gelmiş geçmiş en sevdiğiniz dizi hangisi?

Eskiden Lost... Sabahlara kadar peşpeşe bölüm ilzer işe giderdim.
Şimdiler de Game of Thrones...

Cok var aslinda.. aklimda kalanlar
İhlamurlar altinda
Suskunlar
Avrupa yakasi falan..

Aşkı memnu
Muhteşem yüzyıl

Aa eveet ikinci bahar'dı tamam sağolun, ne diziydi ama. Cosby ailesi 'ni nasil unutmuşum, onada bayılırdık. Sizde seksenlerin çocuğumusunuz yoksa, bunlar hep o yılların dizileri de

Evet Seksenler kuşağında çocuktum öyle güzel anılar biriktirdimki şimdi o güzel anıları Seksenler dizini severek takip ediyorum , geçmiş teki hatiralarimi bir nebze de olsa bana tekrar yaşatıyor. .

Dönem dizilerini çok seviyorum. Zaten tam manada ilk başlatan ÇEMBERİMDE GÜL OYA oldu ve onun kalbimde yeri çok çok ayrı. Hep öyle bir aşk yaşamak istemiştim. Rabbime şükürler olsun yaşıyorum Onun dışında asmalı konak ve hatırla sevgili en çok sevdiklerimdi.

Asmalı Konak
Aşkı Memnu
Yedi Numara

Yedi numara
Cilgin bedis
Yilan hikayesi
Asi
Muhtesem yuzyil
Kavak yelleri
Rosalinda
Vahsi guzel
Cennet mahallesi

Kavak Yelleri,Medcezir,The Vampire Diaries.

House
Csi
Supernatural
7 numara
İkinci bahar
Canım ailem

Yabancı Damat
Asmalı Konak
Şaşıfelek Çıkmazı
Vahşi Güzel
Bizim Ev ( Full House)

kurtlar vadisi
lost
ekmek teknesi
asmalı konak
kurtlar vadisi
walking dead
hayat ağacı

aşkı memnu tabi ki. bihterin çektiği acılarda neden bilmiyorum ama hep kendimi bulmuşumdur. birde hiç anlamam o hikaye de neden tek suçlu bihterdir? iyi de onu behlül yoldan çıkardı. aklına girmek için her şeyi yaptı ama suçlu bihter oldu

yerli : Çemberimde gül oya, süper baba,aşk-ı memnu
yabancı: dexter,game of thrones,breaking bad

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…