Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dr Perricone un internet sitesinin adresini veriyorum kızlar. Burada tüm ürünler ve birçok bilgi var, bakmanızı tavsiye ederim
Link Silinmiştir.
beyhanbanu,
çok yararlı bilgiler vermişsin çok TEŞEKKÜRLER.
aşağıdaki (senin ilettiğin önerilerdeki)takviyelerin hepsini "SOLGAR" markamı kullanıyorsun? Solgarın sitesine baktım Coenzim Q10 'un 60 mg lığı yok;Alfa Lipoik Asit'inde 100 mg lığı yok,o sebeple merak ettim. hangi ürünleri kullandığını.
-Ester-C 500 mg sabahları kahvaltıdan 20 dk kadar önce
-Coenzim Q10 60 mg öğle yemeklerinde
-Alfa Lipoik Asit 100 mg öğle yemeklerinde
-Likopen (domates hapı) günde 3 defa
beyhanbanu elma sirkesini sürdükten sonra ne kadar bekletiyoruz göz altlarına da sürülüyor mu
Arkadaşlar,
DMEA içerikli ürünler kullanmayın derim ben. Gazetelerde yazı çıkmıştu bununla ilgili.
Kendinize iyi bakın
Kırışık kremi hücre katili
19 Nisan 2007 Perşembe 15:36
Kırışıklıkları giderdiği öne sürülen bazı kozmetik ürünlerde kullanılan bir kimyasalın, kırışıklıkları yok ederken deri hücrelerini de öldürdüğü ortaya çıktı.
Kanada'daki Quebec Üniversitesi'nden Dr. Francois Marceau, bu kimyasalın hücreleri değişime uğrattığını, hücrelerin bölünmesinin durduğunu ve 24 saat sonra bunların bir kısmının öldüğünü söyledi.
Hücre biyoloğu Marceau ile ekibi, "2-dimethylaminoethanol" (DMAE) adlı kimyasalı insan deri hücrelerinde denedi.
Araştırmacılar, kimyasalın bulunduğu ürünler sürüldüğünde, su ve DMAE dolan hücrelerin hızla şiştiğini ve epidermal tabakanın kalınlaştığını gördü.
Diğer yandan, DMAE'nin deri hücrelerinde toksik etki yarattığı, hücrelerin bölünmesini durdurarak, salgı üretmesini engellediği ve sürüldükten 24 saat sonra hücrelerin bir kısmının ölümüne yol açtığı saptandı.
DMAE ve diğer kozmetik kimyasallar ilaç olarak görülmediği için, kutularda bunların işleyişi ve zehirli olabileceğiyle ilgili pek bilgi verilmediği belirtildi. Bu tür kozmetiklerin ilaç gibi düşünülmesi, pazara sürülmeden önce zararlı etkileriyle ilgili araştırmalar yapılması gerektiği kaydedildi.
Marceau, insanları korkutmak istemediğini, ancak bu tür ürünlerle ilgili daha fazla araştırma yapılması gerektiğini söyledi.
Araştırma kapsamında söz konusu kimyasal tavşanlar üzerinde de test edildi. Avrupa Birliği'ndeki ilaç, kimya ve kozmetik sektörleri, Haziran 2006'da yeni ürünler geliştirirken deney hayvanları kullanımını azaltmayı ya da başka teknikler kullanmayı taahhüt etmişti.
Yapılan anlaşmayla gönüllü olarak deney hayvanları kullanımından vazgeçmeye hazırlanan dev şirketler arasında BASF, Bayer ve Henkel, Johnson Johnson, L'Oreal, Pfizer, Procter Gamble ve Unilever de bulunuyor.
canım beyhanbanu arkadaşımız bana da bu konuda yol gösterdi.kırışıklık kürü adlı kitabı ben de okudum .fakat dikkate almadım.bahsettiğimiz antioksidant haplar solgar ve gnc sitesinde ayrıntılı olarak yer alıyor.beyhanbanu verdiğin bilgiler doğrultusunda ben de bu hapları kullanmak istiyorum.yalnız bunların pahalı olduğundan bahsetmişsiniz.fiyatları hakkında bilgi verir misin canım.ve hepsi için ayrı ayrı..hangisi ucuzsa ondan başlıyim:)
canım beyhanbanu arkadaşımız bana da bu konuda yol gösterdi.kırışıklık kürü adlı kitabı ben de okudum .fakat dikkate almadım.bahsettiğimiz antioksidant haplar solgar ve gnc sitesinde ayrıntılı olarak yer alıyor.
önemli olan sadece bu haplara başlamak değil.sürekli devam edebilmek.
ben de ara ara bu haplardan aldım ama tembellikten pek yuttuğum yok.önemli olan devam edebilmek.yani rejim gibi spor gibi...saygılar
c vitamin dediğim ,turuncu bir kutuda markası nı hatırlamıyom.ama fiyat 5-6 ytl arasındaydı..öteki markaların ki 30 ytl civarıhiç bir yan etkileri yok.
c ester vitaminini eczaneden satın aldım.diğer sitelerdekinden çok daha ucuza mal ediyorum.eşime de içiriyorum.sigara içtiğinden..
anti oksidant haplarda o kadar çok alternatif var ki.ben de evde hangilerini ne zaman içeceğimi şaşırıyorum.aç karınla suda eriyen c ester,ve b vitamini alıyom,diğerlerini de yemek ten sonra..