gelmiş geçmiş en sevdiğiniz dizi hangisi?

beni en çok etkileyen ve tekrarını hiiiç sıkılmadan izleyebileceğim büyülendiğim tek dizi
BEYAZ GELİNCİK

hayran oldugum tek bir dizi vardi oda haziran gecesi.. O diziden sonra öylesini göremedim

ayrılsak da beraberiz :)

Benim güncel olarak takip ettiğim Fringe ve Dexter var. Eskilerden ise Çemberimde Gül Oya.. Çok güzeldi çook..

ben de avrupa yakasını tek geçerim... keşke tekrar başlasa

aşkı memnunun yeri ayrı hçbi diziyi adam gibi başından sonuna izlemedim ama aşkı memnunun hiçbi bölümünü kaçırmazdım .

Aşkı Memnu ve Muhteşem Yüzyıl

Hayat ağacı diye yabancı bir dizi vardı yıllar önce bir de Manuela, bilmem hatırlayan, bilen var mı bu ikisini çok izlerdim.
Bir tane daha aklıma geldi de adını çıkartamadım, hani Türkan Şoray ve Şener Şen'in dizisi vardı, o da çok güzeldi, millet nerdeyse işini gücünü ona göre ayarlıyordu o zamanlar hey gidi günler hey.

Son düzenleme:
ikinci bahar dizisi ,bahsettiğiniz dizileri hatırlıyorum severek izliyordum ona ilaven beni çocukluğum da severek izlediğim Cosby ailesi , küçük yaramaz Webster. pamuk hemşire ( Defne yanliz ) uzaylı Zekiye Perihan abla

Aa eveet ikinci bahar'dı tamam sağolun, ne diziydi ama. Cosby ailesi 'ni nasil unutmuşum, onada bayılırdık. Sizde seksenlerin çocuğumusunuz yoksa, bunlar hep o yılların dizileri de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…