gelmeyen melegim :(

canım ya peki civanpercemiyle mi hamile kaidın

kızlar gaziantepte tüp bebek yaptırmayı istiyorum bildiğiniz bir doktor var mı çok acil lütfen cvp verirmisiniz? ben hem çift rahimim hem de çikolata kistlerim var tüp bebek şart oldu.

kızlar gaziantepte tüp bebek yaptırmayı istiyorum bildiğiniz bir doktor var mı çok acil lütfen cvp verirmisiniz? ben hem çift rahimim hem de çikolata kistlerim var tüp bebek şart oldu.
Ben istanbulda yaptiriyom canim basladk cok sukur gelebilme ihtimalin varsa burda yaptr. Bnm doktorum cok iyi cok sukur. Dr kenan sofuoglu...

Hayırlı olsun canımde gaziantepdeyim,bize drlar normal yolla olur dedi ama emin değiliz,tüp bebeğe geçebiliriz. Ruşen hoca mı yapacak işlemi? ne kadara anlaştınız fiyat olarak
Evt ruşen bey yptı bz memnun klmadık sonuç belli degıl ama doktorların muamelesi hoş degildi. İlaçlr hariç 4700 ilaçlar da 1600 tuttu

Evt ruşen bey yptı bz memnun klmadık sonuç belli degıl ama doktorların muamelesi hoş degildi. İlaçlr hariç 4700 ilaçlar da 1600 tuttu
Günaydın canım,ya evet benim bir arkadaşım da orada yaptırdı ve hiçççççç memnun kalmadı,insanı tersliyorlar demişti.Ama işin laboratuvar kısmı önemli diyorlar biliyorsun. İnşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunmuştur. Düşünmemeye çalış stres etki etmesin.

Sağol cnm sen nerde yaptrcksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…