- 21 Şubat 2015
- 709
- 316
- 63
- Konu Sahibi gokhanin_askisi33
-
ALLAH yardım etsin cnm inş gelir meleğinKizlar ben 22 yasindayim bu ay evleneli bir yil oldu ve ben pko hastasiyim. Yumurtaliklarim inanilmaz tembel calismiyor denecek kadar tembel. Evlendigimden beri cocuk icin ugrasiyorum ve ne yazikki surekli negatif goruyorum. Gecen ay klomenle bi tane yumurtam buyumustu catlatma ignesi oldum ama sonuc olumsuz regl oldum. Tekrar klomene devam ettim gunde 4 tane.Esim de gecenlerde test yapti bugun gostrrdik sprem hareketliligi az dediler ilac verdiler ve sigaraya birakmasini soylediler. Bana da doktor dedi ki direk asilamaya gec bence dedi yumurtalarn cevap vermiyo tedaviye dedi. Canim cok skkin asilamaya gececegime tup bebege mi basvursak direk yoksa biraz daha bekliyim mi? Bi uc ay zaten esim ilac kullanacak beklicem bende dinlecem artik cok yoruldum ilaclardanbide asilamaya gec diyecegine igneyle yumurta buyutmeyi deneyemez miydi doktor?
Allah razi olsun insallahh..ALLAH yardım etsin cnm inş gelir meleğin
Amiinn insallahhhAllahım sana ve isteyenvherkese nasip etsin inşallah canım.
Oys cok tesekkur ederim aminn. Hamilelerin duasi kabul olurmuss. Rabbim sana da hayirli dogumlar nasip etsin insallahhumarım en kısa zamanda bi bebeğiniz olur canım hatta en az 2 tane olur
bende tup bebek annesıyım 3 denemede ogluma kavustum bende ama normal dogum saglıklı degıl dıye ya da boyle bır soylemlerı zaten yokayrıca ve ayrıca normal doğum yaptım bunu da ekleyeyim biliyosunuz normalde hastaneler tüp bebekleri sezeryan yapmayı uygun görüyorlar böyle bir saçmalığa kesinlikle inanmıyorum. en sağlıklısı normal doğum unutmayın.
doktorunuza sorsanız belki adet söktürücü ilaç verir?4 kilo verdim istahim iyice kapandi canim cok sikkin kizlarilaclari aldik hersey hazir doktor bizden haber bekliyor ama ben adet olamadim sinirlerm cok bozuk sogan maydnz kekik civanpercemi asprn hepsini iciorm tik yok sancim var adet yok sinirlerm alt ust oldu ya aglayip duruyorm ben nasi adet olacam
4 kilo verdim istahim iyice kapandi canim cok sikkin kizlarilaclari aldik hersey hazir doktor bizden haber bekliyor ama ben adet olamadim sinirlerm cok bozuk sogan maydnz kekik civanpercemi asprn hepsini iciorm tik yok sancim var adet yok sinirlerm alt ust oldu ya aglayip duruyorm ben nasi adet olacam
Denedim vala hepsini o civanpercemini aglayarak iciyorum hergun cok kotu yaBende hamile kalmadan önce bazen stresten olmuyodum adet, cıvanperçemi adaçayı ve testere dişli Aslan pençesi, bu üçünü ama hiç aksatmadan günde 2,3 fincan iç Can'ım bide sıcak duş, ayaklarını dayanabildiğin sıcak suya koy bekle bekleyebildiniz kadar .. Sonra patik falan giy işe yaracaktır inşallah ..
Bi kac gun daha beklicem. Olmazdam.aric bakalmmdoktorunuza sorsanız belki adet söktürücü ilaç verir?
Bi kac gun daha beklicem. Olmazdam.aric bakalmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?