E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
evet ben de kullanıorum 7 gündür bakalım nolcak?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nalan hanım 1 ay sonra tekrar mı başlamak lazımmış, tam anlayamadım da.Ben rengim soluk oldugu icin carotten tabletti aliyoum ,icinde e vitaminide var..Cilde iyi geliyor ama en cok saclarima yaradi...hapi 1 aydir kullaniyorum ve sacim inanilmaz uzadi herkez farketti....
Ama genc kalmak icin bildigim ama daha uygulayamadigim bazi seyler var size yazayim belki siz becerebilirsiniz...
Benim ablam 40 yasinda onada 27,28 diyorlar..(gerci bizim ailede yatiyor annemde öyle ama bir tek ben yasimi gösteriyorum )Onun uyguladigi seyler bunlar ve kendisi duyarak yapmaz mutlaka arastirir veya doktor agzindan duyar...
1..Bol bol domates yiyin,icindeki C vitamininden dolayi cilt icin cok iyi...Ve elma
2.Lokmalarinizi cok iyi cigneyin,bu doktorlar tarafindan aciklandi kobay fareler üzerinde denenmis,birine normal yemek digerine püre halinde vermisler...Mide yemekleri eritebilmek icin cok fazla enerji harciyormus,yani vücuttan en cok enerjiyi ceken organ bu yüzden genc kalabilmek icin lokmalari en az 30 kere cignemelisiniz...ben beceremedim daha ben hemen yutuyorum
Ve yine bir bilim adaminin bundan 3 sene önce bir reportajinda okumustum maydonoz kürü bu kür bir ay icinde cildi 15 yas genclestiriyor ve canli bir renk veriyormus...
Ablamla biz yapamadik,calisan bayanlar icin cok zor ama belki siz azimlisinizdir..
10 sap maydonozu makinadan gecirip olursa püre gibi yapicaksiniz(cok kücük kesilmis olucak) icine bir iki damla limon suyu sikip sabahlari ac karnina bunu yutucaksiniz...7 gün yapip 3 gün ara vericeksiniz sonra bir 7 gün yapip yine 3 gün ara vericeksiniz ve en son bir daha 7 gün yapip 1 ay ara vericeksiniz...( Ben kac kere maydonoz aldim hepsi cürüdü gitti....
Ben şunu söyleyim. Yaşım 37 ama en fazla 27-28 gösterdiğimi söyleyenler var gibi ifadeler kullananlar olmuş. Bence o kadarda değil..Herkes mutlaka yaşını gösterir. 40 yaşındadır ama antiaging haplar kullNDığı için 27 gibi gösteremez. Sadece yaşına ve yaşıtlarına göre güzel görünür. Etraftaki insanlar cidden iltifat etmek için ne diiceğini şaşırıryorlar. Keşke öyle olsa ama inanmıyorum....
bu ürürnlere toplam ne kadar ödüyorsunuz ? 22 yaşındayım başlasammı =)