim.ester c de alsam mı düşünüyorum.bir de bunları eşimden habersiz gizli saklı içiyorum.zaten kremlere bile kızıyor.likopeni akşam yemeğinde alıyorum,normalde düşük tansiyonluyum,biraz daha düşürüyo sanki,başım dönüyo,akşamları yatınca problem olmuyo o yüzden.

valla 33 yaşındayım fıstık gibiyim gece ayaktayım en çok 6 saat uyr 1 pk sigara içerim sadece biraz şişkoyum 65 kadrcık 38 e gelincede azcık kırışsın onlar bizim ANILARIMIZZZ

e nediyelim şanslısın ozaman,genlerine şükret sen yat kalkyerimseniben

canımcımm ester c nin fiyatı ne?bi de likopen in başka bi çeşidini eczanede sormuştum geçen yıl eczacı bu da aynı etkiyi yapar demiyti ve fyiatı yarı yarıya ucuzdu.
bi de ebay diye bi site var amerikan menşeeli sanırım.ingilizce bilsek ordan neler alırdık kızlar,orada kollajen tozu ndan tutun da yüz gerginleştirici cihazlara kadar herşey var üstelik çok da ucuz.bi araştırsak öğrensek oradan alışverişi,ya da bilen var mı yol gösterse?

bişey sorucam ben bu likopeni kullanıyorum ama şimdi de çocuk düşünüyoruz,acaba zararı olur mu hamile kalsam.yoksa bırakayım mı.

bişey sorucam ben bu likopeni kullanıyorum ama şimdi de çocuk düşünüyoruz,acaba zararı olur mu hamile kalsam.yoksa bırakayım mı.

vallea hiç bilmiorum canım yaa,dr a bi danış.likopenin sana ve cildine ne gibi faydaladı oldu?vücudu da sıkılaştırıormuş doğru mu?

kullananlar yararını görebilir bu tür hapların ama haplarda o kadar güvenilir deil.onun yerine mevsımıne göre sebze ve meyve tüketin taze taze.yoğurdu,sütü,... eksik etmeyin mutfağınızdan.kötü alışkanlıklardan uzak durun(sigara,alkol...), spor yapın egzersiz falan.vücudunuzu nemlendirin(kırışıklıklara karşı),bol bol su için.bunları alışkanlık haline getirmeliyiz. ben şimdiden kendimi yaşlanmaya karşı koruyorum.bunları düşünerek yiyeceklerime içeceklerime dikkat ediyorum.hem bu tür şeylere dikkat etmek dış görünüşümüzden önce iç hastalıklara karşıda korur bizleri.

sevikcim yüzüme bi pembelik geldi,eşim de diyoki son günlerde çok güzelleştin ,tabi bilmiyor likopen olayını.daha 20 gündür kullanıyorum.ama bu kutu bitince almamaya karar verdim.çünkü eczacı hamilelik düşünüyosan bırak dedi.ester c sordum eczacıya,o da hamilelikte olmaz dedi,normal c vitamini aldım.redoxon adı,prospektüsünde antioksidan olduğu ,kolajen üretiminde büyük rol oynadığı yazıyor.gebelikte de kullanılabilirmiş.fiyatı da uygun 8 ytl.20 adet var içinde.

yaa ben de alayım o zaman c vitamini.ben zaten her gün 1 adet b vitamini komleksi kullaıorm.cildimin parladığnı söylüyor arkadaşlar.bi de c vitamini kullanayım bakalım.

Ay benim kafam çok karıştı 29 yaşındayım benim ne kullanmam lazım şimdi?

valla demeden geçemeyeceğim arkadaşlar odediğiniz bitkisel ilaçları ağaçtan toplamıyorlar herhalde sen o kadar parayı verince haliyle iyi bir psikoloji yaratıyor pozitif etki yanı.o yüzden iyi gelmiştir birazda.bu tip ürünlere yaklaşırken lütfen dikkatli olunuz piyaasada çok çeşitli ürünler şeylervar hangisine ne derece güvenilir.siz bakmaıyn tvde çıkan doktorların onu bunu kullanın dediğine.onlar bile aslında dr danışmadan almayın diyorlarya.en iyisi herşeyin doğalını bulup yemek.inanabiliyor musunuz?2kilo domates bir tablette evde bir deneyin bakalım böyle bir şey mümkün mü.buları söyleyen doktorların çoğunun o firmalarla anlaşmaları var.yapmayın ya.her şeyi mevsiminde bol bol yiyin özellikle c vitamini 5 6 porsiyon alınması gerekir ama suyunu sıkmaklada değil sadece.arkadaşlar lütfen mevsiminde bahardan başlayayım enginar,bakla,kavun,karpuz,fasülye,lahana,domates,pırasa,ıspanak ne varsa mevisimnde yiyin.hatta pazarda en ucuz şeyi alın bilinki o dagaldır yamuk yumuğuna bakmayın.tatlı lor,pekmez,kestane vsbunları yiyin.haftada üç defadan fazla balık yiyin.vs çok şey var sıralanacak aslında aklıma gelen bunlar.kalsiyum alın kadınlar olarak bol bol.birkaç yıla kadar göreceksiniz o ilaçlarında neleri çıkar neleri.atalarımız unutmayınız ki vitamin hapları almadılar ama turp gibilerdi.ciltleride kaymak gibi tabii.zamanınınz olduğundada çıkkın şehre en yakın köylere oralarda vardır birşeyler satan köylüler onlardan alışveriş yapın.marketlerde boğulup kalmayın ayrıca.hem doğal ürün alın hemde temiz hava.hepinize saygı ve sevgiler.

beyhan hanım açtığınız mesajların hepsini okudum, gerçekten çok faydalı mesajlar teşekkürler.Acaba dermalogica dışında kullandığınız mucizevi bir cilt bakım kremi var mı? Ben bunu kullandım gerçekten süperdi diyebileceğiniz...

antiagingçiler son gelişmeler neler?ben de aldım ester-cnaniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…