- 3 Ağustos 2015
- 464
- 380
- 18
- 32
- Konu Sahibi gokhanin_askisi33
-
Evet benim cok tesekkur ederimm :) genelde herkes aynisini soyluyor mine ye benzetiyor esim bile :)resimdeki sizsiniz sanırım maşallah çok da güzelmişsiniz.kavak yellerindeki mineye benzettim.
Hamilelerin duası kabul olurmuş inşallah en kısa sürede çocuğunuz olur,hatta inşallah ikiz olur :)Evet benim cok tesekkur ederimm :) genelde herkes aynisini soyluyor mine ye benzetiyor esim bile :)
Ayyyyy canimmmm cok saolll Allah razi olsun insaallahh Allahim duysun senii. Sende sag salim hayirli bi sekilde alirsn bebegini kucagina insallahhhHamilelerin duası kabul olurmuş inşallah en kısa sürede çocuğunuz olur,hatta inşallah ikiz olur :)
canım ya peki civanpercemiyle mi hamile kaidınBende hamile kalmadan önce bazen stresten olmuyodum adet, cıvanperçemi adaçayı ve testere dişli Aslan pençesi, bu üçünü ama hiç aksatmadan günde 2,3 fincan iç Can'ım bide sıcak duş, ayaklarını dayanabildiğin sıcak suya koy bekle bekleyebildiniz kadar .. Sonra patik falan giy işe yaracaktır inşallah ..
Ben istanbulda yaptiriyom canim basladk cok sukur gelebilme ihtimalin varsa burda yaptr. Bnm doktorum cok iyi cok sukur. Dr kenan sofuoglu...kızlar gaziantepte tüp bebek yaptırmayı istiyorum bildiğiniz bir doktor var mı çok acil lütfen cvp verirmisiniz? ben hem çift rahimim hem de çikolata kistlerim var tüp bebek şart oldu.
Ben de dün antepte başladım :) sana da hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırız.çook heyecanlıyım yaa 1ay sonra belli olcak hersey :)Ben istanbulda yaptiriyom canim basladk cok sukur gelebilme ihtimalin varsa burda yaptr. Bnm doktorum cok iyi cok sukur. Dr kenan sofuoglu...
Ne zaman basladin dur ozelden yazim birlkte devam edelm:)Ben de dün antepte başladım :) sana da hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırız.çook heyecanlıyım yaa 1ay sonra belli olcak hersey :)
merhaba,gaziantepte nerede başladınız tedaviyeBen de dün antepte başladım :) sana da hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırız.çook heyecanlıyım yaa 1ay sonra belli olcak hersey :)
Rica etsem banada Dr un ismini gönderirmisiniz?İstanbuldaysaniz size mucizevi bir doktor onerebilirim.
Novafertildemerhaba,gaziantepte nerede başladınız tedaviye
Hayırlı olsun canım. ben de gaziantepdeyim,bize drlar normal yolla olur dedi ama emin değiliz,tüp bebeğe geçebiliriz. Ruşen hoca mı yapacak işlemi? ne kadara anlaştınız fiyat olarakNovafertilde
Rica etsem banada Dr un ismini gönderirmisiniz?
Teşekkür ederimDr ayse buyukogut vatan cad. Historia avm nin karsisinda muayenehanesi var.
Evt ruşen bey yptı bz memnun klmadık sonuç belli degıl ama doktorların muamelesi hoş degildi. İlaçlr hariç 4700 ilaçlar da 1600 tuttuHayırlı olsun canımde gaziantepdeyim,bize drlar normal yolla olur dedi ama emin değiliz,tüp bebeğe geçebiliriz. Ruşen hoca mı yapacak işlemi? ne kadara anlaştınız fiyat olarak
Günaydın canım,ya evet benim bir arkadaşım da orada yaptırdı ve hiçççççç memnun kalmadı,insanı tersliyorlar demişti.Ama işin laboratuvar kısmı önemli diyorlar biliyorsun. İnşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunmuştur. Düşünmemeye çalış stres etki etmesin.Evt ruşen bey yptı bz memnun klmadık sonuç belli degıl ama doktorların muamelesi hoş degildi. İlaçlr hariç 4700 ilaçlar da 1600 tuttu
Sağol cnm sen nerde yaptrcksınGünaydın canım,ya evet benim bir arkadaşım da orada yaptırdı ve hiçççççç memnun kalmadı,insanı tersliyorlar demişti.Ama işin laboratuvar kısmı önemli diyorlar biliyorsun. İnşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunmuştur. Düşünmemeye çalış stres etki etmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?