Genç Kalmak İçin Önerilerime Kulak Verin...

evet ben de kullanıorum 7 gündür bakalım nolcak?

sağol vallah kullanalım bakalım hemen yarın başlayacağım

nalan hanım bir ay sonra tekrar başlamak mı gerekiyormuş tam anlayamadım da.

nalan hanım 1 ay sonra tekrar mı başlamak lazımmış, tam anlayamadım da.

Maydanoz kürü
saplarıyla birlikte 15 tane maydanozu havanda ezin,üzerine yarım limon sıkın.kahvaltıdan yarım saat önce tüketin,üzerine bir bardak su için.15 gün ara vermeden uygulayın.sonra bir hafta ara verin.sonra tekrar 15 günlük kürü uygulayın.4-5 ay sonra tekrar edebilirsiniz.

yarın maydonoz kürümde ilk 15 günü tamamlamış olucam
ben içine biraz da limon sıkıyorum ve yarım bardakta su.rondoda karıştırıyorum

he bi de bi tatlı kaşığı bira mayasını yarım bardak süt içinde eritip içiyorum.gün aşırı
içindeki E vitamini cilde iyi geliyor

Son düzenleme:
Hamileler ilk 3 ayda maydanozu ölçülü tüketmeli,düşük tehlikesi varsa,maydanozdan uzak durmalılar.

bende iki ayolacak sarimsak hapi iciyorum.hem dogal antibiotik hemde cildin ihtiyaci olan e ve a vitamini bakimindan cok zengin.800 mg lik yani yuksek miktarda olanindan basladim.360 tane gunde üc tane tok karnima aliyorum .cildim baya duzeldi.bende otuzumdayim ama hic kimse inanmiyor.en fazla 23 sun diyorlar

sivilce sorunu olanlar icin super diyebilirim.

hapları soruyorsan eczanelerden sorabilirsin.
bence onlar daha güvenlidir.ben eczaneden almayı tercih ediyorum.
bu hafta evelle siparişi verdim.anti aging haplar.
bakalımdevam edermiyim.bilemiyorum.

biz türk kadını hemen herşeye kanıp alıyoruz.fakat istikrarlı bir şekilde kullanmadığımızdan memnun kalamıyoruz.

bende yaklaşık 10 gündür solgar ester-c alıyorum şimdilik iyi gidiyo bakalım , tabii bunu uzun vadeli kullanımda daha iyi anlayacağız , yanına bide yine solgarın Nutri-Nano ( CoQ-10 + Alpha Lipoic Acid )içeren takviyesinide aldım onada başladım şimdi , ayrı ayrı değilde ikisini içermesi benim için çok iyi oldu a.s

valla kızlar Osman müftüoğlunun bir çok yazısındada alfa ve Q10 le ilgili çok güzel bilgiler vardı , bakalım kullanmaya başladık artık hadi hayırlsı olsun kaydirigubbakcemile3

Ben şunu söyleyim. Yaşım 37 ama en fazla 27-28 gösterdiğimi söyleyenler var gibi ifadeler kullananlar olmuş. Bence o kadarda değil..Herkes mutlaka yaşını gösterir. 40 yaşındadır ama antiaging haplar kullNDığı için 27 gibi gösteremez. Sadece yaşına ve yaşıtlarına göre güzel görünür. Etraftaki insanlar cidden iltifat etmek için ne diiceğini şaşırıryorlar. Keşke öyle olsa ama inanmıyorum....

tabiiki bende sana katılıyorum , zaten 10 yaş daha küçük görünüyorsa bazı insanlar bunun sebebi sadece kullandığı ürünler yüzünden olmaz , genetik olarakta şanslı insanlardır bana göre ,
elbetteki ürünlerinde faydası olduğuna inanıyorum ,

benim kullanmamın sebebi ise 10 yaş daha genç göstereyim diye değil zaten :)::)
sadece belli bir yaşa gelince yaşıtlarıma göre biraz daha iyi görünmeye çalışmak :)
tekçe bu haplarla olmayacağının farkındayım ve beslenmeninde önemi çok büyük tabiiki ..
a.sa.s

bu ürürnlere toplam ne kadar ödüyorsunuz ? 22 yaşındayım başlasammı =)

bu ürürnlere toplam ne kadar ödüyorsunuz ? 22 yaşındayım başlasammı =)

canım bu haplar 50-80ytl arasında değişiyor.ve genellikle 1aylık kullanıyorsun
senin yaşın daha çok genç..iyi beslen yeter....o hapları 35den sonra düşünebilirsin....

bende sabah ester vit marka ester c aldım (solgarla eş degermi bilmiyorum)eczaneden 8 liraya. solgar bana çok pahalı geldi.solgar marka dışında ala bilecegim muadil ürünleri bilen varmı?bana bilgi verirseniz çok sevinirim.bu arada 37 yaşımdayım sigarada kullanıyorum.

ester vit c yi ben de aldım eczaneden.solgar gerçekten pahalı bu konuda.eczanenin diğer ilaçlarını takip etmekte fayda var.anti aging amaçlı daha uygun markalar da piyasaya çıkıyor

Benim yaşım 26. Başlayım mı arkadaşlar? Yoksa erken mi?

Slm arkadaşlar bende yenı katıldım aranıza bendede var bu hastalıktan yaşlanmak ıstemıyorum minyon tıplıyım ve bundan son derece menunum bende bu haplardan almak ıstıyorum nerden bula bılırım yardımcı olursanız sevınırım sevgıler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…